Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321
@ikonica
@martinade tak baby a mám po folikulometrii...foliky 22 mm a 24mm... napriek tomu že pregnyl som mala dostať až budúci cyklus ak by to nevyšlo mám ho už teraz...zajtra ráno ho mám pichnúť a večer sa posnažiť
@zuzik5891 Supeeer✌️🍀až zajtra ho máš pichnúť?pri takých veľkostiach ti mohol už dnes pichnúť pregnyl
@daniela123321 áno ale snažiť sme sa mali každý druhý deň... čiže snažili sme sa včera a teraz najbližšie až zajtra...a ak by som ho pichla dnes tak do 18 hodín nastáva ovulácia a je lepšie keď si spermijky pár hodín počkajú na vajíčko ako keby to malo byť až po ovulke...tak neviem...ak mi praskne folik sám a pichnem na to ešte pregnyl nič by sa nemalo stať... či?... veď pregnyl je tehotenský hormón
@zuzik5891 Aj keby praskli tak sa ti s pregnylom nič nestane..to je HCG..držím palce nech to je víťazný cyklus✊
@daniela123321 ďakujem...dnes má veru statočne bolí pravý vaječník...tak ako aj minulý cyklus...len je akosi divne uložený podľa ultrazvuku... vôbec netuším z ktorej strany príde ovulácia...
@zuzik5891 Ja už čakám u gynekológa😁Mňa tiež pravý vaječník
@daniela123321 no tak držím palce...mne pod jedným spravila aj preventivku...cytologicky ster...tak už som úplne povyšetrovaná
Ach dilema dilema.... Doktor odpisal "nic s danymi liekmi (duphaston, fraxiparin) nepokazite. Odber na hcg je potrebny"
Baby mne ten pravý veječník snáď rozstrelí...ani sedieť...ani ležať... chodiť už vôbec...dosť veľa špiním len neviem či to mám pripísať vyšetreniu a ultrazvuku alebo ovulácii...
@ikonica myslíš že to špinenie teraz je v pohode?... vieš...ja so vždy poznala ovuláciu podľa špinenia no teraz je to špinenie fakt silné...ale len hnedá krv...a už pár mesiacov som takú ovuláciu nemala...a ešte otázočka...kam si si pichla pregnyl?...inak celkom zábava ho tu u nás vôbec pozháňať...

Baby prave som si odbehla na malu u gyndoša a tam pootvorene dvere a zvuky srdiečka 😍 - teda si aspoň myslím.Uz chcem byt konečne tehuľa