Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 uvidime... Ja som v ten cyklus neverila... Ked mi odisli priznaky ktore som mala od 7dc asi tri dni a potom nic... A este mi dr zavolal ze mam hranicny, nizky progesteron... Tak som si myslela ze je to v haji.... Aj som si vinko dala na spustenie ms.... No fakt som zvedava co mi tentokrat osud priniesol.... Este som aj atb brala na zapal mocaku... No fakt som zvedava....
@ikonica neboj sa tých ATB hneď po ovulke 🙂 ja som to mala preeesne tak isto 🙂 a tiež má nízky progesterón, ale foliky po clostile praskli samé a brala som progestanelle...a potom som už len čakala.. a prišli // a hneď som znova nasadila progestanelle a beriem doteraz...a chvála Pánu Bohu, končím 9 TT 😉 a dnes má znova chytil mocak, ale už je to snáď dobre 🙂 a už som brala aj ATB lebo mi odišiel hlas...no proste pecka na začiatku tehotenstva, ale zatiaľ je všetko v poriadku 🙂 srdiečko bije a my sa tešíme. A tebe gratulujem! Sledujem vás stále ako si pomáhate a podporujete sa. 🙂
@domisi dakujem a drzim palce nech to date v pohode az do porodu... Tak asi si dam ten dufik a v stredu skusim poprosit o utros alebo nieco ine vkladacie, nech mi to nejde cez zaludok.... Dr mi volal o tom nizkom prog minuly tyzden ale povedal ze to nemam zacat brat, ze sa uvudi... No ale ten dusik je ina situacia... Tak idem si ho svacnut uffff... Ked tak mi len oddiali ms a aspon budem mat v nejakom lepsom termine ovulu ked uz....
Dr odpisal ze mam brat jeden rano jeden vecer....
@ikonica ja som na močové cesty mala len ATB prášok na noc. Nemala som to až v takom stave ako ty...že si mala krv v moči. Ja som mala strašne nutkanie a akurát som išla na kontrolu potvrdiť ovulku, tak mi dala toto...neviem ako sa volali. A potom som mala azytromicin na hlasivky. A dnes určoval akut a milión čaju brusnivoveho a vody. Ale už je dobré. Ja to mávam často. Od svadobnej cesty minulého roku tak raz za 2 mesiace...čiže viem ako to začína a niekedy sa to podarí stopnúť a niekedy nie....že musím po ATB. A áno duphaston ráno aj večer. Ja beriem progestanelle a vkladám tiež ráno aj večer. Neide to cez žalúdok, ale niekedy ma to už nebaví dať to ráno a potom ešte ležať a tak v práci mám taký blbý pocit, lebo no...nevstrebe sa to celé.. ale pre bábo to prekonam! Už len 5 týždňov 😀 a končím s progesterónom 🙂

@zuzik5891 to je mozno zo steru... Mna vzdy upozorni ze mozem potom spinit....