Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica baby keď som bola kedysi po ivf robila som si aj ovulacnych aj tehu testy až keď som mala rovnaké na ovulacnom urobil sa dusík na tehu a tak som urobila aj ovulacny škoda že som vyhodila tie staršie ovulacne z 10 a 12 dpo ale tento je tmavší tak som zvedavá čo z tohto cyklu bude držím vám všetkým päste
@julianka007 mozno zajtra, pozajtra uz bude dusik
@ikonica kiež by... Asi by som odpadla keby sa zadarilo hneď prvý mesiac druhého kola snaženia... Len som robila one step... A pozerala som tu nedavno nie moc dobre ohlasy na tie testy. Tak asi pôjdem najprv na nákup ak sa nerozbehne MS...
@julianka007 tak neviem... Ten vcerajsi pokles je akoby uhniezdovaci a ak skutocne islo o uhniezdenie tak sa to v moci zvykne ukazat tak za dva tri dni....
@julianka007 inac v duhom tehu som mala na mamateste uz peknych dusikov a one step este netusil ze som tehu... Ale zalezi mozno na varke... Kazda je ina....
@ikonica zatial spolieham na to, že bolo ešte skoro na testovanie... A skúsim kúpiť iné testy. Tak rada by som už videla dušika... Teším sa z každého jedného čo tu vidím ako z vlastných, ale moje by potešili minimálne rovnako... 😀
@julianka007 mne odporucili top test z dm... Vyskusaj... Vyraba ho rapidclear
@zuzik5891 Ani mi nehovor..ja som bola inak prekvapená že 2 foliky a jeden už 25mm..vravela mi že aj keď som posledný cyklus s clostilom tak bude v tele pretrvávať ďalšie cykly tak som zvedavá..už len čakať..no veď to že aj ten väčší už môže prasknúť..idem skúšať ovu testy..a začali sme sa snažiť včera 😁asi budeme každý deň do štvrtku😁môj zatiaľ nudný graf
@daniela123321 jasné... účinok clostilu ešte pretrváva aj po jeho vysadení...ja som tiež chcela každý deň no doktorka mi vravela že spermijky prežijú ob deň úplne v pohode a ani na môjho nechcem tak tlačiť... uvidíš že teraz sa nám to podarí 😉✊✊🍀❤️...

@ikonica ✊✊