icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
30. okt 2018

@claire1991 neviem ti povedať, každá žena má iné teploty, meriaš prvý mesiac? Budeš potom vedieť aké ich máš väčšinou, ja mám také ako ty už poovulačné, niekde pred 3 dňami tu jedna baba pridávala tabuľku aké by mali byť teploty normálne, inak to môže ukazovať na problémy so štítnou žľazou

martinade
30. okt 2018

@dolynkag super 🙂

martinade
30. okt 2018

@claire1991 pretože bud nemeras v rovnakom case, alebo zapisujes v inom case...

dolynkag
30. okt 2018

@martinade inak teplota sa drží stále rovnako, nejde hore, dnes 36,85

martinade
30. okt 2018

@claire1991 to je jedno ake mas teploty, kazda zena je ina, dokonca aj cykly. Dôležite je mat 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Tusim ze v pravidlach sa viac pise, ako napr kolko musi byt rozdiel medzi fazami atd

ja197
30. okt 2018

@claire1991 toto je tá tabuľka

claire1991
30. okt 2018

@ja197 bola som pred 3 tyzdnami na endokrinologii.. vsetko mam ok 🙂 aj krv aj usg a dakujem za tabulku.. aha takze podla nej som v norme teda.. a
@martinade a ano ja som odmerala po budiku a dalej spala a zapisala az potom.. ale merala som v rovnakom case...

martinade
30. okt 2018

@claire1991 tak si uprav cas a ff to vyhodnoti ako spravne namerane udaje bez odchýlky

martinade
30. okt 2018

@dolynkag myslím ze si dnes nepridavala graf... Ale teplota nejde dole, super 🙂

dolynkag
30. okt 2018

@martinade ako som si 100% istá, že tehu to je a viac nestresujem...... vždy ked som mala 2 čiarky, vždy to bolo na 100% 🙂

dolynkag
30. okt 2018

ja ani nebežím k lekárke, lebo viem, že na usg nič nebude vidno a s krvou ju nebudem zaťažovať, pôjdem, až ked bude srdiečko, tak o 2 tyzdne 🙂

dolynkag
30. okt 2018
martinade
30. okt 2018

Baby prave ma zacalo tam dole rezať? Štípať? Tak jemne. Mykoza to isto nie je - teda dufam , nie som nachylna a asi pred 20-25 rokmi som asi ju mala. Myslite ze to moze byt začínajúca mykoza? Inak prsia ma bolia 3 den spolu s podbruškom, a kríže sa pridali dnes. Nechápem alebo mam skoru pms

taily30
30. okt 2018

@dolynkag ja co beriem to su prenatals vitaminy a v tom su zahrnute folic acid, zinc a ine dobroty. vitex uzivam cely mesiac. ale tie ostatne co si odfotila veru nepoznam. chcem si kupit alchemilkovy caj, ten sa mi neda v usa zohnat. grepovy caj pijem pred ovu.

monika1791
30. okt 2018

@claire1991 Ja mávam pred ovulkou tiež také teploty

claire1991
30. okt 2018

@monika1791 🙂🙂 ukazes mi nejaky graf? Len pre porovnanie 🙏🏻

dolynkag
30. okt 2018

@taily30 pupalkový olej - primerose oil je tiež dobrý na cyklus, ten užívam dlhodobo, dong quai je tiež ženská bylina, všetko som užívala, aby som nemusela brať chemiu od lekárky, mala som silný MS a kôli tomu beriem aj chelatované železo, vitamín D3 je tiež veľmi osožný pri snažení, aj všetko čo tam mám, teraz som nasadila aj ja vitaminy pre tehu 🙂

taily30
30. okt 2018

@dolynkag super, dakujem za radu. a gratulujem! gynex si nebrala?

dolynkag
30. okt 2018

@taily30 nie, asi tak pred 2 rokmi naposledy, nijako mi nepomohol

kakatulik
30. okt 2018

@taily30 Ahoj,ako uzovas tu serrapeptazu, Ja mam 1200.ku a davam si 1 denne.
Ten Dong Quai nie je nieco ako korvicnik?

martinade
30. okt 2018

@kakatulik ja mam 120 a uzivam 2 tabletky 3 tyzdne a cez ms pauza. Sice tento cyklus som ju vysadila skor, lebo riedi krv a o týždeň mam ist na op

kakatulik
30. okt 2018

@martinade ahaa dakujem...a preco ta pauza? kvôli tomu riedeniu? Inak a je to nieco podobne ako Wobenzym,alebo uplne nieco ine? Ja som pred operáciou a po brala wob.a praveze ziadne hematomy,nic.

martinade
30. okt 2018

@kakatulik len do ma, bo riedi krv, tak ms by dlhsie trvala. Neviem aky ma zaklad wobenzyn, ale serra su enzymy z priadky morusovej. A pred operaciou sa minimalne 2 týždne nesmie brať. Az cca 3 dni po operaci. minule som sa ziletkou rezla na kolene 5 hodin mi stale vytekali kvapôčky krvi.. Asi 30 min som zapasila aby sa vobec zastavila 🙂 a bol to maly plytky rez

kakatulik
30. okt 2018

@martinade a ak sa smiem spytat preco to beries ty?
No ja beriem tu 120.tu raz denne asi mesiac a v inenzite a dlzke menzesu som nijake zmeny nezaznamenala.

martinade
30. okt 2018

@kakatulik mam velke zrasty na pravej strane, tak som sa dočitala ze ta serrapeptaza rozpusta bielkoviny, vo prostw nepatri do tela 🙂 Som aj.zvedava ze ci lekar uvidi zmenu pri operacii alebo nie.

martinade
30. okt 2018

@kakatulik preco ju berieš ty?

kakatulik
30. okt 2018

@martinade Ja mam vraj nepriechodny lavy vajcovod,tak to skusam preto,aj ked viditelne zrasty nemam. Kedy ides na OP? Potom daj vediet,ci to zabralo,

martinade
30. okt 2018

@kakatulik no u mna je neprechodny pravy. 9.11. V piatok mam termin plus 2 dni na pozorovani ci neboli zasiahnute nejake organy

martinade
30. okt 2018

@kakatulik ako myslis viditelne zrasty? Ja som ich videla len na foto ked lekar pri operacii ich spravil

kakatulik
30. okt 2018

@martinade myslim to tak,ze niekedy su v brusnej dutine zrasty,ktore sposobia nepriechodnost. Niekdy je ten vajcovod zlepeny vnutry,
Mne moj operater povedal,ze velmi nerozumie preco ten kontrast nepresiel,lebo z vonku vyzeral uplne normalne ako pravy...vraj to mohla byt monentalna nefunkcnost sposobena z operacneho stresu..taky spazmus,alebo nieco take....mala by som si to nechat skontrolovat,ale velmi sa mi nechce.