Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 ja mávam ešte vyššie 🙂 hlavné je aby teplota narástla 🙂
@claire1991 Napríklad
wobenzym su enzymy, ale neobsahuju tuším sero a natto, to sú dalšie enzýmy, ktoré vlastne čistia a riedia krv, krvné zrazeniny a tak celkovo zápaly riešia všetky enzýmy.
nie, neberiem to vkuse, len tento mesiac som si nahodilu tu natokinazu, čitala som, že lepšie sa potom uchytí embryjko....tak som skusila, ale myslím, že tak preventívne netreba v kuse brať, zas záleží, aku silu to má, lebo na sk predavajú veľmi slabé preparáty všetky a predražené, preto si kupujem z iherb všetko komplet
ešte ma napadlo, že som cvičila, ale to skôr minulý mesiac takú jogu na podporu počatia, teraz som cvičila len mačací chrbát, vraj to pomáha, lebo sa tam stálačajú vaječníky, čím sa podporí ovu
Tak ja čakám zajtra ms...aj keď sa moc necítim na ms...uvidíme...ale graf mi vyznačil ovulku presne ako ste vraveli.. takže podla grafu som tak 4dpo...čo by znamenalo že by sa mi mala aj ms posunúť.
@daniela123321 mne sa pre zmenu graf na apke FF trošku zbláznil...označil mi ovuláciu skôr ako bola...
@zuzik5891 😁 tak ale po pregnyle bola určite ovulka
A ranny pepino slaby ako caj... Skusim poobede kupit top test....
@daniela123321 14.10.som mala pozitívny ovu test...15.10 som bola na folikulometrii a mala som 22 a 24 mm foliky...v ten deň som aj špinila ale to z vyšetrenia určite...no k večeru som mala bolesti vaječníkov a myslela som si že to bola asi ovulka...no teplota mi 16.10.stúpla len o kúsok... včera som si ráno pichla pregnyl... večer sme sa potúlili a dnes ráno konečne teplota vybehla... takže som po ovu max.1-2 dni