icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
2veronika262
30. okt 2018

@claire1991 ja mávam ešte vyššie 🙂 hlavné je aby teplota narástla 🙂

monika1791
30. okt 2018

@claire1991 Napríklad

taily30
30. okt 2018

@kakatulik ahoj, to si sa chcela opytat asi @dolynkag . ja tieto veci nepoznam

kakatulik
30. okt 2018

@taily30 noo,asi ano😉

skyahiah
30. okt 2018

@ja197 no tak davam konecne fotky, ms cakam zajtra/pozajtra, ak dovtedy nepride, testnem este o dva dni

dolynkag
30. okt 2018

@kakatulik dong quai je anglika čínska, trošku aj dvihne chuť na sex.... kotvičník - to je tribulus terestis, to je na testosteron

dolynkag
30. okt 2018

wobenzym su enzymy, ale neobsahuju tuším sero a natto, to sú dalšie enzýmy, ktoré vlastne čistia a riedia krv, krvné zrazeniny a tak celkovo zápaly riešia všetky enzýmy.

kakatulik
30. okt 2018

@dolynkag pocitovala si nejaky ucinok?😉
Brala si to cely cyklus? Mam to totizto doma a uz ani neviem naco som to kupila....🙂
A tu serrapeptazu si na co brala?Cely cyklus a kolko?

dolynkag
30. okt 2018

nie, neberiem to vkuse, len tento mesiac som si nahodilu tu natokinazu, čitala som, že lepšie sa potom uchytí embryjko....tak som skusila, ale myslím, že tak preventívne netreba v kuse brať, zas záleží, aku silu to má, lebo na sk predavajú veľmi slabé preparáty všetky a predražené, preto si kupujem z iherb všetko komplet

ja197
30. okt 2018

@skyahiah graf máš super, možno ten včerajší pokles bol uhniezdenie ale test to ešte nezachytil 😊 ja tiež dnes test beloba, teplota stojí, ale mám pocit že zajtra už spadne dolu, už tomu neverím vôbec že by z toho niečo bolo

skyahiah
30. okt 2018

@ja197 aj ja som zvedava co bude zajtra, uz od vcera mam total pocit ako ked mi prichadza ms, zakazdym na vecku pozeram, ci uz 😁

dolynkag
30. okt 2018

ešte ma napadlo, že som cvičila, ale to skôr minulý mesiac takú jogu na podporu počatia, teraz som cvičila len mačací chrbát, vraj to pomáha, lebo sa tam stálačajú vaječníky, čím sa podporí ovu

cassie2323
30. okt 2018

Tak ja čakám zajtra ms...aj keď sa moc necítim na ms...uvidíme...ale graf mi vyznačil ovulku presne ako ste vraveli.. takže podla grafu som tak 4dpo...čo by znamenalo že by sa mi mala aj ms posunúť.

zuzik5891
31. okt 2018

Ahoj baby...tak konečne mi vyznačilo ovulku i keď zle lebo deň po pozitívnom teste som bola na folikulometrii a mala som 22 a24mm foliky...v ten deň som mala aj dosť silné bolesti vaječníkov takže buď bola ovu predvčerom alebo včera... uvidím ako sa bude teplota vyvíjať ďalej...

ereska
31. okt 2018

@dolynkag ahoj ten pupslkovy olej mi tiež dala bylinkarka Beriem ho ráno večer lyžičku a ešte mám bylinky namiesane z toho si robím čaj a kvapky si dávam ešte do čaju
aj kvapky sú namiesane sú to výťažky z rôznych byliniek

martinade
31. okt 2018

@zuzik5891 asi kvoli hlienu ti tak vyznačilo

zuzik5891
31. okt 2018

@martinade skúsila som odstrániť aj hlien aj pozitívny ovu test a nič sa na grafe nezmenilo...

daniela123321
31. okt 2018

Tak ja zatiaľ takto nezáživne😁V pondelok foliky 25mm a 19mm..tak pravdepodobne z toho 25mm je už cysta ako vravela gynekologička..a snáď bude ovulka z toho druhého..ovulák včera negatívny tak dúfam že už dnes bude pozitívny 🙏Inak baby mám málo plodného hlienu..a to pijem aj grepovy džús 😔

zuzik5891
31. okt 2018

@ikonica ahoj...no ako to vyzerá?...myslím na teba od rána...🙏

zuzik5891
31. okt 2018

@daniela123321 mne sa pre zmenu graf na apke FF trošku zbláznil...označil mi ovuláciu skôr ako bola...

bona69
31. okt 2018

@zuzik5891 no šak ja už od šiestej ráno čakám na správy 🤗 asi už bežala na tú krv

zuzik5891
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
31. okt 2018

@bona69 len nech nám dobre správy napíše...🙏

dolynkag
Autor odpoveď zmazal
daniela123321
31. okt 2018

@zuzik5891 😁 tak ale po pregnyle bola určite ovulka

ikonica
31. okt 2018

@zuzik5891 teplota klesla na 36,6 ale merala som o hodinu a pol skor... A spinim viac nez vcera... Poobede mi budu volat vysledky... Dostala som recept na progestanelle...

ikonica
31. okt 2018

A ranny pepino slaby ako caj... Skusim poobede kupit top test....

bona69
31. okt 2018

@ikonica myslím na teba ❤️

zuzik5891
31. okt 2018

@daniela123321 14.10.som mala pozitívny ovu test...15.10 som bola na folikulometrii a mala som 22 a 24 mm foliky...v ten deň som aj špinila ale to z vyšetrenia určite...no k večeru som mala bolesti vaječníkov a myslela som si že to bola asi ovulka...no teplota mi 16.10.stúpla len o kúsok... včera som si ráno pichla pregnyl... večer sme sa potúlili a dnes ráno konečne teplota vybehla... takže som po ovu max.1-2 dni