Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska v podstate len jednorazovka rano ako som sa doteperila do prace tak som si nasla na gatkach ale odvtedy nic... Ani pri utierani, ani po velkej... Zda sa ze musim chodit kludnejsie... Ja som taka rychlobezka.... Aj v druhom tehu som spinila hlavne po dlhom chodeni ci vacsej fyzickej namahe... Cize si predpisujem kludovy rezim...
Testy som kupila 2 ks toptestov tak vyskusam... Ale teplotu uz nemeriam... Stresuje ma....
Este to moze vypalit vselijako... Vraj byvaju testy pozitivne aj pri cystach... Alebo mmt... Stale sa drzim pri zemi....
@ikonica Tebe Dr.hovoril že ovulácia pravdepodobne neprebehla však?
@daniela123321 povedal ze mam nizky, hranicny progesteron, ze mozno neprebehla a ak ano tak ak sa zadarilo, tak to nemusi dobre prosperovat, ze v dalsom cykle nasadime po ovu progesteron... Take nieco... Volal mi akurat v najvacsej premavke ked som cakala v meste na bus.... Dnes to bolo take rychle ze uz som sa ho nestihla skoro na nic opytat....
@ikonica Och,dúfam že to dotiahnete už konečne do úspešného konca..strašne ti to prajem🙏🍀❤️
@daniela123321 neviem.. Sak si ma tu citala dost dlho... Vies ze som tomu vobec neverila... Fakt tri dni jak tehotna na oblaciku som chodila a potom od 10dpo nic... A duch sa objavil az na 14dpo... Tak cele je to divne... Radsej sa priklanam k myslienke ze nic z toho.... Horsie cakas, lepsie pride... Mozno... Moje terajsie priznaky su akurat tak bolestive krize, kostrc, mierne palenie zahy... Inac nic....
@daniela123321 on mi splietal cosi aj o prolaktine??? Neviem taky hluk bol... tak zeby som ho mala teraz naopak nizky? Kedysi som ho mala zvyseny... Chaos... Opytam sa ho najblizsie snad uz v klude....
@ikonica Uvidíš,som zvedavá na piatok..dúfam že ti HCG bude len stúpať ✊🍀
@ikonica držím palce nech v piatok všetko dobre dopadne... 😉
@cassie2323 dakujem. Dam vediet.... Ak sa podari, tak mi krv vezmu u mojho gyna a odnesiem si ju do labaku sama a pockam na vysledok hodku... Nechce sa mi zas cestovat 45 km hore dole a este pol dna cakat na vysledok....

@ikonica aha tak ..lebo mne to podľa ms vychadza cca 3tt a 5 dní..tak som myslela že už by mohol niečo vidieť 🙂 ďakujem za odpoveď ..