icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
1. nov 2018

@ikonica a ako test? Daj ich tu...

ikonica
1. nov 2018

@martinade etze cakam ale vidim to blede....

ikonica
1. nov 2018

Ja len dufam ze to nebude mmt...

martinade
1. nov 2018

@ikonica držím pršteky aby to nebolo mm

martinade
1. nov 2018

@ikonica si si ista ze to bledne? Možnože to nebledne

katka1304
1. nov 2018

@zuzik5891 ktorý deň si si pichla pregnyl? Ked ovulacia nastáva max po 36 h od podania pregnylu, tak duphaston by si mala začať užívať najskôr po 48 h od pichnutia, ideálne na 3. deň. Ale podľa grafu maš poovulačne teploty, takze uz by si mala začať.

zuzik5891
1. nov 2018

@katka1304 pregnyl som si pichla v utorok... trošku zle mi graf ukázal ovuláciu keďže deň po ovu podľa grafu som bola na folikulometrii a mala som ešte dva foliky 22 a 24mm... predpokladám že ovulácia prebehla v ten utorok nanajvýš v stredu...ale od pregnylu som dnes tretí deň tak asi by to už aj šlo

ikonica
1. nov 2018

Horny je ten pondelkovy robeny o cca 12hod druhy dnesny z prveho mocu.... Nic moc...

alilka
1. nov 2018

@ikonica 😔😔 nestmavol veľmi..😔 a spinis stále?

ikonica
1. nov 2018

@alilka neviem nedavno som vstala a ono sa to objavi az po vacsom pohybe....

katka1304
1. nov 2018

@zuzik5891 ak si si pichla v utorok rano, tak teraz je to cca 48 hod. Začala by som zajtra ráno.

alilka
1. nov 2018

@ikonica jaaaj tak..tak ostáva jedine len čakať..🤔

ikonica
1. nov 2018

@alilka hej... Ja stale hovorim ze nemam z toho dobry pocit... Ze to cele nejako divne prebiehalo... Uvidime... Piatok rozhodne....

bona69
1. nov 2018

@ikonica držím palce ❤️❤️❤️

alilka
1. nov 2018

@ikonica prečo divné?že neskoro sa ukázala čiarka?mne sa to stalo pri ukm poslednom mmt..až 14dpo sa ukázala..tiež som bola po clostile a pregnyle..a spinila som tak som už čakala ms..ale u teba to vôbec nemusí tak byť..možno len biochemické.alebo možno ho nakoniec bude ozaj dobre a babo bude tajnostkar 😊 každopádne ti držím prsty nech je to čo najlepšie 😙

zuzik5891
1. nov 2018

@katka1304 ďakujem za radu... nechcela by som niečo zanedbať ❤️

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica neviem aké testy si mávala už predtým no ja v tvojom prípade stále verím že to dobre dopadne... úplne postupuješ ako ja keď som čakala syna...len s tým rozdielom že ja som tak viditeľnú čiarku na teste nemala... veľmi ti prajem aby to aj u teba dopadlo tak dobre ako v mojom prípade... síce som v špitáli bola varená pečená každý mesiac ale výsledok ma o pár dní 12 rokov... keď čítam čo tu píšeš vracajú sa mi spomienky

ikonica
1. nov 2018

@alilka no ak to ma byt nieco zle, tak nech je to biochemko....

Cudne je to preto ze (budem sa zas opakovat) od 7 do 9 dpo som citila ze to mohlo vyjst, fakt pocizy ako v druhom tehu... Na 9dpo slabulinke nevyfotitelne cosi na teste co potom zmizlo... Skor kanalik.... Ale to mohol teoreticky byt este pregnyl.... Od 10 dpo nic... Prsia, travenie, pocity vsetko zmizlo.... Testy nic... Sem tam nieco nevyfotitelne co po uschnuti zmizlo... 14 dpo vid horny test... Priznaky nula bodov... Vecer som zacala brat duphaston... 15 dpo duphaston rano + fraxik... A prve dve male skvrnky na gatiach... Ako polka 5 centovky.... Vecer dufik... Vcera 16 dpo rano dufik fraxik a hcg 20.. Po navrate z kosic regulerne spinenie na gatiach potom uz takmer nic... Pocity na tehu ziadne len bolest v kostrci.... Sem tam som citila zahu... Vecer uz som si dala vkladaci progesteron....

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 ja ked bude hcg rast spravne, hodim sa na PN... Podla zajtrajsieho vysledku... Ak bude dobre rast pojdem este v pondelok na krv, ak to tiez bude ok, dam sa vypisat.... Ak to bude zle, tak mi asi urobi moj gyn sono, nech sa kukne kde to asi je aj ked asi nic este neuvidi... Tak sa asi bude cakat a potom asi aj tak skoncim na PN... Fakt ak to ma byt zle, nech je to biochemko... Mmt by ma odstavilo na dlho od snazenia 😞 nehovoriac o moznej strate vajcovodu 😞 jediny pozitivny bod v tomto vsetkom je, ze clostil pekne zabral a nemuseli sme ani na iui....

ereska
1. nov 2018

@ikonica podľa mňa je tmavšia

alilka
1. nov 2018

@ikonica áno keď už radšej nech je to biochemické..ale treba ešte veriť že to bude dobré.
😉 Inak píšeš že pozitívne na tom.je že clostil zabral..áno to je ok..ale ty vieš o jeho vedľajších účinkoch?že spôsobuje mmt..mne 2x..🤔

ikonica
1. nov 2018

@ereska pockam az bude uplne sucha a porovnam ale po 2 dnoch by uz mala byt silnejsia na prvy kuk a to teda nie je.....

ikonica
1. nov 2018

@alilka hej citala som.... Je to jeden z vedlajsich ucinkov

ikonica
1. nov 2018

@alilka vies ze ja som sa tym hormonom vyhybala jak cert krizu a potom (po 2,5 roku) som pripustila aj na ne, ked mi zistili vysoke amh....

alilka
1. nov 2018

@ikonica ja ťa úplne chápem..pozri na mňa kam som sa tým všetkým dostala..ale zasa je to aj o náhode .koľko báb ma z clostilu zdrave bábätka..😊 a v centre to včera čo povedali na to hcg?

ikonica
1. nov 2018

@alilka to len sestricka mi volala... Zas ze je to zatial nizke, len 20, ze mam ist na opakovany odber v piatok k nim alebo k mojmu gynovi....

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica všetko bude v poriadku... tá PN je skvelý nápad...ja po prvej skúsenosti by som šla tiež na PN...i keď moja šéfka by ma za to nenávidela...ale keď si predstavím že na ambulancii som v kuse s chorými a ani ma nemá kto zastúpiť tak je mi z toho nanič...

julianka007
1. nov 2018

Neviem čo si mám o tejto teplote myslieť... Raz hore, raz dole... 😒 Včera som myslela, že príde MS. Kríže bolia, v pobrusku cítim už dva dni také pichanie... Nvm

taily30
1. nov 2018

@daniela123321 vyskusam, ked kupim.

taily30
1. nov 2018

@ereska jooj dakujem, ale vobec nedufam, ze nieco. Skor sa obavam, ze nieco zle, nic ine ma nenapada. V piatok uvidim