Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja len dufam ze to nebude mmt...
@katka1304 pregnyl som si pichla v utorok... trošku zle mi graf ukázal ovuláciu keďže deň po ovu podľa grafu som bola na folikulometrii a mala som ešte dva foliky 22 a 24mm... predpokladám že ovulácia prebehla v ten utorok nanajvýš v stredu...ale od pregnylu som dnes tretí deň tak asi by to už aj šlo
@ikonica prečo divné?že neskoro sa ukázala čiarka?mne sa to stalo pri ukm poslednom mmt..až 14dpo sa ukázala..tiež som bola po clostile a pregnyle..a spinila som tak som už čakala ms..ale u teba to vôbec nemusí tak byť..možno len biochemické.alebo možno ho nakoniec bude ozaj dobre a babo bude tajnostkar 😊 každopádne ti držím prsty nech je to čo najlepšie 😙
@ikonica neviem aké testy si mávala už predtým no ja v tvojom prípade stále verím že to dobre dopadne... úplne postupuješ ako ja keď som čakala syna...len s tým rozdielom že ja som tak viditeľnú čiarku na teste nemala... veľmi ti prajem aby to aj u teba dopadlo tak dobre ako v mojom prípade... síce som v špitáli bola varená pečená každý mesiac ale výsledok ma o pár dní 12 rokov... keď čítam čo tu píšeš vracajú sa mi spomienky
@alilka no ak to ma byt nieco zle, tak nech je to biochemko....
Cudne je to preto ze (budem sa zas opakovat) od 7 do 9 dpo som citila ze to mohlo vyjst, fakt pocizy ako v druhom tehu... Na 9dpo slabulinke nevyfotitelne cosi na teste co potom zmizlo... Skor kanalik.... Ale to mohol teoreticky byt este pregnyl.... Od 10 dpo nic... Prsia, travenie, pocity vsetko zmizlo.... Testy nic... Sem tam nieco nevyfotitelne co po uschnuti zmizlo... 14 dpo vid horny test... Priznaky nula bodov... Vecer som zacala brat duphaston... 15 dpo duphaston rano + fraxik... A prve dve male skvrnky na gatiach... Ako polka 5 centovky.... Vecer dufik... Vcera 16 dpo rano dufik fraxik a hcg 20.. Po navrate z kosic regulerne spinenie na gatiach potom uz takmer nic... Pocity na tehu ziadne len bolest v kostrci.... Sem tam som citila zahu... Vecer uz som si dala vkladaci progesteron....
@zuzik5891 ja ked bude hcg rast spravne, hodim sa na PN... Podla zajtrajsieho vysledku... Ak bude dobre rast pojdem este v pondelok na krv, ak to tiez bude ok, dam sa vypisat.... Ak to bude zle, tak mi asi urobi moj gyn sono, nech sa kukne kde to asi je aj ked asi nic este neuvidi... Tak sa asi bude cakat a potom asi aj tak skoncim na PN... Fakt ak to ma byt zle, nech je to biochemko... Mmt by ma odstavilo na dlho od snazenia 😞 nehovoriac o moznej strate vajcovodu 😞 jediny pozitivny bod v tomto vsetkom je, ze clostil pekne zabral a nemuseli sme ani na iui....
@daniela123321 vyskusam, ked kupim.

@ikonica a ako test? Daj ich tu...