icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 ja mam stresovu pracu a este aj kolekynu ktora mi pije krv.... Celemu kolektivu.... Normalne negativna energia z nej sala... Cize sa budem chranit... Mam aj znizenu imunitu napriek tomu ze nebyvam skoro vobec chora... Ale co neublizi mne, moze ublizit plodu... Cestujem busom hore dole, dva gni v mesiaci sa mi vystrieda v kancli kopa ludi aj s ich bacilmi... V minulom tehu mi tam prisla ukaslana pani a hovori: "uz beriem tretie antiboitika, mam zapal pluc... Ale ten bacil vam neublizi... To je taky detsky co na deti posobi (hlavne ze ona je dospela a dostala to)" pohladom som ju zabila, aj ked ibac je to mila zienka....

ikonica
1. nov 2018

@taily30 och keby sa dalo, hned ti poslem test... Nemate tam pohotovostnu lekaren?

cassie2323
1. nov 2018

Dobré ráno prajem...tak ja mám zatiaľ tklakyto graf.... podľa starého kalendára mi mešká na dva dni....no podľa tohto grafu som len 6dpo....ale neviem či sa to dá hrať do úvahy keď som nemerala celý cyklus...ale trhu testy boli čisté.

ikonica
1. nov 2018

@julianka007 a test?

taily30
1. nov 2018

@martinade 2 dni ms. Najkratsia aku som kedy mala. Dlzku cyklu som si vysvetlila tym, ze sa mu predlzuje spat na 28 dni, ale dlzka ms ma zaskocila. A inu nezvycajnu zmenu co som spozorovala, aj prsia ma neprestali boliet. Uz sice menej bolia, ale ked ms zacne, vzdy prestanu boliet.

ikonica
1. nov 2018

@cassie2323 ake dlhe mas bezne cykly? Ake rozmedzie?

taily30
1. nov 2018

@martinade len sa ty nedeptaj analyzami a statistikami, kazda sme ina!! A zazraky sa deju.

cassie2323
1. nov 2018

@ikonica mávam tak 28-31 dňový cyklus....ale minuly cyklus som mala 25. Tento posledný rok mi nezvykla ms meškať tak som zvedavá či z toho bude ale prvý krát cely cyklus beriem inofolik...tak neviem či to môže byť aj z toho

daniela123321
1. nov 2018

Baby,merala som o hodinu neskôr..teplota je 36,78..odrátať niečo?

ikonica
1. nov 2018

@cassie2323 mozno... Mne inofolic raz predlzil raz skratil ale max o 2-3 dni... Jeden cyklus som brala jeden sacik, druhy dva... Len nepamatam ktory sposob co urobil.....

taily30
1. nov 2018

@ikonica aka zlata, netusim co je tu dneska otvorene ked uz je ten sviatok. Na pumpach by mali predavat testy 😃

cassie2323
1. nov 2018

@ikonica už som sa rozhodla že ak nedostanem do soboty tak si znova spravím test....😃

ikonica
1. nov 2018

@taily30 tak pohotovostna lekaren by mala byt aj vo sviatok otvorena.... No ale uz vydrz do zajtra...

ikonica
1. nov 2018

@cassie2323 to bude este skoro, ale skusit mozes 😉

daniela123321
1. nov 2018

@martinade Áno,viem že nieje pozitívny ale za mokrá bol ešte silnejší...určite ešte dnes skúsim..ja aj 3 hodky pred tým nepijem😀

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica my máme denne okolo 70pacientov a cca 30 je ukašľaných...potom chodia taký čo hnačkujú... povätšine sa potvrdí salmonelóza...alebo aspoň rotavírus...ak ochoriem tak do práce musím ísť lebo dr.bezomňa robiť nemôže .. už dávno mala mať zabezpečenú nejakú dôchodkyňu čo by ma zastúpila... najhoršie sa mi ale počúva asi to keď mi náhodou mešká a šéfka mi povie... DÚFAM ŽE NIESTE TEHOTNÁ...a dosť to zdôrazní...od určitej doby sa to u nás v práci o dosť zhoršilo... už nieje pre mňa práca potešením ale stresom...

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 no to mas este horsie no... Neda sa ist inam?

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica ťažko sa tu hľadá práca...a myslím že každá dr.súkromníčka chce mať max. výkon za minimum... vieš uvažovala som že jej poviem že sa snažíme o malé ale myslím že vôbec by to nebrala s pochopením... skôr by ma ešte viac deptala... veď už len tie jej komentáre k tomu prečo mi mešká hovorí za všetko...je toho veľa čo ma štve...

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 och drzim palce nech ti tento cyklus vyjde a budes moct od nej vypadnut... ✊

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica bože keby si tak mala pravdu...to by bolo skvelé ❤️

ikonica
1. nov 2018

@zuzka5891 ja uz tiez cakam na tu matersku ako na spasenie... Pracujem 11 rokov vkuse ale narocnost a pocet ludi sa furt zvysuje.... A este ta kokegyna.... Uz si potrebujem oddychnut... Myslim na tej PN... Potom s babatkom to uz oddych nebude 🙂

ikonica
Autor odpoveď zmazal
ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 juj skomolila som ti nick :D

julianka007
1. nov 2018

@ikonica robila som včera one step, ale biely. Nejaký lepší som nestihla kúpiť... Tak až zajtra ak nepríde červená... Ale zatiaľ sa necítim na MS. A krcok zatvorený a nízko... Dnes mešká 1.deň... ani sa nechcem zatiaľ tešiť.

ikonica
1. nov 2018

@julianka007 ved uvidis zajtra... Drzim palce ;)

zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica ver mi že po tom pracovnom nasadení aké máme...po tých nepríjemných ľuďoch okolo seba bude aj materská ako balzam na dušu...ja už som aj zabudla aké je to byť tehotná...po 12 rokoch to už budem ako prvorodička 😊

ikonica
1. nov 2018
zuzik5891
1. nov 2018

@ikonica práve teraz sa vrátila suseda z pôrodnice zo svojím 4 bábom za posledných 6 rokov... tá malá tak krásne plakala... až mi mäkko prišlo...o rok čakám že budú čakať piate 😁

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 pfuuha no to je ale "uroda"... Ja budem rada ak stihnem do 40 jedno... Idealne 2...

ikonica
1. nov 2018

@zuzik5891 sledujem na youtube rodinku sacconejolly a tiez maju 4te babo za 6 rokov... Vlastne piate... O jedno prisla v 12tt pred tymi dvoma poslednymi....

Boze uz chcem vediet na com som... Toto statie na mieste ma ubija....