icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. nov 2018

@alilka tak spinim aj dnes ale nie viac ako vcera... ;)

alilka
1. nov 2018

@ikonica 🤔🤔 verím že to bude dobré..😉 neskúšala si test poobede.?

ikonica
1. nov 2018

@alilka skusila som rano este jeden ale inu znacku a skoro nic... Neda sa to ani odfotit... Mamatesty tento mesiac nejak nereaguju... Uz to necham na tu krv....

alilka
1. nov 2018

@ikonica každopádne držím prsty ✊✊

martinade
1. nov 2018

@ikonica držím pršteky

ikonica
1. nov 2018

Diky baby 🙂

dolynkag
1. nov 2018

@ikonica nech to číslo pekne vyskočí zajtra

ikonica
1. nov 2018

@dolynkag diky 🙂

julianka007
1. nov 2018

@ikonica zajtra tu budeme zjavne viaceré netrpezlivo čakať na výsledok... Držím prsty... 🙏

ikonica
1. nov 2018

@julianka007 dam hned vediet nech bude akykolvek ;) diky

dolynkag
1. nov 2018

ja netestujem, teplota išla dnes dosť dole.... k lekárke som sa objednala na 12.11.

ikonica
1. nov 2018

@dolynkag ja uz radsej nemeriam... Resp vcera som zmerala hodinu a pol skor a bolo tam 36,6 ani som ju nezapisala a dnes som sa zobudila bez budika na meranie ale sla som na wc a urobit test a lahla som este... Po polhodke v klude som namerala 36,93 a uistila som sa v tom, ze uz nemeram... Len ma to stresuje....

dolynkag
1. nov 2018

@ikonica ja som mala 36,67 išla dole z 36,85 tak neviem, nízko to je, ešte zajtra pomeriam a možno v sobotu a kašlemna to

ikonica
1. nov 2018

@dolynkag ale si stale nad ciarou... Podla mna uz ten teplomer mozes supnut hlboko do suplika a bud kludna... Testy mas pekne...

martinade
2. nov 2018

Dobre ranko, moj dnešný graf. Ozaj som v prahe tak mozem nakupit rovake tehu testy s akymi mate skusenost
Co by ste mi doporučili? Akú značku. Ďakujem

zuzik5891
2. nov 2018

@martinade waaau to je teplota ✊✊❤️... ideš už testovať?

martinade
2. nov 2018

@zuzik5891 no ved tato teplota ma nejako motivuje testovat. Ale som iba 8dpo, ak nahodou včera bol ip, este by to test nerozoznal. Este sa hormon nezacal produkovat, alebo ak, tak este nie je dostatočne množstvo. Kukala som svoje grafy a este som nemala taky výrazný pokles pod čiarou. Som napäta

zuzik5891
2. nov 2018

@martinade tak to ti silno držím ✊✊🍀 nech to bol ten ip...testovala by som asi až o dva dni...

zuzik5891
2. nov 2018

Ja dnes takto baby... myslela som si či mi dnes neprehodí ovu aspoň o deň neskôr ale zatiaľ nič...

martinade
2. nov 2018

@zuzik5891 dakujem 😘 tak nejakeho 10 dna by som chcela testovať

ikonica
2. nov 2018

@martinade ooooooo no to je teda poriadny vyyyyyskok... Drzim silno palce✊a test asi az v nedelu skus ked vydrzis 🙂

martinade
2. nov 2018

@zuzik5891 skus si dat pozitívny ovu test na 15 dc, či ti neprepíše graf. Aj nie tak v nastaveniach si zmen graf z recommended na research

martinade
2. nov 2018

@ikonica Hahaha uz by som aj dnes testovala hahaha. Ozaj aky test doporučuješ?

ikonica
2. nov 2018

@martinade ja neviem tento cyklus ma aj mamatest nejak sklamal... Mozno skus ten top test z dm, pepino...

ikonica
2. nov 2018

@martinade a na neskor aj digi....

martinade
2. nov 2018

@ikonica pepino sa tiez da kupit v dm? Digi mam uz par mesiacov🙂 ale zatiaľ sa suší 😂

ikonica
2. nov 2018

@martinade hej v dm, v teta drogerie

zuzik5891
2. nov 2018

@martinade ďakujem...idem skúsiť 😉

zuzik5891
2. nov 2018

@martinade super...dala som ovu test na 15.10.a prehodilo mi to... konečne to je tak ako má byť ☺️

taily30
2. nov 2018

@martinade jeeeeeej, krasne ti vystrelila teplota hore, ozaj to vyzera na ten IP. drzim palce, aj na nohach 😉