Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica myslím tiež na teba... Kiež všetko bolo v poriadku a HCG krásne narastlo
@ikonica Aj ja na Teba myslím 🍀🙏
@ikonica no ako moja? Som hádam nerviznejsia ako ty? Držím palceky nej ti to krásne stupne a nech je z toho zdravé Mimi ✊😘
@daniela123321 zlatko až keď ti potvrdí ovuláciu... neže ovu pomešká a ty ju blokneš...brala si clostil...preto bolo toho plodného hlienu menej...ja som si kôli tomu zabezpečila ten lubrikant na počatie... tiež som mala ten problém
Tak vzorka je v labaku... Este hodina cakania.... Sono mi nerobil...
@zuzik5891 No uvidím zajtra či ju teplota potvrdí..ale už musím mať po ovulke keďže folik mal v pondelok 19mm.Och,a aký lubrikant??tiež som nad ním rozmýšľala
@daniela123321 mam jeden nový otvorený ale nepoužitý, nestihli sme, ak by si chcela
@dolynkag Super a aká cena?vieš čo ale ešte počkám čo to tento cyklus vyšlo a ak to tak kúpim od teba❤️
@daniela123321 ok kludne, večer ti odfotim značku a pozriem cenu
@dolynkag Ďakujem 😉
@daniela123321 tento som kúpila je to rozdiel oproti klasickým lubrikačným...tento je skôr ako olej... klasické lubrikanty sú antisoermicídne
@zuzik5891 Ďakujem 😘 a to sú aplikátori?
@daniela123321 áno... lepšie ako to mať len v tube... jeden aplikator=jedna dávka
Tak testy nakupene. Nemali ani pepino ani top test alebo mama test len sluníčko a facelle. Obe nepoznam 🙂 uz ma svrbia ruky. Jedna baba dnes ci včera spravila test 7dpo a mala ruzovy prúžok
Tak som to citila spravne :( 8,5
@zuzik5891 Aha,už rozumiem 😉no uvidim tento cyklus ako dopadne nech zas zbytočne nekupujem ale nevidím to pozitívne 😔síce budúci cyklus som už bez clostilu..a tých 8 dáviek využijes jeden alebo 2 cykly?
@ikonica Och moja, neviem čo na to povedať 😫
@ikonica
:( je mi to ľúto, tak veľmi som držala palce :(
@ikonica 😞 mrzí ma to...
Tak bud tam poriesil ten zapal mocaku a atb, alebo to, ze som neskoro nasadila progesteron... Tesi ma ze este aspon trochu mozem verit mojim pocitom a ze to vyslo s clostilom na prvy krat... Snad druhe kolo bude uspesnejsie....

Tak ja som jasná... Aj keď príznaky na MS žiadne... Ale vyzerá to tak, že isto dôjde... Aspoň ušetrím testy na ďalší cyklus.. 😀😂