Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 použila som tri z 8 snažení...stalo sa že sme neboli doma a nemali sme pri sebe...ale tak snažili sme sa každý druhý deň tak verím že to klaplo...ako vyzeral tvoj graf minulý cyklus?
@zuzik5891 Minulý cyklus takýto graf..to bolo s pregnylom
@daniela123321 tebe to tak skákalo?...no som zvedavá ako bude pokračovať môj graf
@zuzik5891 Ty máš krásny graf😉ja som zvedavá teraz na ten môj..neaké nízke teploty mám.
@daniela123321 keď si tak vezmeš minulý cyklus mi tiež pekne stúpala teplota... síce nie tak plynule ako teraz ale potom to bola zjazdovka
@zuzik5891 Tento tvoj graf si pamätám..to bola teda rýchla zjazdovka 😀
@daniela123321 no už v polovičke zjazdu som si odplakala svoje...
@ikonica
Mne ma prísť v pondelok, takže ti ju s radosťou prenechám 🙂
@ikonica tak mi to je ľúto...ale ide sa ďalej...budeš mať prekvapko na Vianoce nakoniec...💗
Tak ja zatiaľ ťahám treti deň meškania.. tak som zvedavá čo z toho bude...príznaky nemám ani na mrchu ani na tehu len mám stále také bolesti a divné tlaky v maternici...a občas ma napína na vracanie...ale to nemusí nič znamenať.
@2veronika262 dakujem ked nahodou zaklope, posli ju ku mne ;)
DAKUJEM VAM VSETKYM DIVCATA, ZE STE MI DRZALI PALCE, ZA VASU PODPORU ❤️❤️❤️❤️❤️
Ide sa dalej
ja som teda test urobila a len jedna ciarka. takze u mna to bol nejaky divny vykyv. hadam dalsi cyklus bude mat normalnu dlzku a normalnu ms.

@dolynkag potracam.. Vysadzam lieky a cakam na mrchu...