icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
2. nov 2018

@dolynkag potracam.. Vysadzam lieky a cakam na mrchu...

dolynkag
2. nov 2018

@ikonica to musí byť veľké sklamanie, prajem ti nech ti to do Vianoc vyjde, nadopuj sa vitamínmi, drz sa

ikonica
2. nov 2018

@martinade to je pravda ;) akoze ja som to citila ze to nieje v poriadku, vsetky pocity som vam tu pisala... Nevesam hlavu idem dalej... Nieco vylepsim v dalsom kole a snad do vianoc budu // ;)

zuzik5891
2. nov 2018

@daniela123321 použila som tri z 8 snažení...stalo sa že sme neboli doma a nemali sme pri sebe...ale tak snažili sme sa každý druhý deň tak verím že to klaplo...ako vyzeral tvoj graf minulý cyklus?

ikonica
2. nov 2018

@dolynkag ani nie ved cely cas som tu o tom pisala tak som sa na to pripravila...

martinade
2. nov 2018

@ikonica niekde som citala ze po potrate je telo nabudene a je vyššia sanca otehotienieť. Držím pršteky 😘

ikonica
2. nov 2018

@martinade hej tiez som to citala aj kolegynke co mala dva potraty to tak lekar povedal... Teraz len drzte prsty nech pride mrcha cim skor a mozem ist dalej ;)

martinade
2. nov 2018

@ikonica je to smutne ze sa fazuľka neudržala, ale telo vie prečo to robí. Držím pršteky, telo je nabudene a dalsi cyklus je tvoj

daniela123321
2. nov 2018

@zuzik5891 Minulý cyklus takýto graf..to bolo s pregnylom

zuzik5891
2. nov 2018

@daniela123321 tebe to tak skákalo?...no som zvedavá ako bude pokračovať môj graf

daniela123321
2. nov 2018

@zuzik5891 Ty máš krásny graf😉ja som zvedavá teraz na ten môj..neaké nízke teploty mám.

zuzik5891
2. nov 2018

@daniela123321 keď si tak vezmeš minulý cyklus mi tiež pekne stúpala teplota... síce nie tak plynule ako teraz ale potom to bola zjazdovka

daniela123321
2. nov 2018

@zuzik5891 Tento tvoj graf si pamätám..to bola teda rýchla zjazdovka 😀

zuzik5891
2. nov 2018

@daniela123321 no už v polovičke zjazdu som si odplakala svoje...

bona69
2. nov 2018

@ikonica 😢❤️❤️❤️❤️

ereska
2. nov 2018

@ikonica moja strašne ma to mrzí neviem ani čo napísať je to také nespravodlivé myslím na teba

ikonica
2. nov 2018

@bona69
@ereska to nic kocky, ja som to cely cas citila... Bude dobre... Snad uz v dalsom cykle... Rychlo nech mi dakto posle mrchu, kto ju nechce 🙂 ked pocitam tak v nedelu by to malo byt zas o polku nizsie a najneskor do utorka snad dorazi....

2veronika262
2. nov 2018

@ikonica
Mne ma prísť v pondelok, takže ti ju s radosťou prenechám 🙂

cassie2323
2. nov 2018

@ikonica tak mi to je ľúto...ale ide sa ďalej...budeš mať prekvapko na Vianoce nakoniec...💗

cassie2323
2. nov 2018

Tak ja zatiaľ ťahám treti deň meškania.. tak som zvedavá čo z toho bude...príznaky nemám ani na mrchu ani na tehu len mám stále také bolesti a divné tlaky v maternici...a občas ma napína na vracanie...ale to nemusí nič znamenať.

ikonica
2. nov 2018

@2veronika262 dakujem ked nahodou zaklope, posli ju ku mne ;)

ikonica
2. nov 2018

DAKUJEM VAM VSETKYM DIVCATA, ZE STE MI DRZALI PALCE, ZA VASU PODPORU ❤️❤️❤️❤️❤️

Ide sa dalej

taily30
2. nov 2018

@ikonica oh skoda ☹

taily30
2. nov 2018

ja som teda test urobila a len jedna ciarka. takze u mna to bol nejaky divny vykyv. hadam dalsi cyklus bude mat normalnu dlzku a normalnu ms.

ikonica
2. nov 2018

@taily30 zrejme zo zmeny casoveho pasma usa-sr

taily30
2. nov 2018

@ikonica kludne moze byt

martinade
2. nov 2018

@taily30 to mi je ľúto :( aspoň vies na com si...
Možnože to bol len stres z cestovania

claire1991
2. nov 2018

Baby, poradte mi.. bol tento styk neskoro? Trebalo o den skor? DAKUJEM 🙏🏻

ikonica
Autor odpoveď zmazal
ikonica
Autor odpoveď zmazal