Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 no ovula je 12- 48 hod od pozitivneho testu... Tak by som skusila...
@claire1991 myslím ze zajtra ti oznaci ovulku na toho 13dc, takze tutu mutu dobre naplánovane. Ale skuste aj dnes
@claire1991 oprava 12dc vyzerá ze prebehla ovu. Ale to ti musi zajtrajsia teplota potvrdiť
@claire1991 Tiež si myslím že 12DC bola ovu
@daniela123321 takze trebalo mat sex toho 12? 13 uz je neskoro?
@claire1991 Uvidíš či ti to teplota zajtra potvrdí 😉 no ovulácia keď praskne folikul je 12-24hod..takže teoreticky 13DC asi neskoro..ale človek nikdy nevie🙏čo myslíš ty? @martinade
@daniela123321 @claire1991 tiež suhlasim s tebou...
@martinade Teplotu máš stále peknú 😉a na test je ešte skoro
@zuzik5891 Si len 4DPO.. nevadí že spadla😉
@daniela123321 Duphaston si si už vzala?
@daniela123321 prekvapilo ma to už len preto že beriem už tretí deň Duphaston a progesterón by mal držať teplotu hore
@zuzik5891 Áno,už som si dala včera Duphaston..ja som mala minulý cyklus tiež pokles
@daniela123321 len ten môj je taký nejaký extrémny...
@martinade Zlatkoo este je skoro.staale mozes vyskočiť.Nezufaj!!!!
@daniela123321 teplota určite vyskočí. Uz som mala v minulosti cyklus, kde pre dni mali nižšie tepoty ale boli ajtak vyššie ako prva fáza
@zuzik5891 A kedy môže byť implantačny pokles?
@martinade Dúfam aj ja že vyskočí 🙏
@daniela123321 niekto vraví že od 5dpo a niekto že od 7-10dpo...na mňa je skoro...
@zuzik5891 Aha🤔ale ešte ti teplota určite vyskočí
@zuzik5891 @daniela123321 podla ff medzi 5-12 dnom a pokles teploty musi byt minimalne 0.3 Fahrenheit

@ikonica myslis ze aj dnes zajtra to my zmysel?? To nic moja ❤️