Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 Neboj sa,pôjde ešte hore 😉veď si len 5DPO
@daniela123321 podľa bolestí z ovulácie 6dpo...bodaj by si mala pravdu...ja už si občas pripadám ako chybný kus
@zuzik5891 Veď nehovor tak..ešte sa stále mohlo podariť..veď si ešte málo dpo a ďaleko od ms
@daniela123321 minulý cyklus mi ms prišiel už 9dpo...preto sa tak bojím..no uvidím aká bude teplota ráno...dnes má ale neskutočne pichol ľavý vaječník keď som sa postavila zo stoličky...
@zuzik5891 Aha,už ťa chápem..ale 9DPO je dosť skoro😯neboj sa,pokiaľ užívaš Duphaston tak by ms skôr nemala prísť
@daniela123321 to čakanie je totálne nekonečné...a pritom je to len pár dní...
@zuzik5891 Ja som tento cyklus až nejaká moc kľudná 🤔minulý cyklus som sa strašne sledovala..a lutealnu som mala 17 dňovu a krásny graf a nič z toho..vravím si že kašlem na to
@daniela123321 tu máš teraz posledný cyklus s clostilom?
@zuzik5891 Áno, posledný 😪veľa som si od clostilu sľubovala keďže sa mi krpec podaril na prvý cyklus s clostilom
@daniela123321 keď si predstavím ako tažko sa robil môj syn a to som mala 20 rokov... bože...teraz mám 33😱
@zuzik5891 Dlho ste sa snažili?tak to už máš veľkého fešáka 🤗
@daniela123321 pri prvom skoro rok
@zuzik5891 Nám prvé tehotenstvo vyšlo na prvý šup ale skončilo to MA v 11tt a krpec sa nám podaril od kyretáže o 15 mesiacov (po laparoskopii o 3 mesiace)
@daniela123321 snažím sa prepnúť na pozitívne myslenie ale príliš sa bojím sklamania...

Odznačilo mi 12dc. Pravdepodobne presunie na piatok.