Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@81anina ja som bola na 21 dc na odber ci prebehla ovu a tam sa ten progesteron meral... On mi povedal ze mozem a nemusim nan prist... A teraz mi povedz.. Nesla by som nan a nikdy by som sa nedozvedela ze mam nizky progesteron, kedze pri klasickom hp vysiel v pohode... Pchala by som sa clostilom, letrozolom a neviem cim a potracala by som kvoli progesteronu... Toto mi pride take.... Ja neviem ako to nazvat... Neprofesionalne... A som trochu sklamana z toho... A ak budem niekedy riesit ivf, tak asi pojdem inam.... Nechcem ich spinit, len pisem svoje pocity z toho celeho.... Napriek tomu v dalsom cykle s clostilom pokracujem u nich... O cosi mudrejsia....
@81anina hej aj ten prolaktin spominal ze som mala nizky ci co... Tak neviem... Tebe kazal prist... Mne povedal ze mozem nemusim... Divne.... Akoze momentalne zo mna hovori ubolena dusa, ale hnevam sa, ze je to take... Nejednotne. .. Tak pri iui si to poistime progesteronom a pri normalnom snazeni nie?
@dolynkag ahoj chcela som sa opytat na ten progesteronovy krem... Ktory konkretne kupujes? Ja som tiez kedysi objednavala z iherbu ale teraz mi viac vyhovuje healthmonthly... Je to rychlejsie doma... Vacsinou neplatim postovne...
Kam si ho aplikujes? Vacsinou dom citala ze na vnutornu stranu stehien(?)... ako vies ze si si dala dost? Neprenesie sa to pri istych aktivitach na mm? 😃
@taily30 vies za tie skoro dva roky od prveho potratu som stretla x lekarov... A kazdy mal iny pristup... Vedela by som uz dvojdielnu knihu napisat o spravanii sa voci pacientom... Mnohokrat neludskom... Po jednom takom stretnuti som uz nechcela biele plaste ani vidiet... A stale ma neprestavaju udivovat... Pytam sa, co ma napadne, ale vie ma odradit taky ten vyraz v ich tvari ze "pani vy ste nejaka premudrela, kto je tu lekar ja ci vy? "...
@dadulik6 Prečo zabudnúť?kľudne môže ísť teplota zajtra hore
@dolynkag tak to mne nehrozí... budím sa 15 minút pred meraním...na tri krát...ja mám už asi fakt telo tak nastavené...len musím merať aby som vedela či ovulácia prebehla keďže po hormónoch sa mi stratil plodný hlien... úplný top je môj priateľ keď ráno oči rozlepí a opýta sa ma či som už pomerala 😂
@ikonica nie, nemám, ani hodnoty svoje hormonálne netuším, ja si radšej dám toto, ako lieky chemické...... ja veľmi lekárom neverím, oni majú naštudované len chémiu a to, čo im kto dobre zaplatí, určite neriešia prírodnú formu liekov, ja sa snažím chemickým liekom vyhýbať čo najviac je to možné, používam doplnky a výťažky aj na iné problémy, ale myslím, že jedna dávka je 20 mg progesteronu, napríklad 1,5 dávky predstavuje asi toľko progesteronu, ako "vyvolavačka" u lekára...... takže ja sa riadim len sama sebou. Duphaston mám komplet odložený, ani jednu tabletku som nevzala.
@dolynkag ok... Ja tiez radsej idem cestou doplnkov a byliniek (preto som dlho otalala s clostilom a pri prvej tabletke duphastonu som tyzden vahala ci som dobre urobila, ze som to zacala brat) len teraz po troch potratoch sa uz bojim aby som nieco nezanedbala... Tiez by som radsej nieco prirodnejsie len sa bojim ci to mnozstvo z toho kremu doplni ten chybajuci progesteron dostatocne....
Inac stale sa mi to nerozbehlo... Som 35dc/22dpo... Testy uz su biele ale mrchy nikde... Boli ma kostrc a obcas pichne pravy vajecnik (tam asi bola ovu)... Asi skocim v piatok k dr, ked dovtedy nepride.. Teplota dnes 36,72.. Asi nemoze ist o mmt ked uz nemam hcg ci?

@81anina tak snad vie co hovori aj ked obcas mam pocit ze nie, ze mi povie to co som mu ja povedala uz predtym, len zopakuje moje slova... Podla mna sa nic nestane ked to das az zajtra... Ide o to ze mne tu uzasnu spravu zavolal ked som uz bola 10dpo a odisli mi vsetky priznaky, ktore som mala tri dni predtym... Krasne to sedelo aj s grafom... Mala som mozno zobrat dufik aj bez jeho dovolenia... Ale uz sa nedozviem nic... Teraz uz len nech mrcha dojde a mozeme ist dalej... Ale sa jej nechce aj ked ranny test uz bol biely.... Mam chut zmenit mojho gynekologa a aj CAR... Ale to len nervy zo mna hovoria....