icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
6. nov 2018

Spinim... Drzte palce nech je to uz mrcha 🙂

daniela123321
6. nov 2018

@ikonica Ďalší cyklus je tvoj🙏✌️🍀💋

ikonica
6. nov 2018

@daniela123321 musi 🙂

claire1991
6. nov 2018

@daniela123321 ukaz graaaaaf 🙂

daniela123321
6. nov 2018

@claire1991 Už som ho tu dávala😁

taily30
6. nov 2018

@martinade oh boze, len neochor!!! to by ta neoperovali.

dadulik6
6. nov 2018

@daniela123321 lebo snazit sa uz teraz nemam s kym drahy pride za tri tyzdne .. sice sme mali posledny v nedelu ale rano a nedavam tomu nejaku sancu ani necitim zeby mala byt ovu lebo mam len uplne minimalne pichanie ale tak uvidime

cassie2323
6. nov 2018

Ahojte...tak ja stále čakám či dôjde mrcha alebo nie... Už mi mešká 7den a na testoch nie je ani náznak ducha...

shimmikk
6. nov 2018

dievcata, prosim vas, moze mi kombinacia inofolicu a vitexu zvysit BT o cca 0,2 - 0,3 stupna po priblizne dvoch tyzdnoch uzivania?

claire1991
6. nov 2018

@daniela123321 ja takto :
A tvoj vyzera dobree 👍🏻

evi38
6. nov 2018

@martinade drzim palce...tento mesiac mas iny graf, aj som myslela, ze dnes vyskocis 🙂

claire1991
6. nov 2018

@ikonica co vravis na moj graf? ci to tazko este takto skoro?

ikonica
6. nov 2018

@claire1991 este je moc skoro... Zaujimve to bude mozno tak od 10 dpo

claire1991
6. nov 2018

@ikonica dobre 🙂 dam potom.. meriam prvy krat tak neviem

bona69
6. nov 2018

@shimmikk no mne osobne nezvýšila, ešte by som povedala že bola nižšia ako predtým,po ovulke som mala len 36,3

katusikkk
6. nov 2018

@shimmikk
Ked som brala pred Ivf Inofolic,tak som po ovu vzdy mala 37,4 potom som uz nebrala a teplota mi klesla po ovu max na 37,2 aj to len tak jeden den a niekedy ani to nie.

ereska
6. nov 2018

@dadulik6 ahoj nezúfajte ja mám až na 42-44 DC ovulaciu. Takže hlavne kľud a nohy v teple 🙂 do oplodnenia 🙂

daniela123321
6. nov 2018

@claire1991 Zatiaľ aj tvoj graf vyzerá dobre✌️

dadulik6
6. nov 2018

@ereska to by mi nevadilo len najblizsie.3 tyzdne ma nebude mat kto oplodnit 🙄 preto som z toho hotova minuly cyklus krasnr na 14dc ovulka a teraz nic

martinade
6. nov 2018

@dolynkag ja som označila ze som chora, ale naviem preco graf na to nereaguje.

martinade
6. nov 2018

@taily30 dnes som ostala doma aby som sa preliečila. Akurat som vstala 🙂 Uz ma aj priedušky prechadzaju. Možnože zajtra budem fit. Teda dufam

martinade
6. nov 2018

@evi38 mas pravdu. Tento cyklus je iny. Väčšinou mam teploty ako ten modrý graf. Ja len nechápem to ochorenie a priebeh ochorenia. Väčšinou som 5 dni chora, ale vcera vecer nadcha prebehla a dned uz ju nemam. V noci zacali priedušky boliet a teraz uz ma nebolia. Teplotu som ziadnu nemala. Cele čudne. A ty sa ako mas? Ako tvoj graf? Uz mas vyznačenú ovulku?

taily30
6. nov 2018

@martinade dobre si urobila. mozno si aj prepracovana a z toho si ochorela. neliecila si sa aj minuly mesiac, ci sa mi to zda? kazdopadne drzim palce.

martinade
6. nov 2018

@taily30 ano bola som chora v Septembri 🙂
Ale vyzerá to ze zajtra bude ok a pojdem do práce

dolynkag
6. nov 2018

@martinade ja som bola chorá v piatok večer a sobotu som preležala a od nedele ok, aj zvýšenú teplotu som mala presne jeden deN, ja som zadala do udajov "fever" a vtedy mi to vyhodil z grafu..... máš podobný priebeh ako ja..... šanca stále je

dolynkag
6. nov 2018

@martinade ešte to mala presne 11 DPO 😀

martinade
6. nov 2018

@dolynkag aha zadala som fever a zmizla mi teplota. Ja som pred tym dala len illness, lebo moja telesna teplota bola 36,6 teda ziadna horúčka. Ozaj kedy si zacala mat pozitívny tehu test? Včera o 12 v noci som.vypila liter caju, rano test biely. Ale použila som iny test ako pred 2 dňami kedy som videla trochu ciaru. Asi dufam na zazrak pred operaciou ktoru mam tento piatok 🙂

dolynkag
6. nov 2018

@martinade prvý duch 9 dpo potom dva dni nič a potom 12 dpo ďalší duch

dolynkag
6. nov 2018

@martinade ale v grafe máš 37,50, to je už zvýšená teplota...ja som presne tak mala, a bolo to určite z choroby, ale zas ty poznáš svoje telo, ak zvykneš mať takú teplotu, tak si to tam nechaj..... ja doteraz nemám viac ako 36,85

martinade
6. nov 2018

@dolynkag nikdy som nemala takuto vysoku teplotu. Max 37.1 a aj to iba 1 deň. Zaujímave ze.si mala ducha, potom par dni biely test a potom znovu duch. No uvidíme aka bude teplota zajtra a pozajta...inak v noci ma.zase pichlo v podbrušku... Cele to čakanie je na.nervy 😀