Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica Ďalší cyklus je tvoj🙏✌️🍀💋
@daniela123321 musi 🙂
@daniela123321 ukaz graaaaaf 🙂
@claire1991 Už som ho tu dávala😁
@daniela123321 lebo snazit sa uz teraz nemam s kym drahy pride za tri tyzdne .. sice sme mali posledny v nedelu ale rano a nedavam tomu nejaku sancu ani necitim zeby mala byt ovu lebo mam len uplne minimalne pichanie ale tak uvidime
Ahojte...tak ja stále čakám či dôjde mrcha alebo nie... Už mi mešká 7den a na testoch nie je ani náznak ducha...
dievcata, prosim vas, moze mi kombinacia inofolicu a vitexu zvysit BT o cca 0,2 - 0,3 stupna po priblizne dvoch tyzdnoch uzivania?
@daniela123321 ja takto :
A tvoj vyzera dobree 👍🏻
@ikonica co vravis na moj graf? ci to tazko este takto skoro?
@claire1991 este je moc skoro... Zaujimve to bude mozno tak od 10 dpo
@ikonica dobre 🙂 dam potom.. meriam prvy krat tak neviem
@claire1991 Zatiaľ aj tvoj graf vyzerá dobre✌️
@evi38 mas pravdu. Tento cyklus je iny. Väčšinou mam teploty ako ten modrý graf. Ja len nechápem to ochorenie a priebeh ochorenia. Väčšinou som 5 dni chora, ale vcera vecer nadcha prebehla a dned uz ju nemam. V noci zacali priedušky boliet a teraz uz ma nebolia. Teplotu som ziadnu nemala. Cele čudne. A ty sa ako mas? Ako tvoj graf? Uz mas vyznačenú ovulku?
@dolynkag aha zadala som fever a zmizla mi teplota. Ja som pred tym dala len illness, lebo moja telesna teplota bola 36,6 teda ziadna horúčka. Ozaj kedy si zacala mat pozitívny tehu test? Včera o 12 v noci som.vypila liter caju, rano test biely. Ale použila som iny test ako pred 2 dňami kedy som videla trochu ciaru. Asi dufam na zazrak pred operaciou ktoru mam tento piatok 🙂

Spinim... Drzte palce nech je to uz mrcha 🙂