icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
6. nov 2018

@martinade rano by si už mala mať aj ty ducha na teste, ak je to tehu, tak v noci nepiť a ráno držím palce , poslala som ti do správy foto testov

martinade
6. nov 2018

@dolynkag ďakujem

81anina
6. nov 2018

@taily30 tak toto neviem ako poistka ale cele si to hradis sama.V cz to asi preplaca poistovna.

81anina
6. nov 2018

@ikonica Ahoj no myslim ze uz je zbytocne stale sa trapit a rozmyslat co by bolo keby Ti ten progesteron vtedy dal. Asi fakt lekari ten progesteron pri domacom snazeni nedavaju.Predsa len je to zas chemia.A vsade sa zacina skusanim v prirodzenom cykle bez podpory liekov.Neviem nech povedia baby co chodia do inych centier ako to je.Vlastne ani nevieš či ten progesteron bol jediny dovod preco to takto dopadlo.Viem ze sa mi to lahko pise ale hod to za hlavu a sustred sa na dalsi cyklus.Uz s doktorom viete ze je problem s progesteronom a vcas to podchytite ked bude treba.
Teraz k doktorovi.Moj dojem z neho je taky ze vyslovene nechce pacientky nasilu tlacit.Hlavne tie ktore dochadzaju.Ja to mam 75 km do caru.Skoda ze ta vtedy neposlal k tvojmu ako mna ale sa tak neurcito vyjadril ze mozte a nemusite...A stale mi opakuje ze ma nechce prehanat.Vtedy na ten progesteron a prolaktin sme sa dohodli ze pojdem k svojmu doktorovi.Asi niektore veci je lepsie riesit so svojim doktorom ako odbery napr.Celkovo sa niekedy neurcito vyjadri mne navrhol najprv ze snazenie doma a ja som proste rovno povedala ze chcem skusit iui a bezproblemu suhlasil.Zistila som ze ked nieco chcem musim mu to proste povedat...Takze hlavu hore a vela sil do dalsieho snazenia.Myslim si ze s iui mas slusnu sancu na uspech.Ved mne sa to este ani nepodarilo ked neratam august 2 dni meskania a slabu ciarku na teste...
Prepacte baby ze je to take dlhe 🙂
Drzim Ti silno palce aj ostatnym babam na fore 😉

ikonica
6. nov 2018

@81anina ved hej viem, ze to tak nemozem brat, to som este len cerstvo "ranena" tak trosku nervacim z toho.... Ja som tam sla s tym, ze ideme hned do iui kv nativnom cykle sle povddal zr. Bude lepsia sanca so stimulaciou) ale potom sme sa s mm dohodli ze skusime este prirodzene aj ked s clostilom... A ono to klaplo na prvy krat... Uz len doladit ten dojazd.. Udrzanie tehu... A ano do nicoho netlaci, to sa mi aj paci...

Uz silnejsie spinim, uz sa to asi spusti... Co ma trapi je pichanie v pravom podbrusku (kde bola ovu)... Stale ma strasi mmt... Ale neviem ci dobre rozmyslam.. Ak by slo o mmt tak by asi boli testy pozitivne nie?

81anina
6. nov 2018

@ikonica aj ta chapem ze to tak citis ale to prejde 🙂 Inac vcera ked som tam bola mali neskutocny naval ja by som uz asi hysacila 🙂 Bol sice taky roztrzity ale zakrok mi urobil s usmevom, pochvalil ma ze to slo velmi lahko a bodaj by mal stale take pacientky ako ja 😀.Fakt po zakroku este prisiel ku mne teda k hornej casti tela 😀 a pytal sa ako sa citim a ze spermio bolo super koncentracia atd.Neutekal hned prec ako som to citala na forach a to mal plnu cakaren a v ambulancii moju kolegynku s manzelom. Tiez skonstatovala ze mal toho dost.Po zakroku som lezala 20 min.V inych centrach vraj nahanaju hned dole z kozy...

ikonica
6. nov 2018

@81anina tak to je super.. My sme sa dohodli s mm ze skusime este raz s clostilom prirodzene a ked to nevyjde skusime prve iui... A ked ani to nie, pomy sa zacneme chystat aj na ivf....

81anina
6. nov 2018

@ikonica ale uz budes teraz brat aj progesteron ked Ti chyba?
Ja som sa hned pytala na ivf a on ze nechce dopredu ziadost a papiere vypisovat ze je povercivy a dufa ze vyjde iui.Takze ivf a veci okolo toho az ked to nevyjde

ikonica
6. nov 2018

@81anina hej uz budem brat progesteron... A snad nepride zas nejaka choroba do toho...

Drzim prsty aby ste ziadne ivf papiere nemuseli vypisovat...

Inac museli ste davat na matrike overovat podpisy ked ste sli na iui?

81anina
6. nov 2018

Nie nic take sme nemuseli davat priatel vyplnil dotaznik a slo sa.Aj ked sa mi zda ze pri prvom sme obaja podpisovali suhlas na aky ucel budu pouzite a nieco o otcovstve tam asi bolo uz si nepamatam...

81anina
6. nov 2018

@ikonica k tomu mimomaternicovemu to neviem nemam skusenost ale asi by si mala stale nieco na teste keby bolo

ikonica
6. nov 2018

@81anina aha... Lebo v jednej teme baby pisali, ze museli ist dat na matriku overit podpisy... Jedna ma manzela druha priatela... Vraj keby chceli po iui napadnut otcovstvo ci co :D

ikonica
6. nov 2018

@81anina nic rano asi skocim k dr nech urobi sono a budem mozno kludnejsia....

81anina
6. nov 2018

@ikonica tiez som o tom citala tu na fore asi zalezi od centra ale daco o otcovstve tam bolo len uz neviem co

kufea
6. nov 2018

@ikonica my sme museli mať overené u notára i na IUI.

daniela123321
6. nov 2018

Inak baby,dnes sme sa so sesterkou bavili o uhniezďovaní..otázka znie😁Keď žena ovuluje napríklad z pravého vaječníka a dôjde k oplodneniu..tak vajko sa uhniezdi na pravej strane podbruška či to je jedno?Nevedeli sme sa zhodnúť 😁

zuzik5891
7. nov 2018

Baby...ja dnes s teplotou stojím...

ikonica
7. nov 2018

@daniela123321 nezalezi na tom odkial ovulujes... Vajo sa usadi, kde mu bude najlepsie ;)

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 otázka je čo ak ovuluješ z oboch strán naraz 😂

dadulik6
7. nov 2018

Tak dufajme ze bude uz len stupat aby potvrdilo ovu a modlim sa aby to spermosky prezili🙏🙄

ikonica
7. nov 2018

@dadulik6 ✊✊✊

dadulik6
7. nov 2018

@ikonica ❤ ďakujeeem ❤a ty ako uz sa rozbehla ci len spinis

ikonica
7. nov 2018

@dadulik6 tak vyzera ze dnes 1dc... Je to sice prevazne hneda krv a zrazeniny/sliznica ale je toho viac... Uvidime pocas dna..

dadulik6
7. nov 2018

@ikonica to som mala aj ja pri biochemickom 3dni len hnede zrazeniny a potom sa to pustilo naplno😔silno ti drzim palce aby pod stromcekom boli // ❤

ikonica
7. nov 2018

@dadulik6 len mam dilemu ze odkedy ratat 1dc... Kedze mam znova brat clostil.... A dakujem ❤️

martinade
7. nov 2018

Moj dnešný graf. Bez včerajsej teploty ma klesajúci charakter, tak zbytočne testovať. Zajtra mi má dojsť ms a vyzerá ze dojde.

taily30
7. nov 2018

@martinade hmmm, skoda. ale pokym sa neukaze stale je nadej.

daniela123321
7. nov 2018

Dnes 7DPO

daniela123321
7. nov 2018

@ikonica
@zuzik5891 Ďakujem 😉 tak sesterka mala pravdu..opäť som o niečo múdrejšia

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 pekný graf moja... pomaličky sa šplháš✊✊❤️