icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
7. nov 2018

@ikonica ja som ratala hned ako toho spinenia bolo fakt ze vela ze uz som mala aj na vlozke nielen po utreti

zuzik5891
7. nov 2018

@ikonica ja bežne špiním 3 dni pred ms...a z toho dva dni krvácam červenou krvou ale len ráno...do večera mám len biely výtok ako sneh... divné... tiež dr.nevedela ako mi nasadiť clostil...ten sa berie buď od 3 DC alebo5 DC...ja ho začínam brať 5 deň od kedy začínam špiniť... teoreticky som stále v limite do toho 5 DC...

martinade
7. nov 2018

@taily30 ale realisicky... Pravidla bt klesajúca teplota znamena ms. Len dufam ze mi dôjde zajtra... Bo inak posunuta ms znamena odklad operacie. Operovat ma budu len ked ms začala - na začiatku cyklu.

dracik07
7. nov 2018

Ahojte dievčatá 🙂
Ja stále meriam. To je ako droga 😆

dolynkag
7. nov 2018

@dracik07 a ja ešte meriam 😀 ale už asi nebudem..... dnes som mala zatiaľ najviac 36,90, takže budeme spolu v júlovkách 2019 🙂

daniela123321
7. nov 2018

@zuzik5891 Ďakujem 😘 Veď ty máš tiež pekný graf✊kedy ideš testnúť?ja podľa grafu asi v pondelok..to budem 12DPO

daniela123321
7. nov 2018

@dolynkag Aj ty ukáž graf nech sa pokocháme😉🍀

dolynkag
7. nov 2018

@martinade a ja som takto klesla na druhý deň po tej zvýšenej teplote, nehádz ešte flintu do žita

dolynkag
Autor odpoveď zmazal
taily30
7. nov 2018

@martinade a z akeho dovodu budu operovat len na zaciatku? Vysvetlili ti to? Ja si nespominam, ze by som musela.byt v urcity cas

daniela123321
7. nov 2018

@dolynkag Krásny✌️Snáď sa tu každá raz dočkáme víťazného grafu🙏

dolynkag
7. nov 2018
dolynkag
7. nov 2018

@daniela123321 určite

martinade
7. nov 2018

@dolynkag ake dlhe si mala cykly? Včera 12dpo, 25 dc - test biely.
Ty 10dpo, 19 dc a uz si mala ducha. Podla mna ak by som bola tehu, uz by som mala ducha.
Akurat som si kontrolovala hlien a je ruzový, takze ms dôjde.

dolynkag
7. nov 2018

@martinade predtým som mala25-28, po potrate 30-31

taily30
7. nov 2018

@dolynkag @martinade je zaujimave aka sme kazda ina, ja som odjakziva mala uplne presne ako hodinky 28 dnovy cyklus, mohla som odratat aj na rok dopredu a vzdy to vyslo. a po potrate sa skratil na max 25 a zda sa, ze teraz posledne 2-3 mesiace sa opat dava naspat na 28 dni. je mozne, ze telo sa tak dlho zotavuje? tento mesiac to bude rok od cistenia

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 ja som dnes ráno mala konečne biely test po pregnyle... takže testujem v piatok... uvidím aká bude teplota lebo už som v tých dňoch kedy mi začína postupne klesať...tak som verila že dnes pôjde hore...no uvidím zajtra...ale každú chvíľu som na wc lebo mám také tlaky ako pred ms...

lucuska85
7. nov 2018

Ahojte babulky 😊 Este vzdy sa snazime o mimi no neprichadza. Manzel bol na spermiograme a zaver je hypozoospermia. Urolog sa nevyjadril a moja gyn len tolko povedala ze inseminaciu odporuca. Na googli som nenasla ohladne tohto zaveru nic. Nemate niektora viac info ohladne tohto? Dakujem pekne.

daniela123321
7. nov 2018

@zuzik5891 Kokos ani mi nehovoor..mňa úplne pichá v oboch vaječníkoch a brucho ma bolí ako na ms a to ms má prísť najskôr o týždeň 😔

martinade
7. nov 2018

@taily30 stale ma operuje na začiatku cyklu. Uz minuly mesiac som mala byt operovana ale bolo to par dni pred koncom cyklu tak sa mo OP posunula. Aj v maji som mala na začiatku.
Nikdy som sa nepytala preco začiatok cyklu, ale možnože aby sa cyklus nenarušil.
Po kyrete som mala ovu aj ms presne ako hodinky
..

taily30
7. nov 2018

@martinade dava to zmysel s tym nacasovanim, ze aby sa neporusil cyklus. viem, ze u mna nebolo ziadne take planovanie, ale iny kraj ine praktiky.
ja som az po kyrete zacala s ovulacnymi, tak neviem ako som predtym fungovala, ale podla bolesti som ovulovala.

martinade
7. nov 2018

@taily30 na koniku som čítala ze kopec ženam sa posunula ovu alebo ms. Moj doki operuje každý piatok ale u mna stale na konci cyklu. Asi nemecka precíznosť 😂

taily30
7. nov 2018

zienky, kde si kupujete Infolic? da sa kupit v lekarnach bezne ci je to skor cez net? nasla som na nete cca 14.20 eur za 20 vrecusok, je to dobra cena?

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 taká som nekľudná...aj v práci len behám...myslela som že si tie tlaky v podbrušku len mamýšľam ale aj pri tom zhone sa nad tým pozastavím...och bože...😒

daniela123321
7. nov 2018

@zuzik5891 Možno to je dobré znamenie 😉 uhniezdenie napríklad

bona69
Autor odpoveď zmazal
vikttoria1
7. nov 2018

@bona69 ešte to máš ?🙂o

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 bola som na wc a mám taký biely lepkavý a naťahovací hlien...popichuje ma aj v krížoch...bodaj by to bolo dobré znamenie lebo keď začnem špiniť bude to koniec

daniela123321
7. nov 2018

@zuzik5891 Ja mám dnes vodnato-biely výtok..som si chvíľu myslela že som sa pocikala😀strašne ma dnes pichá na pravo v podbrušku..ja len dúfam že nebudem nachladnutá keď ma aj oba vaječníky bolia🙏

zuzik5891
7. nov 2018

@daniela123321 ten biely vodnatý hlien som mala do 6dpo myslím...teraz sa zahustil a naťahuje sa... doslova sa lepí...