Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lili225 Ja som mala krpca na pravej strane ale neviem z ktorého som ovulovala😀
@daniela123321 @lili225 na youtube som videla video, kde krásne vysvetlovali ovulovanie z praveho vaječníka a uchytenie na ľavej strane a naopak. Este vysvetlovali uchytenie jednovaječných a dvojvaječných dvojičiek. Včera som to video hladala ale nevedela som ho najst
@lili225 Mne sa prvý syn uchytil na prednej strane maternice a zdržiaval sa na ľavej strane keď mal už menej miesta a druhý tak isto na prednej strane maternice a zdržiaval sa uprostred.Ja som po snažení spávala na bruchu,keďže mám otočenú maternicu aby sa udržali tak preto som tak spávala pokým nepotvrdil lekár tehotenstvo.Takže u mňa sa nedá podľa toho zistiťz ktorého vaječníka prebehla ovulka
To,z ktorého vajecnika bola ovulka neurci lekar z toho kde sa uchytili baby,ale z toho,ze na ktorej strane vidi zlte teliesko.
Ja viem presne z ktorého je ovulka,lebo mam bolesti na tej strane. Aj lekar mi to potvrdil.
@kakatulik to viem aj ja kedy mam z ktoreho podla bolesti... Vtedy si len pamatam ako mi hovoril co vidi na sone... Vacok, zlte teliesko a 4mm embryo a z ktoreho som ovulovala a kde je 🙂 to je cele... Inak o tom neviem veru nic...sú to celkom zaujimave zistenia, ked sa o to zacne clovek zaujimat 🙂
@lili225 ved je jedno kde ,hlavne nech je to v matrnici. Ono si tam poplava a potom sa uchyti tam,kde sa mu najviac paci.
Akoze ja som bola raz po ovulke na gynde a Dr.mi hovori,ze ste prave po ovulaci z praveho vajecnika a ukazal mi aj to ZT. Peto to viem Ale je mozno logicke,te zpravej strany ma embryjko blizsie na pravu stranu a opacne....😉
@martinade Škoda že ho už nevieš nájsť 😔
Ale máte pravdu je jedno kde sa uchyti hlavne že sa uhniezdi 🙏😉

@daniela123321 ja si pamatam, ze pri mojom druhom tehu mi lekar presne povedal z ktoreho vajecnika som ovulovala podla toho, kde bola krpanka uchytena... Vtedy mala estelen 4mm, bola som na specialnom sone ci je vsetko tak ako ma byt.... Takze zrejme na tom nieco bude, ze odkial ovulujes tam sa aj uchyti 🙂