icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
8. nov 2018

@daniela123321 ako pekne si poskakuješ😍

ikonica
8. nov 2018

@martinade ako dnes?

daniela123321
8. nov 2018

@zuzik5891 Mám také Tatry 😁 Ty máš pekný graf..dokedy užívaš Duphaston?

dadulik6
8. nov 2018

@martinade aj keby prisla je mi to na prd ked sa nemam s kym snazit 😢 takze zase az o mesiac

alison11
8. nov 2018

@lubi13 Gratulujem a veru keď sa človek najmenej snaží väčšinou vtedy sa zadarí tka to boloaj u mňa pri každom tehu.

evi38
8. nov 2018

@martinade u mna 4 DC, od zajtra zacinam merat, LF som mala opat dlhu az 17 dni...ty ako dnes? Neskusala si test?
@lubi13 gratulujem 🙂

martinade
8. nov 2018

Tak baby, dnes pokles. v grafe mam tatru, fatru a matru 😂 ms sa mi pomaličky spusta, uz pol dna spinim. Asi telo chce počkať az budem mat vysetrenie za sebou 😁
Prave som v nemocnici na predoperacnom vysetreni a pokecu....

martinade
8. nov 2018

@dadulik6 držím pršteky a o mesiac si to isto vynahradíte

dadulik6
8. nov 2018

@martinade dakujem ❤ aj tebe drzim palceky nech vsetko dobre dopadne a skore tehulkovanie

ikonica
8. nov 2018

@martinade ach jo :( no nic... Dalsi cyklus je nas... Ja som 2dc ;)

evi38
8. nov 2018

@ikonica
@martinade snad uz buduci bude ozaj nas...ja fakt neviem ci to je uz vekom, som uz aj caj aj vitaminy prestala uzivat...

zuzik5891
8. nov 2018

@daniela123321 ešte mám zajtra a pozajtra...teraz mi zabral lepšie ako v septembri... vtedy som mala takýto graf

martinade
8. nov 2018

@dadulik6 dakujem 💕 napodobne, dame to

martinade
8. nov 2018

@ikonica takze 1 dc som od dnes

martinade
8. nov 2018

@evi38 @ikonica alebo je to len na psychike...

ikonica
8. nov 2018

@martinade tak pojdeme spolu cestou necestou :D

martinade
8. nov 2018

@taily30 ako bolo na folikulometrii?

martinade
8. nov 2018

@ikonica baby, my to dame, vsetky a naraz 😊

evi38
8. nov 2018

@martinade
@ikonica ako vianocny darcek 🙂

taily30
8. nov 2018

@martinade drz sa, budem na teba mysliet.

martinade
8. nov 2018

@evi38 @ikonica to by bola krása 😍

martinade
8. nov 2018

@taily30 dakujem 😘
A ako tvoja folikulometria? Je piatok
Jaj dnes je štvrtok 😀

taily30
8. nov 2018

@evi38 dnes rano som kukala spravy na jojke a bol tam gynekolog co rozpraval o plodnosti. no nemala som to ani pocuvat, lebo podla jeho reci mam tak sancu otehotniet mozno 2krat do roka. statistiky su ze po 35tke sme na tom biedne. co tak 38???

taily30
8. nov 2018

@martinade hahaha, veru je este len stvrtok. inac neviem co uvidi, robim si 4 dni ovulacne a dnes, vlastne teraz pred 10 min mi vysiel pozitivny a som 11dc. ani neviem ako sa mam citit, ci som nasrata, ci je neskor, ci je to dobre.... no neviem

martinade
8. nov 2018

@taily30 no ak chceš ak skus zbehnut este dnes. Ja som tak mala tento mesiac. V utorok som mala pozitívny test, v stredu som mala rano folikulometriu. A rano mi uz povedal, ze folikul praskol. Ale všetko zle je na niečo dobre, aspoň viem ze mi praskaju folikuliky teda ze ovu naozaj prebehla.

taily30
8. nov 2018

@martinade a bude vediet aj povedat, ci to bol dobry folikul?

dolynkag
8. nov 2018

@taily30
@martinade
@ikonica
@dadulik6
@evi38 dievčatá, držím palce, nech ozaj všetky na vianoce tešíte, ja verím, že aj u Mńa bude tentokrát všetko ok

martinade
8. nov 2018

@taily30 to asi nie, som sa dočítala ze az pri ivf sa to vie zistiť ci vajíčka su v poriadku. Preto sa uz nebranim ivf aspon vytiedia prazdne vajicka od kvalitnych...

martinade
8. nov 2018

@dolynkag určite 💕

taily30
8. nov 2018

@martinade akurat som zavolala lekarovi a mam prist aj tak zajtra. jeho prva reakcia "to mate nejake skratene cykly, nie?"hahahaha mozno si mysli podla hlasu ze mam 20 😂😂