icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
9. nov 2018

@zuzik5891 Verím..ja som si od clostilu veľa sľubovala a preto to tento cyklus už neriešim..skúsim testnúť 12DPO a bude/nebude ideme ďalej ✌️trápiť sa každý mesiac nemá význam..a možno sa práve podarí bez clostilu

zuzik5891
9. nov 2018

@daniela123321 keby bol priateľ doma že sa nemusím stresovať plánovaním asi by som to brala lepšie...no už teraz mám paniku z toho či bude cez plodné doma... či ho nepošlú na cvičenie...a kopec iných vecí

evi38
9. nov 2018

@taily30 som zvedava, co ti dnes Dr. povie...mne vcera volali z Gynekologie, ze je novy Dr. ci nechcem prist na preventivku :D...som tu akurat o tom vcera pisala, tak idem v stredu, to budem 10 DC, tak si rovno dam spravit folikulometriu, v tom case mavam ovu a opytam sa ho, co navrhuje
@martinade drzim palce, super, ze ta tak podporuje 🙂

taily30
9. nov 2018

@evi38 sranda, ozaj si to vcera spominala. vidis, musis sa ist ukazat. som zvedava, co povies na noveho.
ja idem na 14tu, tak este par hodin mam casu. aj tebe by ten moj povedat, ze mas nejaky skrateny cyklus 🙂 ja inac mavam ovulku okolo 13.dna len teraz uz na 11.som mala pozitivny. dnes som este neotestovala.
dam vediet potom.

shimmikk
9. nov 2018

@evi38
@taily30 tak som zvedava co vam povedia, drzim palce 🙂

katka1304
9. nov 2018

@zuzik5891 ten pokles podľa mna neznamená ms, hlavne ked maš duphaston ešte na 2 dni. A z mojej skúsenosti bol pokles pozvoľný, nie taký prudký, ale az 2 dni po vysadení. Ja by som sa priklonila skôr k implantacnemu poklesu a snáď zajtra vybehne teplota hore. Inak, ked som brala clostil a všetko to ostatne, tak som tak strašne verila tomu, ze teraz je ten správny mesiac, ze to teraz vyjde, ze som bola pod takým vnútorným stresom, ze práve vtedy to nevyšlo. A každodenne meranie ten stres len zhoršovalo. Asi by si nemala plakať 10 dpo a stresovať sa, radšej sa ukľudni, ešte to nič neznamená a stres ti k pozitívnemu výsledku nepomôže, skôr ti tu cestu k víťaznému koncu skomplikuje.

zuzik5891
9. nov 2018

@katka1304 ja si uvedomujem všetko toto...no pred dvoma mesiacmi som tiež brala Duphaston a o takom čase som už špinila...len to klesanie nebolo také prudké... uvidíme...pozri môj graf čo som mala predtým...❤️a ďakujem za podporu... veľmi si to vážim

katka1304
9. nov 2018

@zuzik5891 lenže tento mesiac maš vyššie a stabilnejšie teploty( nie som odborník na vyhodnocovanie grafov) a pokles pod čiaru si mala az 13dpo, teraz 10 dpo. Takze zbytočne sa nestresuj. Ja viem, všetky by sme chceli // a je tažké sa nestresovat, ale v tejto chvíli je predčasné robiť nejaké závery. 😘

zuzik5891
9. nov 2018

@katka1304 ty si ma teraz nakopla v tom najlepšom zmysle slova...slzy som utrela a som pokojnejšia... kôli tým tlakom v podbrušku ktoré mám už 4 dni chodím stále na wc kontrolovať či nešpiním ale hlien je biely...hustý...lepkavý... zajta ráno sa ukáže čo je vo veci

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 ako ti dopadla folikulometria? 🙂

nevenka
9. nov 2018

Baby, mozem sa poradit? Zapisujem si teploty do Ovuview a FF, pretoze Ovuview mi viacej cyklov vobec nezobrazil ovulaciu, FF ano. Teraz mam taketo udaje (bola sam aj zmena casu na zimny, takze to meranie kadejake, nie rovnaky cas)...minuly cyklus bol na podiv 28-dnovy, inak mavam 36 priemerne. A teraz mi FF zobrazuje toto. Ovuview sa tvari, ze nic. Testy si nerobim teraz a hlien sa zacina tvarit klzko az vcera a dnes...

dolynkag
9. nov 2018

@nevenka uvidíš o dva dni, zaznac si hlien do FF a možno ti ju pre značí neskôr

ikonica
9. nov 2018

@taily30 @martinade dievcata piste novinky 🙂

taily30
9. nov 2018

@shimmikk @ikonica @martinade @evi38 tak zienky, ako som aj hovorila. opat mi povedal, ze som stara, na co cakam 😂😂😂
ale mala som na lavej strane folikul velky 20mm, ze keby mam muza so sebou, tak by pichol pregnyl. ale kedze neni tu so mnou, ziaden pregnyl nebol a ani dalsie sono nebude, ze je to zbytocne. ale dala som si predpisat tu injekciu a beriem so sebou.
zaver je ale taky, ze som spokojna, ze mi bez stimulacie narastol taky pekny folikul. otazka je, ci aj praskne.
tak takto som ja dopadla. a co vy zienky?

ikonica
9. nov 2018

@taily30 no super ze mas tu inj... A v usa ti budu vediet spravit folikulometriu? Vies aby si si to pichla v pravny cas....

taily30
9. nov 2018

@ikonica Ved prave to neviem, stretnem sa s mojou a vysvetlim. Viem, ze to bude na dlhe lakte. A to akoze bez injekcie nepraskne? Z toho som nejaka zmatena

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 no vyborne, aspon vies, ze ti cyklus ide 🙂 a na ten inofolic nevravel nic?

ikonica
9. nov 2018

@taily30 moze prasknut aj bez, to je idealny stav... Alebo injekcia tomu pomoze.... Ale citala som ze niekomu ani pregnyl nepomohol....

taily30
9. nov 2018

@shimmikk aha ozaj, zabudla som napisat. Pytala som sa najskor na Vitex a schvaloval. A potom ze co by mi poradit, povedal infolic pre mna a ten folandrol pre muza. A schvaloval to.
On ale slovami neplytva

taily30
9. nov 2018

@ikonica tak nemusim byt z toho nestastna, az mi ani v usa ho nepichnu? Je nieco prirodne na praskanie folikulov?
Prekvapilo ma, ze mi nechce urobit sono, ci mi praskol folik.

ikonica
9. nov 2018

@taily30 nerob si z toho hlavu... Inac pichnut si ho vies aj sama.... ide o to nacasovanie... A to bude asi bez sona tazke, ale mozes skusit aj na blind... Pichnes si zhruba v taky dc ako si dnes a dajte si trojdnovy maraton a mozno to klapne...

nevenka
9. nov 2018

@dolynkag dakujem...😇

ikonica
9. nov 2018

Inac sa stretam s roznymi udajmi, kedy to pichnut... Ja som minuly cyklus mala na 10 dc jeden 20 mm folik (po clostile) ... To bol piatok... A kazal mi pichnut az v nedelu... Ale citam ze to pichali aj pri 18mm tak neviem... V tomto mam zmatok....

taily30
9. nov 2018

@ikonica pojdem podla ovulacie. Lebo este dnes rano som mala pozitivny test, ale uz 13.30 bol negativny. A folik.bol neprasknuty. Ale vecer ma riadne zabolelo nalavo, tam bol folik, teraz uz neboli. Mozno aj sam praskol.
A on mi hovoril, ze to si sama nebudem vediet pichnut, ze sa to musi zarobit ci co lebo je to prasok. Este som nebola v lekarni po pregnyl, tak neviem

taily30
9. nov 2018

@ikonica mne povedal, ze v takejto velkosti je to idealne. Ze ak nepraskne, bude len rast a vyjde von s menzesom.

ikonica
9. nov 2018

@taily30 no vidis tebe povedal ze 20 je ideal a mne v podstate ze nech este narastie za tie 2 dni...neviem preco ma kazdy iny meter... Ale kazdopadne nam sa zadarilo aj ked zas daco zlyhalo... Tak mozno skuste ten pregnyl pichnut naslepo bez sona.. Ved podla bt vies asi kedy v priemere ovulujes... Skoda ze teraz si nemerala....

ikonica
9. nov 2018

@taily30 ja som si to sama pichla... V lekarni pytaj aj striekacku a ihly... Mali by vediet ake... Jedna je hrubsia a dlhsia... Nou naberies tekutinu z jednej flasticky a potom ju pichnes do druhej flasticky kde je prasok... Ono sa to hned rozpusti a znova to natiahnes do striekacky a potom vymenis ihlu za taku kratsiu tensiu a tou sa pichnes do koznej riasyna bruchu..... Vsetko je na youtube....

dolynkag
9. nov 2018

@nevenka kym je to prerušované, graf "váha" ja ked som dala hlien Egg, hned urobilo plnú čiaru, takže ak nerobíš testy, tak musíš čakať, ako bude teplota ďalej ukazovať

kakatulik
9. nov 2018

@ikonica toto som chcela napísať. Taplota stúpne len ak praskol folikul.
@taily30 keďže kbovulacii spravidla dochádza do 48 hod.po ovu teste,tak ho môžeš pichnúť,keď budete po pozitívnom troškou zblednuty. Tam by mala by rezerva. U mňa by to bol problém,lebo ja ovulujem už 12hodin po pozitívnom teste.

ikonica
9. nov 2018

@kakatulik mne dr povedal ze ani ukazkovy graf nezarucuje, ze ovula naozaj prebehla... Doktor v CAR...