Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag no ved to... Aby nam z tych vselijakych zmatocnych info nehrablo :D Akoze ten dr tvrdi ze je to zastarana metoda a bla bla ale ja tomu verim tak budem merat dalej... A podla mna ja napr nemam ani tak problem s ovu ako asi skor s kvalitou vajicok... No co uz mladsia nebudem 🙂
@taily30 mozes do riti ale neviem ci sa tak dokazes skrutit :D sval by mal byt uvolneny.... Alebo do brucha... Sama som si to pichla... Nebolo to o nic horsie ako x fraxiparinov co som si uz predtym davno pichala sama... Ihla je tenucka.. V pohode to bolo.... Fakt kukni youtube... Ja som to tam odkukala.....
@ikonica ja som brala takmer všetko, čo som kde našla, žeby pomohla...lebo som si dala takú hranicu, do decembra snaženie a dosť, tak som rada, že to zabralo, lebo predtým 4 roky nič a ozaj vek už mám neskutočný, tak už len dúfam, že to dobre dopadne, ten môj veľký sen.... a tebe prajem, nech ti to tiež vyjde do vianoc
@taily30 @ikonica @evi38 @daniela123321 @kakatulik pardon ak som niekoho pozabudla označiť.
Ahojte žienky, tak konečne som prestala podriemkavať tak využivam 5 min pred tym než znovu zaspím 🙂 bol to dlhy deň a hlavne pre dokiho naročny. 😂 O 7 som uz musela byt v nemocnicia a op na 11:30-12:00 naplanovana na cca pol hodinku to ratali a nakoniec bez kávy a vody 🙂 (od včera som nemohla pit a jest) som bola do 12:57 a potom sa na nič nepamätám 😂
V prípravnej miestnosti, na ceste do do prípravky boli lekari a sestričky úžasné, psychicky ma drzali aj sme srandovali kedze videli moje krokodílie slzy (aj tetaz sa mi spúštaju slzy ked na to pomyslim)
Tak k OP, dopadla dobre. Hoc to trvalo 2 hodinky namiesto 30 min. Ale zaver je, hoc tie zrasty boli hlboko, tak nakoniec sa ich podarilo odstranit a vajíčkovody mam prechodné a mozeme bez obav ist na ivf v dalsom cykle - v Decembri. A namiesto 1-2 dni v nemocnici ostavam do pondelka a utorka tak asi to bolo naozaj vážne a som rada ze to mam za sebou. Plus mam taky vyvod z rany, hlavne ze je to dalsi krôčik k batôžku. Akurat ma kontrolovala sestra 🙂 a počujem plač novonarodeného bábätka 🙂 krása
Kazdej jednej z nad drzim palce a hlavne bojujeme dalej.
@taily30 ohladom pichania, pred 3 mesiacmi som si pichala sams, nie je to az take hrozne a mne lekar povedal ze kludne si to mozem pichnut sama. Ako pre zaciatočníkadoporučujem pozriet navody na youtube. Je tam par dobrych krok za krokom. Najviac casu mi zabralo odhodlanie sasebapoškodiť a pichnút sa ale nakoniec to vobec nebolelo 🙂 držím pršteky 😘 zvladnes to
@martinade Och moja,ten vývod som mala aj ja asi 3 dni.. konečne máš potom✌️a hurá do tehulkovania😘
@taily30 @daniela123321 dakujem 😘
@kakatulik neviem z coho som mala zrasty, lekar vravel ze som musela pred 5-10 rokmi mat asi chlamydie,ale ja som nikdy nemala take infekcie. Kazdy rok poctivo som chodila na prehliadky tak ja neviem. Hoc asi ked sommala 23-25 tak som chytila salmonelu ale neviem ci to moze byt z toho. Q ziadne zapaly a operacie som nemala. To je prva taka ze som v nemocnici. Prva plna narkoza ale len denna op, bola teraz v maji diagnoatika laparka a kyret.
@daniela123321 vyzerá to dobre, kedy planujes testovať?

@ikonica zacala som merat po menzese, kupila som teplomer 😀