icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nevenka
10. nov 2018

@dolynkag no dnes mi aj Ovuview vyznacil ovulku na desiaty den, teplota je 36,55 aj dnes. Na mna je to priskoro mat ovulaciu v takyto den, vacsinou okolo 17-22. dna a cykly tak priemer 36. Ja len ze sok, lebo pravda je, ze babo neplanujeme, ale akosi sme to ten osmy den riskli...🙈😇...podla skusenosti asi za 9 mesiacov sa takto skoro ovulka nedostavila. Iba minuly cyklus na 14. den a 28 dnovy cyklus, co u mna je sviatok raz za 5 rokov takyto cyklus...ach jooo, tak uz len cakat 🙄🙏

kakatulik
10. nov 2018

@martinade tak po laparke sa rýchlo zregeneruje s. Ja som mala normálne laparotomiu a mňa potom Hrozne boleli panvové kosti a bola som ešte dosť dlho KO.

kakatulik
10. nov 2018

@kufea ja tiež 8dpo.🤣

martinade
10. nov 2018

@kakatulik laparotomia to vlastne čo? A kedy si ju podstupila?

kakatulik
10. nov 2018

@martinade normálny rez

taily30
10. nov 2018

@martinade ako sa citis? dobre sa o teba staraju?

martinade
10. nov 2018

@taily30 dakujem 🙂 mam sa dobre, mierne dole bolesti, ale asi ms bolesti to nie hoc su podobne - ale su viac rezave (pardon za podrobny opis), inak ziadne tabletky od bolesti neberiem. Ked uvidím dokiho tak ho vyspovedam, lebo sama som zvedava ako hlboko to bolo...
Cely tim sestriciek je super, su velmi mile, ochotne, hoc toho maju vela momentálne.
U teba ovulka prebehla? Zvysila sa ti teplota? Ja som u seba pozorovala ze od pozitívneho ovu testu niekedy deň, niekedy 2 a niekedy az na 3 deň sa mi zvysila teplota... Je to rozne 🙂 minule som vôbec nemala pozitívny ovu test a ajtak teplota sa prudko zvýšila a podla bt ovu prebehla

martinade
10. nov 2018

@kakatulik aha. Lekar vysvetloval ze pri laparke nie je vnuto vystavene kyslíku a je chranene plynom takze zena sa rychlejsie zotavuje. A pri normalnom reze - robia to iba ak musia, ak je to tažši pripad (ale preferuje sa laparka koli zotaveniu, mensieho rizika a lepsiemu videniu OP cez kameru) ale vnutro je vystavene kysliku, nie je chranene tym plynom, tak zena sa dlhšie zotavuje. Kedy si mala operaciu? Uz je všetko ok? Si 8dpo tak asi sa uz pekne snažilkuješ 🙂

kakatulik
10. nov 2018

@martinade ja som mala 9cm myom. Otvorenou metódou to robili preto, lebo rukami to pekne mohol vylúpiť celé. Laparoskopiou ju by to musel rozkuskovat a tak vybrať a tam nie je garancia,či by sa neporušila maternica,nedošlo ku krvácaniu,atď...pre mňa nie,ale pre maternicu,to bolo šetrnejšie.
Operácia bola koncom mája a dostali sme na 6 mesiacov stopku, čiže od budúceho cyklu sa môžeme začať oficiálne snazit, aj keď tento mesiac sme to už nebrali až tak prísne a podľa BT sme sa dokonca trafili do ovulky.😄

taily30
10. nov 2018

@martinade predsa len to bol zakrok, tak urcite nejaku bolest budes mat. ja si pamatam, ze ani mne nedali nic od bolesti, len ibubrofen, ale ten som dala len v najhorsom pripade, lebo mi nerobi dobre, z neho mam vsetky vedlajsie ucinky.
mne teplota mierne vstupla, myslim ze ovulka prebehla, lebo vecer ma riadne tahalo na lavom boku a tam aj videl folikul 21mm mam v papieroch napisane. neviem ci to pichanie/bolest znaci prasknutie?
inac, chcem sa ta opytat, ty si brala inofolic?

daniela123321
10. nov 2018

@lubi13 Ďakujem 😉 vieš čo chcem v pondelok testnúť..to budem 12DPO

81anina
10. nov 2018

Ahojte, ja dnes takto.Musela som si sama vyznačiť ovu lebo ff mi ju vobec nevyznačil, nechapem preco...

martinade
10. nov 2018

@kakatulik aha, tak myom, to som nevedela. Hlavne ze sa podaril vylupnut a pre maternicu to bolo setrnejsie - to je hlavné.
Ak držím ✊ pršteky nech vam to vyjde 😘

kakatulik
10. nov 2018

@martinade vďaka 😘

martinade
10. nov 2018

@taily30 inak zevraj aj po ovulke boli, ked folikul praskne, tak môžeš citiť bolesti. Infolic som nebrala musim sa kuknut co všetko to obsahuje ci je to len marketing a postací mi moja kyselina listova a ine doplnky co mam alebo to obsahuje este niečo ine.

martinade
10. nov 2018

@81anina možnože kvoli hlienu ti to nevyznačilo?

81anina
10. nov 2018

@martinade mozno kvoli tomu potom som uz hlien nekontrolovala lebo som zacala vkladat progesterone.Myslela som ze kvoli tym prvym vyssim teplotam ale ked som ich dala prec nic to neurobilo.Su take vyssie jednu noc som zle spala a este aj po tom clostile som mala riadne navaly vzdy po zobudeni ani som nestihla zobrat teplomer do ruky a obliala ma horucava 😅

martinade
10. nov 2018

@81anina väčšinou egg hlien je pred ovulkou a ty si egg hlien vyznačila po ovulke. Skus is vymazať egg hlien ci ti neprestavi samo ovulku, alebo nechaj tak, ved ovulku mas spravne vyznacernu

81anina
10. nov 2018

@martinade oki dakujem za odpoved 🙂

taily30
10. nov 2018

@martinade to iste si aj ja myslim, infolic obsahuje kyselinu listovu a inozitol, co som sa docitala, ze to je vlastne vitamin B8.
Preto som chcela iny nazor. Tiez si myslim, ze mne moc prospesny nebude, kedze uz beriem tie doplnky

zuzik5891
10. nov 2018

Práve sa mi začína spúšťať mrcha...zas...všetká nádej zhasla...na čo všetky tie lieky...to snaženie...mesiac čo mesiac rovnaký scenár...😢😢😢😢zasa len sklamanie...

bale1rinka
10. nov 2018

@zuzik5891 no...ti verím...ja to mám tiež tak...dávam si ešte čas do decembra a končím,iba čo mám z toho stress

martinade
10. nov 2018

@taily30 myslím ze som si kupila vitaminy b komplex ci kyselinu listovu s b vitaminmi a b8

taily30
10. nov 2018

@martinade tak aj tebe by bol na nic. Ale muzovi idem kupit ten folandrol.

zuzik5891
10. nov 2018

@bale1rinka ja som si hovorila že do vianoc ale ja už nevládzem... toľké mesiace som vkuse v strese...najprv či bude ovulácia...potom či sa zadarilo a potom zasa slzy... mám pocit že je to začarovaný kruh

daniela123321
11. nov 2018

11DPO.. posledný deň s duphastonom

martinade
11. nov 2018

@taily30 do mojho chlapa nic nedostanem 🙂 šalatu hovorí deko-dekoracia 😂 ale zatiaľ nemusim ani nič davat sperm. mal ukážkový o 50% lepsi nad normou. Inak s tymi bolestami mas pravdu, uz vcera poobede zacali. Zatiaľ som si nepytala lieky ale nechavam si kanylu pre istotu.

ikonica
11. nov 2018

@daniela123321 kedy testujes?

zuzik5891
11. nov 2018

@daniela123321 krásny graf... kedy testuješ?😘

daniela123321
11. nov 2018

@zuzik5891 Ďakujem 😘 graf je vždy krásny keď mám ešte duphaston..zajtra chcem testnúť..buď/alebo @ikonica