Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade inofolic je moc predrazeny... Asi treba kupit ten myo inositol a to vyjde lepsie.... Musim nejak zistit, aku formu ma ten swanson... Na iherbe sa da kupit myoinositol aj od inej znacky... Ale mozno (?) kazdy inositol zafunguje... Neverm.. Tiez sa v tom este len zacinam orientovat... Ale je to predovsetkym pre zeny s pcos a inzulinovou rezistenciou....
Objednavam teraz skor z healthmonthly... Je to rychlejsie doma a nestoji to dlho na colnici ako baliky z usa z iherbu...
@claire1991 No ja sice nie som nejako strasne silno zdatna,ale ja tam citam nejaky 8-9 dpo,takze by som pockala este zo dva dni kym zlomim palicu.14 si mala ovu,ale vajicko sa mohlo oplodnit na druhy den,co je zase minus jeden den.lebo bud si chora alebo tehotna podla tohto grafu.
@nini1010 myslis ze aj chora mozem byt? Teploty niesu az tak vysoke.. a necitim sa velmi choro.. 🤷🏼♀️ Tak zeby sa mi to trosku posunulo? No dobre tak este nezufam a uvidim 🙏🏻❤️
@claire1991 No mozes.a hlavne bavime sa o bazalnej teplote,cize najnizsej moznej.cize nejaky takyto chorobny proces v tele,alebo treba fakt zo dva dni pockat a ukaze sa tehotenstvo.aky test ai skusala-typ a znacku?tiez nie je test ako test na skore testovanie.najrychlejsie mi ukazal suverenne women secret tycinkovu uz 9 dpobola slabulinka ciarka a 10 dpo uz aj pepino a mamatest.tak pockaj a uvidis.
@nini1010 ja som mala tycinkovy dr. Max.. no teda ty si mi dala teraz uplne ine myslienky 😍😁
@claire1991 dr max hrozne duchuju.tie by som vylucila ze uplne.
@nini1010 heeeej? Mne nikdy neduchoval 🙂 a pri predoslom tehu mi jediny ukazal ze som a ostatne az tak o den dva 🙂
@daniela123321 nevesaj hlavu pokial nemas ms je stale sanca je sa //ukazu 😊

@martinade áno ja viem, 4 som mala 36,5 a 8.11. 36,51.Mala som aj hlien aj pichanie na ľavej strane len sa mi tiež zdá byť maly vzostup teploty. Ja som v zahraničí tak s lekármi je tu trochu problém ale 19.11.mam konečne termín na klinike tak budem múdrejšia. Len nechápem prečo si je FF istý ze ovulka prebehla. Čiara nieje ani prerušovana....