icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
12. nov 2018

@daniela123321 ale teplotu mas pekne vysoku. Držím pršteky

evi38
12. nov 2018

Ahojte 🙂
@ludka0611 vyssie teploty su, tak je mozne, ze ovu vtedy prebehla, graf cita aj podla hlienu 🙂...kazdopadne drzim palce 🙂
@bona69 ako to strasne leti, nedavno si sem davala test 🙂...viete uz aj pohlavie babatka? 🙂
@martinade super, ze vsetko dobre dopadlo, cize ak som to pochopila, buduci mesiac idete na IVF?
@ikonica ako graf?
@taily30 super, ze si bola u Dr., aspon vies, ze folikul mas krasny a ked budes s muzom mozete pichnut ten pregnyl 🙂...ja idem teraz v stredu na preventivku + mu poviem, ze toto je 15 mesiac od kyretu a to som vzdy otehu na 1 x, ze co by navrhoval, ked sa nedari, tak ak nieco doporuci, tak sem napisem 🙂

evi38
12. nov 2018

este moj graf...

bona69
12. nov 2018

@evi38 ahoj,máš pravdu strašne to uteká, bude to chlapček a už kope o dušu 🤗 sledujem vás a tak veľmi vám prajem aby to každej jednej vyšlo,zo ❤️

ikonica
12. nov 2018

@evi38 dnes som zacala merat... Som len 6dc

shimmikk
12. nov 2018

@evi38 drzim palce, snad to bude uz ten vitazny 🙂

tak vam zavidim dievcata (v dobrom), ze mate ovulaciu tak skoro.. 🙂

taily30
12. nov 2018

@evi38 dobre vybav na preventivke a som uz teraz zvedava, co ti navrhne.

taily30
12. nov 2018

@evi38 no inac, keby som tu mala muza a fungovali sme, tak graf mam super, tentokrat aj hlien, aj ovu, proste vsetko. asi aj moje telo potrebovalo oddych od vsetkeho.

daniela123321
12. nov 2018

@martinade Pekne vysokú ako aj minulý cyklus..do ms mám cca 3 dni takže o pár dní určite spadne.No čo ešte 2 cykly predomnou nech stihnem reťazovú materskú

daniela123321
12. nov 2018

@dadulik6 Ja viem😉ale na 12DPO už musí byť aspoň duch..no nič príde ms a ideme ďalej

dadulik6
12. nov 2018

@daniela123321 ale nie vzdy a zalezi aj od testu kolko ma farbiva

evi38
12. nov 2018

@bona69 dakujem pekne 🙂...ja mam 2 chlapcekov...no chlapcekov 18 a 21 rokov :D, ani pubertu nejako nemali 🙂...prajem krasne tehulkovanie 🙂
@ikonica drzim palce 🙂
@shimmikk dakujem pekne, aj tebe drzim palce, ako si na tom? No ovu skoro a potom LF 16-18 dni :D
@taily30 dakujem pekne 🙂...moze byt, ze mas trosku zmenu, si doma, oddych...verim, ze ti to pomoze a ked sa vratis, tak sa zadari 🙂...vtedy sa Vam po akom case zadarilo?

ludka0611
12. nov 2018

@evi38 ďakujem pekne, dúfam ze áno. 🙂 Dnes to vyzerá takto...

martinade
Autor odpoveď zmazal
nini1010
12. nov 2018

@claire1991 Chod a kúp si Women secret tycinkový a mama test stačí aj prúžkový (tyčinkový je ešte silnejší) a hneď vieš na čom si. Tých cca 5 ečiek čo ťa spolu vyjdu za vyriešenie tejto záhady stojí. Otestuj hneď zajtra ráno z ranného moču a daj vedieť. Prípadne aj dnes skús. Držím palec 🙂 🙂

claire1991
12. nov 2018

@nini1010 ja uz citim ze asi dostanem ms.. pojdem si kupit tie co vravis. Teplota dnes takto. Test urobim az vo stvrtok. Uz nebudem robit ..

julianka007
12. nov 2018

Baby ja sa asi zblaaaaznim od radosti... 😍 Takýto silný ovulacny test som ešte nikdy nemala... Mám znova nádej, že ovulácia konecne bude. A prvý krát možno zažijem pozitívny ovu test ..mám chuť plakať od radosti... 😂 a modlím sa aby to konečne vyšlo... 🙏🙏🙏🙏🙏 Napíšem takú recenziu na Vitex keď sa to podarí, že každá snazilka si ho hneď kúpi... A nie ako ja až po rokoch snazenia... 😂

bona69
12. nov 2018

@julianka007 teším sa s tebou ❤️🤗

daniela123321
12. nov 2018

Inak ženy,ani ten tehu test som tu nedala..aj sa mi na ňom niečo marí..ale také slabé že sa to ani odfotiť nedá..prikláňam sa kanáliku😀

daniela123321
12. nov 2018

@julianka007 Krásny test😍šup na chlapa😀

julianka007
12. nov 2018

@daniela123321 len ešte nieje uuuuplne pozitívny. Skúsim urobiť ešte okolo 16tej, ale pre istotu dnes po ňom skočím... 😂 A zajtra testujem znova... Ach... Ale až sa mi ruky trasu od nadšenia... Asi mi to haraši😂

dolynkag
12. nov 2018

@daniela123321 12 dpo som aj ja mala taký slabší, no ja tam vidím. Ja by som určite ráno skúsila znova, juj som zvedavá

julianka007
12. nov 2018

@daniela123321 ja tam dušika vidím... Nech len pekne silnie...

dolynkag
12. nov 2018

@ereska áno užívala som to dlhodobo aj predtým

evi38
12. nov 2018

@ludka0611 zatial vyzera pekne 🙂
@martinade podla mna sa budes lepsie psychicky citit, ked sa na teba pozru odbornici, mozno nieco objavia, co brani alebo poradia, vymyslia, co by mohlo pomoct 🙂...dnes som 8 DC graf som dala vyssie, ovu bude tento tyzden, v stredu idem k novemu Dr., tak uvidim aky bude a co povie...vzhladom k tomu, ze mame s priatelom dokopy 3 deticky, tak o tejto teme, ze umele a pod. rec nepadla, ale aj vcera sa ma pytal na babatko, tak vidim, ze je z toho smutny
@julianka007 drzim palce 🙂
@daniela123321 aka znacka testu to je, nieco sa tam crta 🙂...drzim palce 🙂

daniela123321
12. nov 2018

@evi38
@julianka007
@dolynkag Ďakujem kočky,je to test one step a taký duch/kanálik som tam na ňom ešte nemala🤔v každom prípade je to až moooc slabé na 12DPO..nedávam tomu šance..uvidím ďalej podľa teploty..a ak sa bude držať stále hore tak testnem..

taily30
12. nov 2018

@julianka007 pasik mas ruzovucky, ale nechcem ta sklamat, na to aby bol pozitivny musi byt testovacia ciarka aspon taka isto silna ako kontrolna, alebo silnejsia. tak nevzdavaj testovanie, zajtra ho mozes mat pozitivny, urcite testuj a teraz by som testla okolo 11tej a 16tej aby si nepresvihla ten vrchol LH. drzim palce

martinade
12. nov 2018

@daniela123321 niečo vidim, držím pršteky

martinade
12. nov 2018

@evi38 moj gynekolog, je aj endikrinolog a ordinaciu ma zameranu na pomoc pri otehotnení. On ma aj operoval, robil kopec testov ktore mali dobre výsledky. Po tejto operacii vravel ze uz nam nic nebrani. Aj dnes mi ina lekarka pro vystupnej prehladke vravela ze uz mozme bez problémov sa snažilkovať. Tak som jej spomenula ze v Decemberi je naplánovane ivf tak ostala prekvapena, ze preco ivf ze po op je všetko v poriadku. Do Decembra mam este 1 cyklus tak rozmyslam sa posnažilkovať prirodzene... Ak sa budem dobre citiť.

taily30
12. nov 2018

@martinade inac to by som aj ja vyskusala este prirodzene par mesiacov. ver tomu, ze sa to podari. a ak nie, tak sup do ivf. ale ja osobne, keby som bola v tvojej situacii, tak by som skusila prirodzene😉
ale parada, ze ti tak povedal lekar, ze si ok, operacia sa vydarila
siiiilno drzim palce nech buduci mesiac mas dve ciarky!!!