Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 len sa nevzdavaj a testuj. drzim ti palce!!! a ak uzivas Vitex este len prvy mesiac, tak urcite nekonci aj keby ovulka nebola. ja ked som zacala ho uzivat, prvy mesiac bol taky vselijaky, ale od druheho je ovulka super, jednoznacne pozitivne testy 🙂 Verim, ze to bude tak aj v tvojom pripade
Ak by ste objednavali z iherb mozete pouzit zlavovy kod na 10%zlavu z prveho nakupu VGN243
@taily30 dakujem, takisto silno držím pršteky aj vam 🙂
Inak zajtra ma pustia domov, cez víkend som videla fotky pred operaciou a po vyčisteni, som bola prekvapena ako to krásne vyčistili a ziadne zrasty uz neboli. Inak som mala extrémne zrasty, na pravej strane všetko pozliepane, cez zaludok, vajíčkovod a ine organy. dnesna medicina je proste úžasná
@julianka007 ja som mala už tento test a tiež takto pozitívny teplota mi to potvrdila
@kakatulik minuly mesiac som sa s nim o tom rozpravala zeby som chcela 2-3 mesiace počkať, ale ked som videla jeho ustarosteny vyraz a zase mi povedal, ze pani xy vy uz nemate cas na čakanie. Tak sme sa dohodli na December ivf. A pravdupovediac uz ze skoro rok co som k nemu dosla a davali sme dokopy vsetky vysetrenia, kyret, laparku v maji a teraz a ak by to malo znovu tak dlho trvat... Plus som na hranici kedy mi mozno este poistovna preplati ivf.... Na jeden strane by som chcela prirodzene, ale na druhej strane nechcem velmi dlho cakat.
@kakatulik o týždeň a par dni by mala byť ovulka, tak chcem vyskusat. Ale ako som čítala nie v kazdom folikule je vajicko a s vyssim vekom je nizsia sanca. Tak 1 cyklus vyskusame prirodzene a ak to nepojde, nech mi v Decemberi spravia sito, vyberu vhodnych kandidátov a dufam ze povolia implantaciu 2 🙂
@dolynkag moja zlata....no na vek sa ma radsej nepytaj,ale v skupine snaziliek 42plus som ako doma....
Nie,deti este nemame. Nejako neskor sme sa stretli. Co uz....aspom toto,ze sa stalo.😍
Manzelia sme 18 mesiacov a priblizne tolko plus nejaky ten mesiac pred tym sa snazime....
V maji som bola na OP myomu a preto sme mali posledných 6mesiacov pauzu.....koncom mesiaca zacineme znova,aj jed uz tento mesiac sme to nechali na nahodu.....🙂

@taily30 viem, že musí byť aspoň rovnaká, ale u mňa je úspech aj takyto... Vždy bol bledý ak stmavol, tak len o trošku a znova začal blednut.... Teraz o 16tej som robila a bol bledsi od tohto... Tak trošku sklamanie.... Ale dúfam, že zajtra bude pozitívny...