icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
12. nov 2018

@taily30 viem, že musí byť aspoň rovnaká, ale u mňa je úspech aj takyto... Vždy bol bledý ak stmavol, tak len o trošku a znova začal blednut.... Teraz o 16tej som robila a bol bledsi od tohto... Tak trošku sklamanie.... Ale dúfam, že zajtra bude pozitívny...

taily30
12. nov 2018

@julianka007 len sa nevzdavaj a testuj. drzim ti palce!!! a ak uzivas Vitex este len prvy mesiac, tak urcite nekonci aj keby ovulka nebola. ja ked som zacala ho uzivat, prvy mesiac bol taky vselijaky, ale od druheho je ovulka super, jednoznacne pozitivne testy 🙂 Verim, ze to bude tak aj v tvojom pripade

ikonica
12. nov 2018

Ak by ste objednavali z iherb mozete pouzit zlavovy kod na 10%zlavu z prveho nakupu VGN243

ikonica
12. nov 2018

Alebo nech vam da kod @dolynkag ....ona tam viac objednava a pouzitim toho kodu sa jej mozu nejake peniaze vratit....

martinade
12. nov 2018

@taily30 dakujem, takisto silno držím pršteky aj vam 🙂
Inak zajtra ma pustia domov, cez víkend som videla fotky pred operaciou a po vyčisteni, som bola prekvapena ako to krásne vyčistili a ziadne zrasty uz neboli. Inak som mala extrémne zrasty, na pravej strane všetko pozliepane, cez zaludok, vajíčkovod a ine organy. dnesna medicina je proste úžasná

kakatulik
12. nov 2018

@martinade no ale aj tak nechapem,ako sa mozu len tak taketo zrasty urobit....teda bez vaznejsich problemomov......

martinade
12. nov 2018

@kakatulik ja tiez nie.... Možnože ze mala nejaky zápal ktory som prechodila. Neviem. Sama som bola prekvapena ked po diagnostike vravel ze mam zrast, lebo nikdy som nebola nejako chora, prechladena, ziadne operacie. Ale minulost je minulost 🙂 nastastie to môžem povedať 😊

lili225
12. nov 2018

@martinade ahoj... Prosim ta ako ti zistili tie zrasty?

martinade
12. nov 2018

@lili225 diagnostikou laparoskopiu. Cez ultrazvuk sa.zrasty neuvidia.

ikonica
12. nov 2018

@martinade a nie je to dosledkom endometriozy? Ci tu nemas?

ereska
12. nov 2018

@julianka007 ja som mala už tento test a tiež takto pozitívny teplota mi to potvrdila

martinade
12. nov 2018

@ikonica ja nemam endiometriozu

ikonica
12. nov 2018

@martinade ja len citam co moze byt na pricine... Pisu ze niektore zrasty aj su aj vrodene 🤷‍♀️

dolynkag
12. nov 2018

@ikonica ja objednávam nonstop..... vždy čakám, príde výplata a už to ide... pre celú rodinu 🙂

lili225
12. nov 2018

@martinade myslela som si, ze cez ultrazvuk sa to neda zistit...a po akom dlhom case snazenia sa ti robili toto vysetrenie?

martinade
12. nov 2018

@ikonica nemyslim si ze to je moj pripad. Nikto z rodiny nikdy nemal problem otehotienieť. Teda mama, babky... Dokonca jedna babka je rekorderka a mam vela ujov a tiet 😀

taily30
12. nov 2018

@martinade boze to je parada!!!! tesim sa s tebou.

martinade
12. nov 2018

@taily30 dakujem 🙂 keby som tak mala aspon o 2 roky menej zeby ma ten cas nestresoval a mala cas cakat par mesiacov prirodzene otehotienieť 😊

taily30
12. nov 2018

@martinade ved zariad sa ako citis, hlavne sa ozaj nestresuj. ty si rovnaky rocnik ako ja, sme zabky este haha.

kakatulik
12. nov 2018

@martinade tak 2-3mesiace si mozes nechat,ci?

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
12. nov 2018

@kakatulik minuly mesiac som sa s nim o tom rozpravala zeby som chcela 2-3 mesiace počkať, ale ked som videla jeho ustarosteny vyraz a zase mi povedal, ze pani xy vy uz nemate cas na čakanie. Tak sme sa dohodli na December ivf. A pravdupovediac uz ze skoro rok co som k nemu dosla a davali sme dokopy vsetky vysetrenia, kyret, laparku v maji a teraz a ak by to malo znovu tak dlho trvat... Plus som na hranici kedy mi mozno este poistovna preplati ivf.... Na jeden strane by som chcela prirodzene, ale na druhej strane nechcem velmi dlho cakat.

martinade
12. nov 2018

@taily30 😂 to sme zubrienky

kakatulik
12. nov 2018

@martinade hmmm nooo chapem,ale vies ako sa hovori,ze vajcovody su teraz prefujnute,zrasty prec...mozno by sa podarilo aj tak noo...ale tak pokial sa vsetko da dokopy,mozno sa aj prirodzene podari.🙂

martinade
12. nov 2018

@kakatulik o týždeň a par dni by mala byť ovulka, tak chcem vyskusat. Ale ako som čítala nie v kazdom folikule je vajicko a s vyssim vekom je nizsia sanca. Tak 1 cyklus vyskusame prirodzene a ak to nepojde, nech mi v Decemberi spravia sito, vyberu vhodnych kandidátov a dufam ze povolia implantaciu 2 🙂

martinade
12. nov 2018

@kakatulik ako si na tom s grafom?

kakatulik
12. nov 2018

@martinade zatial dobre...posledne dva dni som nemarala...nocne.....ale do ms mam este 5dni....

ereska
12. nov 2018

@dolynkag dá sa dať ťa stránka aj do slovenciny??

dolynkag
12. nov 2018

@kakatulik už som zabudla, ty sa pokušaš o bábo.... ešte nemáš? môžem sa opýtať, koľko rokov máš? len prirodzene skúšate?

kakatulik
12. nov 2018

@dolynkag moja zlata....no na vek sa ma radsej nepytaj,ale v skupine snaziliek 42plus som ako doma....
Nie,deti este nemame. Nejako neskor sme sa stretli. Co uz....aspom toto,ze sa stalo.😍
Manzelia sme 18 mesiacov a priblizne tolko plus nejaky ten mesiac pred tym sa snazime....
V maji som bola na OP myomu a preto sme mali posledných 6mesiacov pauzu.....koncom mesiaca zacineme znova,aj jed uz tento mesiac sme to nechali na nahodu.....🙂