Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ja197 to ma mrzi 😕 ja som tiez mala v januari operaciu - mimomaternicove a odvtedy je naozaj vsetko zleee a horsie, aj ked do augusta bol este aspon cyklus pravidelny. Co uz, co narobime, snad uz sa dockame aj my co sme nemali tolke stastie hned,ze? 🙂
@arabelka33 no snáď už aj na nás príde rad 😊 držím palce
@julianka007 podľa mňa je ten prostredný pozitívny, ja by som si aj do FF poznačila pozitívny test
@ja197 urobila som tak.... No uvidíme ako sa bude vyvíjať teplota. Minulý cyklus som mala vzostup teploty až na 13DC... No každý je akýsi iný... Ale už by som sa rada pokochala aj inými dvoma čiarkami. Nie len na ovu testoch... Vždy sa na ne tak blazene pozerám... A myslím na to, že keby to bol iný test... 😂 Snáď aj to príde...
@julianka007 snáď aj to príde, držím palce, ja som tento mesiac mimo hru tak nech sa aspoň vám ostatným podarí 😊
@ja197 každej jednej by som to tu priala... Veď si to zaslúžime už po tej dobe snaženia. Držať v náručí také krásne voňavé bábätko... Deliť sa s ním najprv o telo a potom mu darovať celeho seba. Ach... 😍
@julianka007 😍😍😍😍😍😍
Akoze ja by som to rizkla....existuju take malicke coolpack ,do ktorého by som to zabalila a hotovo. Vonku je zima,v lietadle tiez teplo nie je. V pohode to prezije. Ja som zdravotnik a musim povedat,ze za mojej kariery sme uz viac liekov skladovali v chladnicke a zrazu peislo nariadenia,ze netrba.....
@ikonica @taily30 Brevactid 5000 je na tom istom principe ako pregnyl (teda si myslím) Prasok a tekutina.
@taily30 ja mam z práce skúsenosť s rastovým hormónom. Tiez musí byt po nariadení v chladničke. Pacienti to robia tak, ked cestujú, ze si dajú do chladiacej tašky ( taká mala ako ked sa nosí v lete na kúpalisko) chladiacu náplň ( zmrazenú) obalia ju do bublinkové fólie( aby sa liek nahodou pri dotyku nezmrazil) a k tomu liek. Ak to chcú mať v príručnej batožine, tak si k tomu pýtajú potvrdenie od lekára na tlačive v angličtine, ze je to liečivo. Podľa mňa, by si to tak mohla risknúť. Do podpalubia neviem ci je potrebné potvrdenie. A doma hned do chladničky. A čítam, ze sa ma skladovať pri teplote 2 az 15 stupňov. Myslím si, ze aj keby teplota stúpla po rozmrazeni náplne, vonku nie je teraz teplo, tak tých 15 stupňov nedosiahne.
@taily30 určite si to vyber, skúsiť to treba. Podľa mna keby si poprosila letuchov v lietadle, oni by to dali do chladničky a na prenos z domu na letisko si kľudne kúp takú mali termokzolacnu tašku ako majú deti na fľašky, kde sa Uchova teplo/zima určite nejaké 2-3 hodiny. Ja som tak prišla s prvým gonal perom k doktorovi a bolo ešte obalené v takych tých igelitových vrecuskach s ľadom, tie sa dajú pekne tvarovať a celé to pero som tým obalila a sestrička bola až zhrozená aké je to zamrznuté, že to zase netreba preháňať. Podľa mna musí niečo byt aby sa ti to podarilo!!! Za pokus to stojí ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@kakatulik naozaj by si to riskla? musi to ist do velkej batoziny pod palubu, lebo ziadna kvapalina hore nesmie ist. a jeden let trva 2 hod, 2 hod prestup na iny let a ten trva 9.5hod.
Prezije to tolko? v lekarni ma vystrasila, ze aby sa mi to nepokazilo a potom som sa neposkodila tym.
@taily30 urcite by som to riskla. To by asi muselo byt vystavene neviem akej vysokej teplote aby sa to vyslovene pokazilo. My mame napr.jedno licivo v chladnicke a kazde dva tyzdne ho vymiename v resuscitacnom voziku a tam je bez chladenia. Nie je to sice hormon,ale.....kup to daj do chladnicky. Do odletu vynylime ako to schladis v Batozine.@ceklis mala dobry napad s tou chladnickou. To je malo tekutiny...co si....urcite aj ini ludia ,ktori potrbuju lieky so sebou to beru na palubu. Poinformuj sa,ci to pojde.

@arabelka33 no mne sa rozhádzalo všetko po potrate minulý rok tak už by bolo načase aby sa to vrátilo do normálu 😊