icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
14. nov 2018

@daniela123321 škoda ze nemáš testy doma, dnes by už ukázal

martinade
14. nov 2018

@taily30 dakujem uz bolesti nemam, ale setrim sa 🙂 dnes prvy den v praci, uz som začala merat bt 🙂
O par dni ovula

martinade
14. nov 2018

@taily30 v tom prvom linku sa pisalo, ze ak prenasas lieky s ihlami, ze potrebujes mat list v angličtine od lekara, ze dany liek pouzivas.

daniela123321
14. nov 2018

@dolynkag Mám iba 25mIU/ml 🤔 možno nechcem iba skúsiť lebo budem sklamaná

evi38
14. nov 2018

@lugkaemy mas krasny graf, neskusala si dnes test aj ked sa bojis? Drzim palce 🙂
@julianka007 krasny test aj teplota potvrdena, za mna ovu 11 DC, ak pojde teplota uz hore 🙂...u mna bude ovu dnes 🙂
@bale1rinka u mna to tak byva bezne, je to v poriadku...drzim palce 🙂
@ceklis ako pokracujes? 🙂

miza88
14. nov 2018

@daniela123321 ja som na tom skoro tak isto ako ty (16DPO, cyklus od 28-31 dni), dokonca aj graf mame velmi podobny ale netestujem, dala som si zavazok ze nebudem prepnuta a taktiez sa mi aj nechce prezivat dalsie sklamanie...

evi38
14. nov 2018

@daniela123321 graf krasny 🙂 ako dlho sa snazite? Viem, ze si to tu urcite uz pisala, len uz si nepamatam...teraz si mala duphaston? Poistene mate krasne, veri, ze Vam to vyslo 🙂
@martinade drzim velmi palce, aby sa zadarilo 🙂...dnes si ktory DC?
@taily30 ma sa ochladit teraz vyrazne, urcite by som to riskla, kupila 2 ako si pisala a v lietadle preniesla, podla mna to vydrzi 🙂...hlavne nech to pomoze 🙂
baby tento mesiac to tak leti, ze vcera si vravim, ze 9 DC a este ani ovu testy nemam kupene, tak som vecer kupila, spravila a rovno pozitivny silno :D...keby som inokedy chcela zachytit vrchol, tak sa to nestane...pozitivny bol o 19:15 a dnes idem k tomu novemu Dr. na preventivku...u mna prebehne po pozitivnom teste ovu od 12-20 hod, tak uvidim ci tam este bude folikul alebo uz nie, ale dnes by mala prebehnut ovu...tento mesiac som sa vyhla stresu ci budeme sami a podari sa tulenie, nakolko som sa az vcera spamatala a rovno ovula 🙂

julianka007
14. nov 2018

Tak... Teplota potvrdila ovulku. Už len čakať ako sa to vyvinie... Tieto dni pôjdu taaaak strašne pomaly. Dúfam len, že nebude ďalšie sklamanie... 🙏🙏🙏☺️☺️

julianka007
14. nov 2018

@evi38 aj za mňa toho 11DC. Akú dlhú máš LF. To ideme teda čakať spoločne... 😁

dolynkag
14. nov 2018

@daniela123321 tak chápem....... urob ako cítiš. Podľa grafu to do piatku nezistiš asi, tak pevné nervy prajem a tešíme sa na foto testu dalšej budúcej tehulky v piatok

martinade
14. nov 2018

@evi38 včera pozitívny ovu test, tak super ze ides dnes na preventivku. Ak ti folikul praskol aspon budes mat od dokiho cierne nabielom, ze nemas problem s ovulkou a folikuliky same praskaju 🙂

evi38
14. nov 2018

@julianka007 u mna LF 16-18 dni, tak koooopec času 🙂...super, teplota ti vyskocila, tak si 1 DPO 🙂...aku dlhu mavas LF?
@martinade ano tak ma aj napadlo, ze bud tam uz nebude alebo este tesne bude + sa chcem s nim poradit o tehu, tak uvidim, co mi povie...potom napisem 🙂

martinade
14. nov 2018

@evi38 každopadne držím pršteky a napis ako bolo, co ste vymysleli 🙂

lugkaemy
14. nov 2018

@evi38 ďakujem... teplota stále 37, dneska 17-ty deň lut. fázy, uvidím čo ešte bude zajtra.. dnes som na služobke a vrátim sa zajtra večer, takže možno v piatok budem testovať, aby som vedela. Celkom ma bolia vaječníky, aj kríže pobolievajú ako na menzes, možno sa to zajtra samé vyrieši aj bez testu, ale dám vedieť 🙂

julianka007
14. nov 2018

@evi38 ach tak to naozaj kopec času. Ja mávam 13 dňovu. Tak to o čosi skôr. Minula som teraz posledné ovu testy a mám ešte posledné 2 tehu testy. Tak dúfam, že to bude symbolické 😁 aj keď asi by som si nemala dávať toľké nádeje... Aby som nebola sklamaná...

daniela123321
14. nov 2018

@dolynkag Robila som si teraz ten 25mIU a čistá beloba..podľa mňa to nebude tehotenstvo..vôbec sa necítim tehotná ani nič..

dolynkag
14. nov 2018

@daniela123321 no tu nič nevidno, ale na tom prvom bolo.... tak si predsa nevydržala..... uvidíš, už len čakať.

daniela123321
14. nov 2018

@evi38 Ďakujem,graf mám vždy krásny 🤔vieš čo snažíme sa pol roka..teraz som mala tretí cyklus s clostilom ale opäť nič..robila som si test a negatívny.. duphaston beriem stále na úpravu cyklu

martinade
14. nov 2018

@evi38 kedy ides k dokimu?

daniela123321
14. nov 2018

@dolynkag Podľa mňa to bol kanálik..pri malom som mala na 14DPO už krásne čiarky..už si len počkať na mršku

daniela123321
14. nov 2018

@miza88 Chápem ťa,ale 16DPO je už fakt možné tehotenstvo 😉držím palce ✊🍀❤️

miza88
14. nov 2018

@daniela123321 uvidime, test si spravim az na 21 DPO (ak dovtedy nepride ms) 🙂

evi38
14. nov 2018

@martinade idem na 13:45, čo bude 18 1/2 hod. po pozitivnom ovu teste, tak aspon budem vediet, uvidim ci sa vecer podari este tulenie, lebo priatelovi nehovorim, ze mam plodne dni, mne to ani tak nejde, aby som povedala, ze su plodne podme sa snazit, ale vcera bolo tulenie, tak uvidim...este len vcera som mala prvy den vysoko krcok, tak preto som ostala v soku, ze pozitivny test, lebo inokedy mavam uz tak 2- 3 dni vysoko krcok a potom pozitivny test...
@lugkaemy parada krasna teplota 🙂
@daniela123321 mozno iny test, uvidis dalsie dni 🙂

taily30
14. nov 2018

@martinade ty teda nezahalas!! 🙂

taily30
14. nov 2018

@martinade keby mi aj ihly zobrali, tie si myslim, ze zozeniem. ved u nas v seattle su legalne miesta na pichanie narkotik!!! tak to by bolo, ked sa mozu legalne sfetovat, poskytnu im ihly.... a mne by nedali kvoli lieku. ale vsetko je mozne.

taily30
14. nov 2018

@evi38 teeeeda, asi vnutorny pocit ta nastartoval s tymi ovulakmi hahaha. som zvedava co povies na noveho. podla mna by si tam mala mat este folik, lebo ja som mala v ten den co som isla k lekarovi rano pozitivny a hodinu pred nim negativny. ale vide a bol aj super velkost 21mm.
som zvedava co povies.piiiis

taily30
14. nov 2018

@evi38 jaaaj, ked som citala ten predosly prispevok, nejako mi uslo ze vcera si bola 9dpo. teraz som este viac zvedava, co tam doki uvidi

martinade
14. nov 2018

@evi38 nahod sexi pradielko 🙂 a ani mu nic nemusis hovorit 🙂
Tak daj vediet ako dopadla návšteva u dokiho

martinade
14. nov 2018

@taily30 nezahalam, hoc musme este par dni pockat 🙂 tak dufam ze ovu stihneme.
Back up plan mas 🙂 uz iba ofotit recept a vybrat liek 🙂

taily30
14. nov 2018

@martinade myslim si, ze som dobre nadstavena aj nachystana. takato pozitivna som sa uz davno necitila. dnes som bola aj na meridianskej masazi - teda neviem preco sa to vola masaz. ale odblokovala mi pravu stranu, normalne sa mi ulavilo... kamaratke to pomohlo, teda neviem ci to alebo aj to.