Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag tak ovu testy mam len taky duch a bazalnu 12dc som mala 36,55, 13dc 36,77 A 14dc 36,5 takže nič moc.pri jednom pco je to asi ťažšie neviem... :(
@verona1989 Ahoj, ja som mala napisane na obale, ze sa ma brat kazdy den aj pocas ms..tak som ho pila kazde rano aj s kyselinou listovou.
@verona1989 no a zacala som ho pit od prveho dna ms, lebo cyklus predtym som mala progesteronove cipky, a to sa nesmie kombinovat.
@miza88 tak ďakujem za odpoveď. Začnem ja tie tabletky brat uz dnes. Hadam tym nic nepokazim. Dakujem
@verona1989 ahoj, ja tiez beriem vitex prvy mesiac, k tomu aj inofolic. Co som sa docitala, mozes ho brat od hocktoreho dna cyklu. Nikdy nevies ako ti na to telo zareaguje, ono nie vsetkych 100% uzivateliek s nim je spokojnych, vies. Tiez som z toho bola neista a dlho som sa rozhodovala (to iste aj s inofolicom). A falsia vec, ak jeden mesiac nezareagujes alebo zareagujes zle, napr ze by ovulacia neprisla, ten dalsi sa ti to kludne moze nastartovat a uz to tak zostane. Ja osobne som nestretla nikoho, kto by mi povedal ze ho nemam brat, ale chapem tvoje obavy 🙂
@shimmikk ahoj. Tak ja mam veeeelmi zle skusenosti s inofolicom.po potrate sa mi urobilo pco a doktorka mi povedala ze nech si kúpim inofolic.vela žien ho tu chváli ale mne to ešte viac cysty vyvolalo plus taku 5,5cm som mala.doktorka mi povedala ze kazde telo inak reaguje na inofolic a od vtedy ho neberiem.vsetko co je na akoby na prírodnej báze mi pomáha. Ako ten indonal woman mi na cystu pomohol, preto som sa isla do vitexu pustiť. Tak uvidime no hadam to pomoze. Tebe ukazuje ovulaciu normalne ako ma?
@verona1989 tak to chapem. Vitexu sa podla mna bat nemusis, ale ano kazdy reaguje inak.
Ja mam dohe cykly, 33-35 dni, v maji som potratila a odvtedy som mala len 3 menstruacie. Ovulaciu som mala vzdy okolo 15-17dc, no tento cyklus nebola ani na 19dc, tak som to vzdala s meranim teploty aj s testami, ze ti bude anovulak. Po 10 dnoch som si zmerala teplotu len zo zvedavosti a bola vyssia alo pred tymi 10 dnami, a stale sa drzi, alurat ze teraz ani neviem ked testovat. Takze som ovulovala niekedy v priebehu tych 10 dni, kedy som nemerala. Ale urcite si nemyslim, ze za to moze vitex, pretoze som ho zacala brat az od nejakeho 20dc 🙂 prilzim aj graf
@shimmikk @verona1989 dievcence, vitex je podla mna zazrak. prve ucinky mozete spozorovat po 10 dnoch, ale naplno sa prejavi po 3 mesiacoch az 6. kazdy doplnok treba min.3 mesiace uzivat aby ste videli ci citili ci funguje. u mna ano. pms neporovnatelne, ovulka kazdy mesiac (okrem prveho, ked som nasadila vitex), ziadne vedlajsie ucinky, zda sa mi ze mam lepsiu naladu a viac energie, HP vsetky 3 boli v poriadku....dufam, ze aj vam tak zaberie
@ikonica este neskusala, stale si hovorim ze ak by bola ovulka v ten posledny den co som nemerala, stale to moze prist :D myslis, ze uz mam?
@taily30 ja na sebe tiez nepocitujem nejake vedlajsie ucinky, a je pravda ze ovulacia bola az po tom co som ho zacala brat, uvdim ci nabuduce nabehne v normalnom case 🙂
@shimmikk tak to si mozno uz aj tehotna co ty vieš.skus si test.ja som inak tiez mala tak cyklus pred 1 tehu ako ty.30-35.ovu som mavala okolo od 17-20dc.po potrate som mala dlhe cykly strasne len teraz ma prekvapilo ze som na 31 dc dostala menzes. Skusim go brat a uvidime.ved kolko žien otehotneli aj s pco. Vlastne aj ja len ja som ho fakt mala slabe a po potrate katastrofa. Hadam sa to napraví. Tu už si aj davno mala dostať menzes tak skús tehu test.drzim palceky ;)
@verona1989 a kedy si potratila? Mozno ti to uz takto zostane, ze sa uz dalo telo dokopy 🙂
@taily30 vazne?take ma ucinky.no super teším sa hadam pomoze.ja uz viac verim takýmto liekom na prírodnej báze ako tym co doktori davaju ako napr.inofolic.
@shimmikk 26 jula som mala kyret. A potom katastrofa jak som mala menzes.1x som po 6 tyzdnov od kyretu dostala, potom po 50 dňoch a uz som mala fajnovu 5,5 cm cystu a teraz 31 dc som dostala velke prekvapenie toto.doktorka mi pred 3 týždňami ukazovala na pravom vajecniku kolko krásnych vela folikulov mam tak som si myslela ze budem aj ovulovat ale tak neviem neviem lebo mam 15dc a ovulka nikde.teplota dnes 36,59.nic moc.
@verona1989 inofolic je len vitamin... Toho sa nemusis bat...
@verona1989 INOFOLIC - INOsitol + FOLic acid /kyselina listova/ , ak si to kupite osobitne, určite ušetríte
@ikonica 33 dni cca, ale tento cyklus bol enormne dlhy, ovulka bola urcite neskor, rozmedzi tych dni kedy som nemerala. Lutealku mavam 14-15 dni
@verona1989 to ss ti dava dokopy este, niektorym to trva mesiac, inym aj polroka. Tak snad ti to uz nabehne tento mesiac 🙂 odkedy po kyrete sa snazite?
@shimmikk ano od vtedy.vlaastne od konca augusta sa snažíme lebo po kyrete sme nemali 7tyz.sex.no o odvtedy nic len cysty.teraz som prvy mesiac tak co uz nemam cystu az na ľavý pco vajecnik.tak hádam este budem mat ovulku ah ked zas si myslím ze bude anovulak.uvidime.uz ma to ani nebavy riesit stale ide mi to na nervy.po svadbe v apríli som v máji ostala tehotna a potom toto.to bol jak zlý sen
@verona1989 inofolic skor pomaha na cysty... Nemal by ich sposobovat... Na prevenciu treba pyridoxin a thiamin....
@ikonica no to áno vraj pomaha na pco ale na každého to ma iny vplyv.aj doktorka mi povedala ze inofolic pre mna asi nie.lebo mi to vyvolalo ovulku asi viac početnú a neplaskli mi folikuli z toho sa mi urobili cysty. Ja až ked preliecim pco na druhom vajecniku az vtedy mi vyvola ovulku clostylom.
@verona1989 aha... No nieco na tom moze byt... A ako preliecuje pco?
@ikonica 2 mesiace. Konečne som mala pred 3 týždňami progress lebo pravý mam krásny tak este ten ľavý.thiaminove tabletky som brala,pupalku,indonal a allchemilku a pomohlo. Tak verim ze doliecim aj druhy.uz teraz beriem len ten vitex som zacala, femibion pre istotu len,pupalku a b-komplex

@verona1989 testy, graf?