Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@vikttoria1 dakujem za info 🙂
@taily30 podla mna podla utz to nie je vidno...zatial som nenasla nic, co by pomohlo na regeneraciu
@shimmikk hej no dúfajme že.to bude ok. Skus ten test. Mne vtedy digitalny clear blue test po 10dpo ukazal tehu.ten je citlivejší. Daj potom vediet.drzim prsteky ;)
Tak žienky...o pár týždňov sa k vám zase pridám v meraní a snažení. Práve ležím doma, lebo sme o bábo prišli v 12tt. Jedna doktorka tvrdí anembryola, a druhá zamlkly potrat, lebo v 8tt na poslednej kontrole bolo vidieť srdiečko. V stredu už len zhrubnuty vak. Tak som mala ísť na príjem na čistenie, ale ja som preferovala to, aby to prebehlo spontánne a aby si s tým telo poradilo samo a aj sme takého lekára v nemocnici stretli, čo ma v tom podporil a povzbudil, že je to isto prirodzenejšie a telo sa rýchlejšie zotaví. Spravil utz, skonštatoval, že je to na dobrej ceste a išla som domov.. v pondelok idem k svojej a uvidíme na čom sa dohodneme a kedy by sme sa mohli snažiť znova. Teraz som otehotnela po 13 mesiacoch snazenia a clostile na 1x, tak sme sa veľmi tešili...a tak vieme, že máme anjela v nebi 💗
Celý ten čas som vás čítala...a držala vám prsty, nech každá z vás, čo túžite aby ste otehotneli a aj donosim a porodili zdravé bábätko. 💟
@ikonica ďakujem. Snáď to bude čím skôr možné..
Celý čas v hlave riešim ..okrem toho, že sa túžim zobudiť z toho zlého sna, že čo sa vlastne stalo, kde som urobila chybu...ale lekárka povedala, že je to genetické, že niektoré vajíčka sú schopné oplodnenia ale nie vývinu...že aj keď sa začalo vyvíjať, niečo ho stoplo a nedalo sa ďalej...a keď si predstavím, čo som za tie 3 mesiace prekonala(na začiatku zápal mocaku, práškové ATB, o 2,5 týždňa som stratila hlas ďalšie ATB, o týždeň a pol zase zápal mocaku a síce už len bylinné veci ale aj tak...) ..tak si hovorím, že asi to tak naozaj malo byť, aby sme sa netrápili...aby sa bábätko netrápilo. Hoc mi máme teraz slzy v očiach, ale nádej, že sa to znova podarí.
@domisi to ma velmi mrzi, je to obrovska zataz na psychiku. Drim ti palce, aby si sa z toho cim skor dostala a mohli sa snazit znova. Je to velmi tazke, najhorsi je ten zlom, v jednu sekundu by si nosila domy od radosti, druhu sekundu si chce clovek pomaly srdce vytrhnut. Ale velmi drzim palce, uvidis, vsetko dobre dopadnev 🙂 Daj si kludovy rezim, zameriavaj sa na seba a svoj vztah, aj ked sa to lahko hovori, viem
Tak dievcata, isla som okolo lekarne, tak reku ze kupim na zajtra ten test. Boli dva, samozrejme ako kazda zvedava zena som jeden urobila hned. A teraz sa mi nechce verit - do 24dc sme brali s partnerom antibiotika, prisny zakaz snazenia sa. Potom sme samozrejme fungovali normalne, ale nedavala som si nadej, myslela som ze bude anovulak.. neviem ci k tomu dopomohol vitex a inofolic za tak kratky cas brania alebo jednoducho nahoda, ziadne 30 minutove lezanie po haraseni, ziadne specialne polohy aj ked mam otocenu maternicu..
@shimmikk waaau super gratulujem. ;) moze to byt tym.vitexom kedze podporuje tvorbu žltého telesná.no som zvedavá ci aj mne pomoze.super teším sa s tebou. Jak som ti pisala uz podla tvojho grafu sa mi zdala byť uz dlho ze si menzes nedostala
@verona1989 určite to nemoze byt vitexom. Hcg hormon sa produkuje len v tedy ked sa drobec zavrta do maternice
@domisi asi je to tak... Ja som tiez tak rozmyslala ale nakoniec som si povedala, radsej nech odide takto skoro ak nie je v poriadku akoby malo odist vo vyssom stadiu.. Ja som sa v mojich troch tehu nedostala zatial za 12tt.. Je to taka pomyselna meta pre mna, ze snad ked uz budeme za nou, tak uz to bude dobre... Aj ked samozrejme aj potom sa moze hocico stat....
@martinade ja som myslela ovulaciu nie hcg. Že vitex pomaha k vytvoreniu ovulky
@shimmikk to sú nádherné čiarky blahoželám a veľa zdravia prajem... Nech je všetko v poriadku

@verona1989 to ti verim, ale uvidis, bude dobre 🙂 uzasne je, ze vies otehotniet prirodzene, uz len za to si s muzom gratulujte 🙂