Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dakujem vam kraasne vsetkym 🙂 trochu ma desi ta neintenzita druhej ciarky ale vsak to nic neznamena
@verona1989 jaj neviem preco som si myslela ze hovorite o tehu testoch 🙂
Ahojte baby, ja sa chcem spýtať, teraz mi prvýkrát graf vyhodil že by mala byt ovulka (nesledujem sa dlho, väčšinou anovulaky ale teraz prvýkrát graf urobil ten priesečník). Myslite že sa môžem 100% spoľahnúť na to že ta ovulka naozaj prebehla? Každý deň meriam presne v tom istom case✌🏻. Myslím ale že sme nič nezamiešali, lebo sme sa netrafili do tohto termínu, vôbec som s tým nerátala..ako by sa mala teraz cca vyvíjať teplota? Ďakujem za každú radu 😊
@kaciatko04 ahoj 🙂 myslim, ze to znamena, ze ti praskol folik, ale to nezarucuje to, se v nom bolo zrele vajicko pripravene na oplodnenie. Aspon tak som si to vzdy vyvodila ja. A teolota zavisi od toho, aku si mala predovulacnu. Po ovulacii sa ti ma zvysit o 0,2 stupna az viac a tak cca sa pohybovat az do menstruacie. V case menstruacie zasa klesne na tvoju predovulacnu teplotu. Moze klesnut v den ms, den pred ms, kludne aj dva dni pred ms. A zaroven moze klesnut aj den po ms, nie je na to zarucene pravidlo. Samozrejme ak sa ti jednorazovo znizi teplota v poovulacnej faze, nestresuj, nic sa nedeje, ona zas pojde hore. Moze skakat. Nemas graf?
@domisi je mi to velmi luto, viem ako sa citis, tiez som si tym presla...my sme sa zacali snazit hned po prvej ms...drzim velmi palce, aby sa cim skor zadarilo
@shimmikk parada, gratulujem 🙂...kedy ste mali snazenie, to fakt musela byt ovu cez tie dni, co si nemerala 🙂...ciarku mas peknu, ziaden duch 🙂
@ludka0611 moze to byt len jednorazovy pokles 🙂...ako sa citis?
@martinade len od ms po ovu, ale teraz ani to :D
@kaciatko04 mas prosim ten graf, ze by sme pozreli a poradili? 🙂
@domisi ono to zavisi od doktora, kazdy povie nieco ine, v zahranici 90% lekarov povie ze je ok to skusat uz p prvom cykle.. moze sa zadarit aj nemusi, nikto nam nikdy neda zaruku, ze po tych 3 mesiacoch abstinencie sa to nestane znova.. Ale ak nwmas kyret, urcite chodte do toho 🙂
@kaciatko04 super, pekne ti vyznacilo ovulaciu 🙂 kludne ti moze este trosku vystupit, ale aj trosku spadnut 🙂 ono tazko sa hodnoti pocas prveho merania
@shimmikk super, takze môžem to brat že som akože naozaj mala ovulku?? 😊 jeeeej to je uplna paráda, lebo ja mám tiež pco a takmer nikdy neovulujem. Ale začala som brat gynex kvapky a aj organicky jód na podporu štítnej žľazy aby dobre pracovala a tiež som dosť obmedzila pšenicu v jedálničku. Tak to budem sledovať teda ďalej že ako sa to bude vyvíjať v tejto druhej fáze 😊
@domisi je mi ľúto čo sa stalo a myslím si že si sa rozhodla veľmi správne... prirodzene je to omnoho šetrnejšie k tvojmu telu a to sa potom oveľa jednoduchšie dostane do pohody... verím že sa už čoskoro budete môcť snažiť a že sa to aj čím skôr podarí...a hlavne že na konci toho celého bude vytúžený uzlíček v tvojom náručí✊✊🍀🍀❤️
@domisi Och moja,to mi je ľúto 😔 Nám sa malé tiež podarilo na prvý šup a v 11tt zistili že plod sa s vývojom stopol na 6+4tt.To bolo plaču a sklamania že prečo ja a výčitky (zbytočné)...už je to zamnou..bolo to 4 roky dozadu..keď ti mám fakt napísať pravdu tak si spomeniem že som mohla mať malé teraz už 3,5ročné..ale ako sa nám potom zadaril syn(tiež prvý mesiac s clostilom) síce som sa do 12tt bála všetkého ale všetko to stálo za to..preto u mňa určite platí že čas lieči rany❤️
Dievcataaa mam otazku vzdy spavam 7-8 hodin dnes som spala 5,5 hodiny ale merala som tak ako meriavam o 4:30 mam teplotu zapisat taku aka mi vysla alebo ju nejako upravit??? 🙄
@kaciatko04 mozes sa tesit, ze ti praskol folikul, to je zakladny krok k uspechu 🙂 a na gynex dobre reagujes? Ja som ho chcela brat po kyrete, ale nasla som vselijake recenzie nan, aj ze rapidne predlzil cyklus, tak som si povedala ze to nebudem riskovat
@daniela123321 stale hore, super

@evi38 14 cykliv super. Ja teda pijem od prvého kyretu. Od začiatku cyklu po ovu. A ako si ty pila cajik? Cely cyklus, ci len po ovu?