Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade Len čo z toho že niesom tehotná..robila som 15DPO cez deň 25mIU test a negatívny
@daniela123321 skus iny test... Napr top test z dm...
@ikonica Ak do pondelka nepríde tak pôjdem ešte test kúpiť..och,už som mohla mať aj po ms a snažiť sa ďalej 😔
@izy1661
@daniela123321 tesim sa na vase testiky baby 🙂 ✊✊✊
@daniela123321 25kovy ukazuje pozdejsie, nema taku citlivost ako 10. Každopadne držím pršteky, este sa to moze zmenit
@martinade Nedávam tomu nádej ale ďakujem 😉
@palkolaska pekny grafik... Kedy necakas ms?
@ikonica o 4 dni cize 21,11..nemusela by dojst 10-11dpo som citila bolesti ako pri mrche. a nevolnosti citim hlavne vecer . ale nechcem si robyt nadeje
@palkolaska aku dlhu zvyknes mat LF?
@ikonica 15-16dpo. 29-30dc
@palkolaska hmm pekne dlha lf.. No zatial to vyzera super... Drzim prsty...
@ikonica hadam zostane hore .a ked nie ideme dalsi ciklus raz sa to isto podari .. testamy chcem cakat az do dna mrchy
@daniela123321 krásny grafik, u mna celkom podobný 👍..budeš testovať? ja asi v pondelok.. držím palce
@lugkaemy Ďakujem 😉 ty si ešte netestovala?ja áno 2 dni dozadu cez deň a negatívne 🤔 takže u mňa to je jasné
@daniela123321 možno sa to ešte zmení 😉, ja som netestovala, mala som bláznivý týždeň v práci, sluzobka, doma prerabame..

Tak baby, po mesiaci sa znova hlásim. Graf takýto, ešte to nie je zaujímavé 🙂
Musim si zaklopať, zatial od ovu nebola vôbec žiadna krv, čo u mňa býva očividne na dennom poriadku.
ALE, od včera ma nenormálne bolia prsia. Môže, a asi aj bude to len Pms, ale mna prsia boleli takto len keď som bola mladšia a rástli - otázku vyriešime buduci týždeň ;) A hlavne by to bolo asi skoro na nejaky priznak.
Inak nic, sem tam zacitim podbrusko ci vaječník, ale to skoro vzdy 🙂