Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kaciatko04 ak ostane teplota hore, tak by mohla byt ovu vtedy 🙂 graf si mení istý, keď nie je vyznačený hlien a krčok, pripadne ovu test 🙂
@daniela123321 podľa mna si tehu 🙂 držím palce pri testovaní, z DM drogérii by ti baby top test už ukázal 🙂
@ludka0611 aký to je test? Skúšala si aj dnes? Lebo na tomto vidím a teplotu máš super 🙂
@izy1661 kedy planujes testovať? Držím palce 🙂
@palkolaska ako dnešná teplota a test? 🙂
@lugkaemy parádny graf 🙂áno je to ok 🙂
@evi38 radšej neplánujem. Aj minulý cyklus som mala pekný graf a na 11dpo proste hnila hruška spadla. Takže počkám do utorka čo a ako a podľa toho sa rozhodnem 🙂
Ale inak ma už tretí deň dost bolia prsia, na take niečo som neni zvyknutá. Raz som to mala ako pms, ale podstatne slabšie a len 1 den.
Teraz takto. A tiež som hrozne šťastná, ze som 9dpo a vôbec žiadna krv do teraz 🙂 To sa mi už dlho nestalo.
Takže mi ostava len čakať, pre mna idú teraz 2 kritické dni kedy vzdy začnem bud spinit a padne teplota alebo aspon jedno z toho. Takže uvidíme 🙂
@verona1989 áno ja mám dlhu tu prvú fázu a potom za 13-15 dní príde ms
@evi38 toto je dnešná teplota
@evi38 Podľa mňa by už ukázalo aj predtým 🤔ale zajtra idem do DM tak testnem😉
@daniela123321 tak nech sa už kolajnicky ukazu 🙂
Tak dnes to nevyslo... Nejaki sme dobiti... Snad vajko vyplava az zajtra... Alebo po pregnyle... Ak mi ho da.. Bolesti akoby som mala 1000 dominantnych folikov....
@martinade neviem... Minule som pichla v nedelu rano... Dni cyklu presne sedia ako minule... Len vtedy som bola na folikulometriu v piatok na 10 dc... Teraz mi kazal az na 13 dc prist... Minule bolo tutu mutu sobota nedela pondelok.. Tak snad som ten clostil nebrala nadarmo a bude stacit zajtra pozajtra poistit....
Baby prosím vás, vy si aj nejak sledujete ten krčok? Ak áno, ako viete v akej je pozícii? Ja som z toho absolútny jeleň, netuším ako to mám hmatom cítiť...🙄
@kaciatko04 ahoj sledujem, ale nevedela by som sa podla neho riadit..este sa da ci je hore alebo dole, ale tvrdost neviem rozoznat a tiez otvorenost nie
Tak ženy nakoniec biochemické tehotenstvo a tak som sa už tešila keď vyšli pozitívnej testy 3 dni do menštruácie . Mrcha dnes došla o čosi neskôr ale došla a test už aj negatívny v dnešný deň :(

@81anina tak držím palce ✊🙂