icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ludka0611
18. nov 2018

@81anina tak držím palce ✊🙂

shimmikk
18. nov 2018

@ludka0611 cklus by sa ti mal skratit, ak si mala ovulaciu skor 🙂 zavisi to od toho, aku dlhu mavas lutealnu fazu, i ked aj ta sa moze niekedy predlzit

81anina
18. nov 2018

@ludka0611 aj ja tebe ☺

ludka0611
18. nov 2018

@shimmikk ďakujem za odpoveď, no uvidíme keďže neviem akú dlhú LF mam ostáva len čakať. Podľa FF ma byt ms zajtra...

ikonica
18. nov 2018

Myslela som ze pozitivny bol vcera (pre istotu som testla 3x)... Ale zda sa ze az dnes... Som zvedava, co povie zajtra doktor na folikulometrii....

81anina
18. nov 2018

@ikonica paradny ovu test ja som taky mala mozno dvakrat odkedy testujem 😂 drzim ✊ na zajtra ☺

ikonica
18. nov 2018

@81anina ja mam take bezne, aj dva dni po sebe... Uvidime... Pre istotu sa posnazime aj dnes... Minuly cyklus som o takom case uz mala pichnuty pregnyl... Tento cyklus mi ho da asi neskor... A diky.... Som zvedava na tvoj tehutest 🙂

taily30
18. nov 2018

@ikonica mne sa zda, ze 18teho je pozitivny

81anina
18. nov 2018

@ikonica no ked bude co odfotit tak sem pridam 😂

ikonica
18. nov 2018

@taily30 ved hej.... Ale vcera boli obe ciarky rovnake.. Tak som myslela ze vcera bol pozit... Ale dnes je testovacia este silnejsia ako kontrolna... Do grafu zapisem dnesok....

evi38
18. nov 2018

@kaciatko04 ak ostane teplota hore, tak by mohla byt ovu vtedy 🙂 graf si mení istý, keď nie je vyznačený hlien a krčok, pripadne ovu test 🙂
@daniela123321 podľa mna si tehu 🙂 držím palce pri testovaní, z DM drogérii by ti baby top test už ukázal 🙂
@ludka0611 aký to je test? Skúšala si aj dnes? Lebo na tomto vidím a teplotu máš super 🙂

evi38
18. nov 2018

@izy1661 kedy planujes testovať? Držím palce 🙂
@palkolaska ako dnešná teplota a test? 🙂
@lugkaemy parádny graf 🙂áno je to ok 🙂

evi38
18. nov 2018

@ludka0611 záleží od tvojej LF... u mna je 15-18 dni cize vždy od ovu dňa, čo je 9-12 DC + LF 🙂
@81anina krásny graf, držím palce 🙂

izy1661
18. nov 2018

@evi38 radšej neplánujem. Aj minulý cyklus som mala pekný graf a na 11dpo proste hnila hruška spadla. Takže počkám do utorka čo a ako a podľa toho sa rozhodnem 🙂
Ale inak ma už tretí deň dost bolia prsia, na take niečo som neni zvyknutá. Raz som to mala ako pms, ale podstatne slabšie a len 1 den.
Teraz takto. A tiež som hrozne šťastná, ze som 9dpo a vôbec žiadna krv do teraz 🙂 To sa mi už dlho nestalo.
Takže mi ostava len čakať, pre mna idú teraz 2 kritické dni kedy vzdy začnem bud spinit a padne teplota alebo aspon jedno z toho. Takže uvidíme 🙂

ereska
18. nov 2018

@verona1989 áno ja mám dlhu tu prvú fázu a potom za 13-15 dní príde ms

palkolaska
18. nov 2018

@evi38 toto je dnešná teplota

daniela123321
18. nov 2018

@evi38 Podľa mňa by už ukázalo aj predtým 🤔ale zajtra idem do DM tak testnem😉

ereska
18. nov 2018

@daniela123321 tak nech sa už kolajnicky ukazu 🙂

ludka0611
18. nov 2018

@evi38 je to hcg strip one step. Áno robila len je to slabé ale zdá sa mi trochu silnejší ako v piatok. Co myslíš?

martinade
18. nov 2018

Tak žienky, dnes pozitívny ovu test. Horny 16:30, dolny 17:30 o hodinku mat este silnejsi, tak uz len cakat kym teplota potvrdí ovu 🙂

ikonica
18. nov 2018

Tak dnes to nevyslo... Nejaki sme dobiti... Snad vajko vyplava az zajtra... Alebo po pregnyle... Ak mi ho da.. Bolesti akoby som mala 1000 dominantnych folikov....

martinade
18. nov 2018

@ikonica ty mas tusim az v pondelok mat pregnyl. takže ovulku by si mala mat niekedy v pondelok? utorok?

ikonica
18. nov 2018

@martinade neviem... Minule som pichla v nedelu rano... Dni cyklu presne sedia ako minule... Len vtedy som bola na folikulometriu v piatok na 10 dc... Teraz mi kazal az na 13 dc prist... Minule bolo tutu mutu sobota nedela pondelok.. Tak snad som ten clostil nebrala nadarmo a bude stacit zajtra pozajtra poistit....

taily30
18. nov 2018

@martinade jeeeeej, drzim silno palce!!

kaciatko04
18. nov 2018

Baby prosím vás, vy si aj nejak sledujete ten krčok? Ak áno, ako viete v akej je pozícii? Ja som z toho absolútny jeleň, netuším ako to mám hmatom cítiť...🙄

ikonica
18. nov 2018

Graf zatial taky... Divny... 🙄 Asi zajtra este zletim dole a potom sup hore....

zoja82
18. nov 2018

@kaciatko04 ahoj sledujem, ale nevedela by som sa podla neho riadit..este sa da ci je hore alebo dole, ale tvrdost neviem rozoznat a tiez otvorenost nie

alis110
18. nov 2018

Tak ovu dnes potvrdena aj ked podla bolesti a pocitu som myslela ze bude o den skor...moj posledny graf a meranie, uz si potrebujem dat pauzu a necham tomu volny priebeh, cez ovu sme sa neposnazili takze sance nulove...

ikonica
18. nov 2018

@alis110 tak az take nulove nie.... Urcite tam nejake spermosky z predchadzajucich dni prezili... Drzim prsty 🙂

vikttoria1
18. nov 2018

Tak ženy nakoniec biochemické tehotenstvo a tak som sa už tešila keď vyšli pozitívnej testy 3 dni do menštruácie . Mrcha dnes došla o čosi neskôr ale došla a test už aj negatívny v dnešný deň :(