Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@izy1661 často býva biely hustý,ale nie je pravidlo...mne keď sa zmení hlien na cca 9 DPO na sticky, tak už viem, že nič 🙂
@verona1989 super, držím palce, dnes ak sa dá sa posnazte 🙂
@palkolaska máš aj foto testíku? 🙂
@ludka0611 prečo zázrak?
@martinade takze dnes bude hra na sestričku, no hold chlapec si vybral zlý deň na chorobu 😀
@ikonica takú super sliznice som nikdy nemala, super, držím palce 🙂
@alis110 som ešte len 5 DPO a pri LF 16-18 dni mám ešte čas 🙂
@evi38 nemam asi len kanal . ale velmi ma prsia ked som si dala dole podprdu akoby my kamene tahaly a bolia ma skusim rano alebo len predmenstruacna bolest uvidime ako sa teplota bude tvarit
Historicky prvykrat od kedy si meriam bt, tak na 11dpo teplota neklesla, ba dokonca isla hore!
Som velmi rada, ale zároveň sa bojím, že ci si moje telo len nerobí zo mna srandu.
Test som robila kazetovy top test, no kontrolná ciarka skoro nebola vidiet, nie to druhá... Takže asi nejaky vadny. Dnes kúpim nejaký poriadny test a zajtra spravim ak nezletim s teplotou dole 🙂
Btw, prsia stále bolia a sem tam ma pichne na jednej ci druhej strane podbruska.
@izy1661 ooo to vyzerá nádejne 🙏✊
@verona1989 no ved pri ovule teota klesne... Ovula nastava do 12-48 hod po pozitivnom teste... Cize sedi vec podla mna...
@ikonica vazne klesne? Preco som si myslela ze stupne. Sorry som v bazalnej teplote nova.som si myslela ze ma stúpať. Po ovulke stúpa hej? Zle som si to naštudoval potom
@verona1989 pri ovulke klesa a ked prebehne tak stupa...
@verona1989 je to uplne v poriadku...cize folikul bol 23,7mm a po pozitivnom teste ako pise @ikonica nastane ovu od 12-48 hod...to si casom odsledujes...u mna je to napr. 12-20 max, skor 12 🙂...pocitam, ze zajtra ti pravdepodobne uz zacne stupat 🙂
@palkolaska za aky cas pride ms, je to pri VIP a je to len predpoklad podla nacitanych predoslych dat 🙂
@daniela123321 neuzivas nahodou vitex?
@palkolaska myslim, ze to je odratavanie do MS
@palkolaska podla mna ti odratava, kedy je vhodne spravit tehotensky test. 18dni po ovu znaci tehotenstvo, podla mna teda

@ludka0611 no hľadať ducha rozhodne nemusím 🙂✊✊✊