icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
20. nov 2018

@evi38 Nie..ale mám folikulárnu cystu..možno to mi predĺžilo cyklus🤔

verona1989
20. nov 2018

@evi38 @ikonica ďakujem baby. Tak sa snažíme sa už 2dni a este dalsie 2 dni budeme. Dufam ze to uz vyjde ;) dam potom vediet

palkolaska
20. nov 2018

@topasitta tak test už je zbytočný keď mi klesla

palkolaska
20. nov 2018

@evi38 tak predošlé som nemala prvý krát meriam. A mrchu nečakám zajtra. Ale podla grafu dojde

ludka0611
20. nov 2018

@zuzik5891 ďakujem, ano tu je to krásne vidieť ale dnes na teste úplne slabá čiarka, oveľa slabšia ako včera. 😔 Síce som vypila večer veľa vody, neskutočne ma smädilo no moč bola ráno dosť tmavá...

ludka0611
20. nov 2018

@evi38 pretože mám endometriozu, iba jeden vaječník aj to nie cely a aj na tom je cysta a včera som sa dozvedela ze mam aj fibroid v maternici a ovulacii nemávam, teraz som mala vďaka vitexu. Proste veľké šance tam nie sú. Dnešný test slabší ako včera. 😔

ludka0611
20. nov 2018

Graf takto...

evi38
20. nov 2018

@ludka0611 teplotu mas, ale krasnu 🙂...skus mozno poobede robit test 🙂...drzim silno palce, aby sa aj napriek diagnozam zadarilo 🙂

evi38
20. nov 2018

U mna dnes takto...do ms este 10-11 dni urcite

zuzik5891
20. nov 2018

@ludka0611 teplota sa ti pekne drží hore... akú dlhú LF mávaš?

martinade
20. nov 2018

@evi38 @dolynkag @taily30
Tak baby dali sme to dnes, tak dufam ze to nie je neskoro. Inak včera som pol dna mala nehorazne ovu bolesti a ku večer špinenie a sfarbeny hlien a az dnes ťuťu-muťu a uz ziadne bolesti. Asi včera praskol folikul a jajko je na ceste. Ak ano, tak zajtra uz by som mala mat vyššiu teplotu. Ja len dufam ze keksík nebol neskoro...na druhej strane jajko je oplodniteľné 6-12 hodin po prasknutí folikulu - asi vkladam posledne sance do toho cyklu, naozaj by som da rada vyhla ivf.

martinade
20. nov 2018

@evi38 pekne hore sa drzi, ja malokedy dosiahnem 37 a viac

dolynkag
20. nov 2018

@martinade tak nech sa pekne stretnú, držím palce... čakáme o 9-10 dní pozitívny testík 🙂

martinade
20. nov 2018

@ikonica ako to vyzerá s tvojim dnešným grafom?

martinade
20. nov 2018

@dolynkag ďakujem 🙂 uz maju svoju volnost tak nech sa vo vajickovodoch vyblaznia 😀

ikonica
20. nov 2018

Tipujem ze zajtra pojde teplota hore a na dnesok mi potom neskor vyznaci ovu... Aj podla sona aj podla slov lekara bude ovu dnes najneskor zajtra a sedelo by to aj s ovutestom, ktory bol najpozitivnejsi v nedelu...

evi38
20. nov 2018

@martinade podla mna zajtra ti vyskoci teplota a na dnes vyznaci ovu, cize podla mna ste pekne stihli este, ak by aj prasklo vcera, tak tam boli uz nachystane spermosky z dna predtym a ked dnes mas este cerstve z rana 🙂...u mna v tejto faze bezne takato teplota, smerodatny bude za par dni hlien, ale necitim nic, co uz

ikonica
20. nov 2018

@martinade ak mi ju neoznaci na dnesok ale skor, tak si ju nastavim rucne lebo v nedelu urcite nebola... Mohla byt aj vcera ale az poobede niekedy... Vcera rano na usg som nemala ziadnu volnu tekutinu....

martinade
20. nov 2018

@evi38 ešte je skoro na konstatovanie. Kopec bab neciti ziadne príznaky, držím silno✊

martinade
20. nov 2018

@ikonica ovulacia trva par hodin, kludne po pregnyle ti mohol prasknut včera folikul, ale asi trosku potrva kym zacne ucinkovat to teliesko a zvysovat teplotu. Isto sa to nedeje do hodinky, ale pekne postupne, do par hodin.

ludka0611
20. nov 2018

@evi38 ďakujem ti veľmi pekne 🙂 skúšala som aj poobede ale ja cez deň posledné dni behám cikajuci 😉 nevydržím a čiarka bola slabšia ako ráno.

ludka0611
20. nov 2018

@zuzik5891 neviem lebo doteraz som mala anovulacne cykly. Ovulku som mala iba raz a tam bola LF iba 9 dní....

dolynkag
20. nov 2018

@ludka0611 nemusí nič znamenať, ja som mala 2 dni slabšiu po prvom teste a až potom stmavla, ešte je šanca, ak bola čiarka slabá

palkolaska
20. nov 2018

Baby ja som to preložila a píše sa vo vysvetlivkach o teste. Ale nieje to rozpísané že kedy zasa testovať teplotu? Lebo ak to odpočítava dní do mrchy tak to nesedí. Lebo mrcha ma prísť zajtra. Co podľa grafu nasvedčuje ak sa teplota zajtra nerozhodne stúpnuť ale podla mňa už nie

zuzik5891
20. nov 2018

@dolynkag no mne sa teraz pri stimulácii aspoň o pár dní predĺžila LF... tiež som mala takú krátku

topasitta
20. nov 2018

@palkolaska nevsimla som si🙈 fakt som ratala len tie dni lutealnej f 🙈 ale tak vcera bola teplota este ok, preto tam dalo tu 5. Tak snad na buduci cyklus 😘

palkolaska
20. nov 2018

@topasitta had no uvidím aká bude teplota zajtra keď klesne pod čiaru tak je jasné ešte nevesiam hlavu aj keď to je jasne no uvidím zajtra

ikonica
20. nov 2018

@martinade este poistime minimalne dnes ked sa bude dat, idealne zajtra... Dr povedal ze dnes by ma bral na iui... Ale my sme sa rozhodli, ze skusime este prirodzene, ked minule to vyslo len sa neudrzalo...

martinade
20. nov 2018

@ikonica podľa mňa dobre rozhodnutie. Ak nie je problem so spermoškami aby sa same dopravili...

kaciatko04
20. nov 2018

@evi38 ja som tiež momentálne 7dpo ako ty, ale mala som až na 14ty deň ovulku (hádam má to neklame) takze môžeme čakať spolu. Budeš aj testovať alebo počkám do ms a budeš až potom ak nepríde? Ja si myslím že u mna to tento mesiac nevyjde, podľa mna sme sa netrafili do termínu, je tam dlhšia pauza pred a po už ani nekomentujem..takze ja skôr nečakam ako áno..ale prvýkrát mi dnes vystúpila teplota nad 37, to sa mi zatiaľ nestalo tak som zvedavá 🤷‍♀️