Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@topasitta tak test už je zbytočný keď mi klesla
@evi38 tak predošlé som nemala prvý krát meriam. A mrchu nečakám zajtra. Ale podla grafu dojde
@evi38 @dolynkag @taily30
Tak baby dali sme to dnes, tak dufam ze to nie je neskoro. Inak včera som pol dna mala nehorazne ovu bolesti a ku večer špinenie a sfarbeny hlien a az dnes ťuťu-muťu a uz ziadne bolesti. Asi včera praskol folikul a jajko je na ceste. Ak ano, tak zajtra uz by som mala mat vyššiu teplotu. Ja len dufam ze keksík nebol neskoro...na druhej strane jajko je oplodniteľné 6-12 hodin po prasknutí folikulu - asi vkladam posledne sance do toho cyklu, naozaj by som da rada vyhla ivf.
@martinade podla mna zajtra ti vyskoci teplota a na dnes vyznaci ovu, cize podla mna ste pekne stihli este, ak by aj prasklo vcera, tak tam boli uz nachystane spermosky z dna predtym a ked dnes mas este cerstve z rana 🙂...u mna v tejto faze bezne takato teplota, smerodatny bude za par dni hlien, ale necitim nic, co uz
Baby ja som to preložila a píše sa vo vysvetlivkach o teste. Ale nieje to rozpísané že kedy zasa testovať teplotu? Lebo ak to odpočítava dní do mrchy tak to nesedí. Lebo mrcha ma prísť zajtra. Co podľa grafu nasvedčuje ak sa teplota zajtra nerozhodne stúpnuť ale podla mňa už nie
@palkolaska nevsimla som si🙈 fakt som ratala len tie dni lutealnej f 🙈 ale tak vcera bola teplota este ok, preto tam dalo tu 5. Tak snad na buduci cyklus 😘
@topasitta had no uvidím aká bude teplota zajtra keď klesne pod čiaru tak je jasné ešte nevesiam hlavu aj keď to je jasne no uvidím zajtra
@evi38 ja som tiež momentálne 7dpo ako ty, ale mala som až na 14ty deň ovulku (hádam má to neklame) takze môžeme čakať spolu. Budeš aj testovať alebo počkám do ms a budeš až potom ak nepríde? Ja si myslím že u mna to tento mesiac nevyjde, podľa mna sme sa netrafili do termínu, je tam dlhšia pauza pred a po už ani nekomentujem..takze ja skôr nečakam ako áno..ale prvýkrát mi dnes vystúpila teplota nad 37, to sa mi zatiaľ nestalo tak som zvedavá 🤷♀️

@evi38 Nie..ale mám folikulárnu cystu..možno to mi predĺžilo cyklus🤔