Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica
@julianka007
Zatiaľ ms neni ma obzore, ani bolesti .
Aaaach, som nedočkava na ráno aká bude teplota 🤔😎
@ikonica budem podla teploty 🙂
Ale krcok išiel dole a stvrdol a je stale zavrety, plus je o nieco viac toho hlienu, len neni čisto biely, ale tak trošku nazltly sa mi zdá, ale to by asi nemal byt problém ci ?
Inak telesná teplota stale nad 37, tak neviem... Nechcem sa predčasne tešiť, aby som nebola smutná, ale nejako sa vnútorne radujem a cely de som vysmiata, tak dúfam, ze sa to zajtra nepokazi 🙂
@0507 robila ráno, ale očividne bol nejaky vadny, pretože kontrolná ciarka skoro nebolo vidiet, takže nepredpokladam, ze aj keby ze som tehu, ze to tam bude vidieť.
Zajtra budem robit iny, ale nedostala som sa do tej lekárne co som.chcela, tak neviem aký bude... Nejaky z Plus lekárne
@palkolaska ono to podľa mňa odratava dni do prveho tehu testu je to 5 4 3 2 1 T to tecko je test
@81anina áno zistila som uvidím ako sa ráno za tvári teplota. Túto noc som bola dolamana. Mala sa mi vecer pogrcala na posteli tak dolamana som bola. A neskoro šla a zaspala som zas
@izy1661 už som nedočkava... Ráno budem očakávať dobre správy...
Kde to viem vlastne nastavit? :D
No baby, test bielunky. Teplota trochu klesla, ale to moc neberiem nijak, pretože som bola viac hore ako spala od nervozity a straaaasna zima mi bola 😱 . Este sa mi nestalo, ze by som mala po ranu niekedy krcok tak dobre nahmatatelny a tvrdý, vzdy rano byva vysoko.
Ale nejak tehu nepredpokladam 🤔🙄 necítim sa nejak tehotne. Asi bola len neskôr ovu, pretože sa mi este nestalo, ze 12dpo by som mala takúto teplotu a ze som bola bez krvi. No nic, nechame sa prekvapiť či a ak kedy príde ms 🙄😪

A graf zatiaľ takto