Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte,zienky aj vy mavate na prsiach zvyraznene zili pred ms?po akej dobe od oplodnenia robite test?
@kaciatko04 graf mas zatial super, u mna je 7 DPO az dnes, mne ovu vyznacil o den skor ako bola...nemam test, ale u mna LF 16-18 dni a teplota klesa az ku koncu, ale dnes uz nebol dobry hlien, priznaky ziadne ani bolesti...ty kedy planujes?
@0507 ahoj graf super, co sa stalo, ja si ta pamatam, ze si otehu niekedy v case ked katesocka, tak som ostala zaskocena, ze sa opat snazite...drzim silno palce
@taily30 v akej si teraz faze? 🙂...som nejako stratila prehlad 🙂
@ikonica ked si sama prehodis, tak su modre 🙂
@ludka0611 ovu test je pozitivny v tehotenstve.ja som si ho rm zo srandy skusila ked som už tyzden necelý vedela ze som v tom a taku čiarku druhu som.silnu nemala ešte asi nikdy na ovulacnom teste
@verona1989 ale nerobí sa potom ovulačný test z ranného moču? Či hocikedy cez deň?
@ja197 nie vobec.ja cez deň som si ho robila le tak zo srandy ci to nie je ,,fama,, a naozaj to tak je.mne 12dpo ukazal digitálny test ale obycajny mi neukázal. A tak zo srandy som si spravila ovu test to som bola uz asi max.20dpo a brutálna druha tmava ciarka mi vysla.cize fakt je to pravda.a už ked je toľko zena po ovulacii tak tehotenstvo ukaze ci je den ci noc...hocikedy
@evi38 ja ak tak vtedy keď bude mrcha meškať. Tutu-mutu nebolo plánované vôbec som nečakala že by ta ovula prišla, takze sme to nejak necasovali a myslím že sme sa neztrafili- bolo to 3 dni pred a to je podľa mna dlho..🤷♀️
Ahojte baby ja mávam ovulaciu na 42-44dc a dnes som 23dc a má pozitívny ovu test ešte poobede nebol no teraz je tak uvidím ako to bt potvrdi
Tak ja som začala krvácať, cele je to zvláštne. Náhla bolesť v podbrušku a krížoch a do polhodiny už aj krv. Vždy mi teplota pred MS zvykne klesnúť a 1 deň mam špinenie a teraz takto... 😔
@daniela123321 tak dnes konečne 🤗...to znamená že vianoce stíhame ❤️❤️❤️❤️
Tak baby, ja som zletela jak hnila hruška s bt. A myslim, ze sa bude pomaly aj rozbiehať ms. Takže uz sa nemôžem vôbec na nič spoľahnúť , co sa tyka predzvesti tehotenstva :(

@izy1661 to hnedkaste slabé spinenie môže byt kľudne spôsobené uhnizdovanim oplodneneho vajíčka. Veľa ženám sa to stáva, lebo maternica je dosť prekrvena a tým že sa vajíčko do nej zahniezdi sa práve toto spinenie môže objaviť. Vraj to môže trvať 1-2 dni. Podstatne je aby to nepreslo do červenej krvi pripadne s nejakými vylučkami. Vtedy to už znamená že sa vajíčko neuhniezdilo a dochádza k samovoľnému potratu ktorý si veľa žien myli s klasickým menzesom lebo nevedia že boli tehotné. Takze nepanikar, to spinenie nemusí hneď znamenať to najhoršie. Uvidis v priebehu dalších dni.