icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
21. nov 2018

@izy1661 to hnedkaste slabé spinenie môže byt kľudne spôsobené uhnizdovanim oplodneneho vajíčka. Veľa ženám sa to stáva, lebo maternica je dosť prekrvena a tým že sa vajíčko do nej zahniezdi sa práve toto spinenie môže objaviť. Vraj to môže trvať 1-2 dni. Podstatne je aby to nepreslo do červenej krvi pripadne s nejakými vylučkami. Vtedy to už znamená že sa vajíčko neuhniezdilo a dochádza k samovoľnému potratu ktorý si veľa žien myli s klasickým menzesom lebo nevedia že boli tehotné. Takze nepanikar, to spinenie nemusí hneď znamenať to najhoršie. Uvidis v priebehu dalších dni.

eliska1986
21. nov 2018

ahojte,zienky aj vy mavate na prsiach zvyraznene zili pred ms?po akej dobe od oplodnenia robite test?

evi38
21. nov 2018

@kaciatko04 graf mas zatial super, u mna je 7 DPO az dnes, mne ovu vyznacil o den skor ako bola...nemam test, ale u mna LF 16-18 dni a teplota klesa az ku koncu, ale dnes uz nebol dobry hlien, priznaky ziadne ani bolesti...ty kedy planujes?
@0507 ahoj graf super, co sa stalo, ja si ta pamatam, ze si otehu niekedy v case ked katesocka, tak som ostala zaskocena, ze sa opat snazite...drzim silno palce
@taily30 v akej si teraz faze? 🙂...som nejako stratila prehlad 🙂
@ikonica ked si sama prehodis, tak su modre 🙂

evi38
21. nov 2018

@ludka0611 mas aj vsetky 4 testy pokope? Ten zeleny je tiez tehu? Teplota je super 🙂

0507
21. nov 2018

@evi38 ahoj, pamatas si dobre, bola som tehu, ale v 22.tyzdni som prerusila 😢

ludka0611
21. nov 2018

@alison11 ahoj, som si toho vedomá, vždy si poviem, že nebudem robiť ale.......

ludka0611
21. nov 2018

@evi38 ahoj, nemám ich pokope a ten zelený je ovu. Skúšam lebo som veľa čítala že v tehotenstve je aj ten pozitívny. No, môj nie je ale čiarka je dosť výrazná by som povedala. No uvidíme co bude ďalej....

verona1989
21. nov 2018

@ludka0611 ovu test je pozitivny v tehotenstve.ja som si ho rm zo srandy skusila ked som už tyzden necelý vedela ze som v tom a taku čiarku druhu som.silnu nemala ešte asi nikdy na ovulacnom teste

ja197
21. nov 2018

@verona1989 ale nerobí sa potom ovulačný test z ranného moču? Či hocikedy cez deň?

verona1989
21. nov 2018

@ja197 nie vobec.ja cez deň som si ho robila le tak zo srandy ci to nie je ,,fama,, a naozaj to tak je.mne 12dpo ukazal digitálny test ale obycajny mi neukázal. A tak zo srandy som si spravila ovu test to som bola uz asi max.20dpo a brutálna druha tmava ciarka mi vysla.cize fakt je to pravda.a už ked je toľko zena po ovulacii tak tehotenstvo ukaze ci je den ci noc...hocikedy

dolynkag
21. nov 2018

@0507 ach, to ma mrzí, ja som v 19 TT, ak môžem, čo bolo bábätku?

kaciatko04
21. nov 2018

@evi38 ja ak tak vtedy keď bude mrcha meškať. Tutu-mutu nebolo plánované vôbec som nečakala že by ta ovula prišla, takze sme to nejak necasovali a myslím že sme sa neztrafili- bolo to 3 dni pred a to je podľa mna dlho..🤷‍♀️

0507
21. nov 2018

@dolynkag geneticka vada...DS. U teba?

taily30
21. nov 2018

@evi38 evi, ja cakam menzes. cely mesiac som bola bez muza, takze az ked sa domov vratim, tak sa fazy zacnu 😉

dolynkag
21. nov 2018

@0507 tiež genetika

ereska
21. nov 2018

Ahojte baby ja mávam ovulaciu na 42-44dc a dnes som 23dc a má pozitívny ovu test ešte poobede nebol no teraz je tak uvidím ako to bt potvrdi

81anina
21. nov 2018

@izy1661 ahoj este pockaj ja som mala na 12dpo biely test.13 dpo sa nieco len mihlo a na 14 dpo slabulinky duch.Drzim palce 🙂

izy1661
21. nov 2018

@81anina keby ze ide len o test este mam nádej. Ale do toho slabulinke spinenie dnes cely den, no neviem neviem 🤔
Uvidíme zajtra. Krcok stale tvrdý zatvorený. Tak ja popravde uz nerozumiem môjmu telu

evi38
21. nov 2018

@0507 jún to mi je veľmi ľúto 😔 držím silno palce
@taily30 peknú cestu domov a nech sa potom zadarí 🙂

ludka0611
21. nov 2018

Tak ja som začala krvácať, cele je to zvláštne. Náhla bolesť v podbrušku a krížoch a do polhodiny už aj krv. Vždy mi teplota pred MS zvykne klesnúť a 1 deň mam špinenie a teraz takto... 😔

zuzik5891
21. nov 2018

@daniela123321 tak dnes konečne 🤗...to znamená že vianoce stíhame ❤️❤️❤️❤️

ikonica
21. nov 2018

@ludka0611 a myslis ze je to ms? 😟

liv_94
21. nov 2018

Ahojte ženy tak začala som merať Bt aj napriek tomu ze cez noc kojím ešte a ms ešte nedošla od pôrodu je to sice len 3 dni ale takto vyzerá graf a test z teraz z večera ktorý sice nie je pozitívny ale myslite ze ovu príde ešte alebo už bola?? 🙄 Ci to ťažko povedať???

ikonica
21. nov 2018

@liv_94 z tak malo udajov tazko cosi urcit... Teploty su este pomerne nizke... U mna byvaju take predovulacne, takze mozno este len bude, ked vobec bude... Meraj a testuj dalej...

ereska
22. nov 2018

@liv_94 skús ešte test doobeda a uvidíš či stmavne ešte alebo už bude blednut

martinade
22. nov 2018

Dobre ranko zienky 🙂 konečne vystupila. Az som sa v noci na zimnicu zobudila 🙂

dadulik6
22. nov 2018

Dnes mi takto oznacilo ovu aj ked tomu moc neverim 😒

martinade
22. nov 2018

@dadulik6 ovu testy robis? Alebo chodis na folikulometriu? BT tiež nie je100% a niekedy nemusime dobre čítat z grafu...

izy1661
22. nov 2018

Tak baby, ja som zletela jak hnila hruška s bt. A myslim, ze sa bude pomaly aj rozbiehať ms. Takže uz sa nemôžem vôbec na nič spoľahnúť , co sa tyka predzvesti tehotenstva :(

dadulik6
22. nov 2018

@martinade ovu testy mam objednane cakam na ne takze az od buduceho cyklu zacnem... spoliehala som sa len na bt .. uvidime dalsi cyklus .. len som bola presvedcena ze je anovulak a ma zaskocilo ked mi takto oznacilo