Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@liv_94 no prvy cyklus by som asi sledovala cely lebo ovula mozy byt aj na 5dc aj na 45 dc... Podla dlzky cyklu samozrejme... Tak jeden dva cykly odsledovat cele a potom ked zhruba budes vediet kedy ovu nastava tak aspon takych 7 dni testovat... Do pozitivneho testu a aspon este jeden den po nom... Taketo som mala tento mesiac... Dalej som netestovala, lebo som si pichla ovitrelle a boli by falosne pozitivne... Inac testuje sa medzi 10 az 20 hod...
@liv_94 moze byt ze si len nevystihla.vrchol ovulky.ja som tiež nemala tak tip top ako ma byt ale u doktorky som bola a videla ze mi praská folikul a dnes ni povedala ze mi pekne prebehla ovulka.tie testy nemusia byť presne pozitívne podla mna lebo sa nemusíš trafiť na ten vrchol.alebo ked vypijes predtym vodu tiez to to skresli vysledok. A to aj mne skreslilo. Ale graf mi sedel s ovulkou
@verona1989 aha no jasne no a z môjho grafu asi ťažko niečo vyčítať vsak?
@liv_94 no tak z toho tvojho sa nedá nejako nic vyčítať lebo si si nepoznacovala údaje.
baby na fertility friend na twiteri nukaju free kupony na vip
vyhrala som 5 dni vip a neviem ako sa uplatni kupon 😅
aha skusim dakujem 😉
@zuzik5891 A čo ti na to povedala?že kôli čomu to môže byť keď ťa posiela na laparoskopiu?Nebuď smutná,možno ešte z toho foliku bude ovulka ✊
@daniela123321 chce vylúčiť upchaté vajcovody a endometriózu... stále mám vysoké endometrium...
@zuzik5891 Och moja,ja mám endometriozu tak viem svoje..a na druhej strane možno bude aj lepšie keď ťa pozrú..ja chcem opäť laparoskopiu riešiť tak v marci..dúfam že sa dovtedy podarí 😔🍀
@daniela123321 my sa budeme snažiť no ak sa nepodarí tak január to istí... šla by som aj v decembri ale dr.mi vravela že sa máme ešte posnažiť...bude iná atmosféra... budú vianoce... možno že psychika povolí
@zuzik5891 Nám sa tiež krpec podaril na Vianoce 👶Och,keby to snaženie a podarenie bolo také jednoduché..a ideš ešte na folikulometriu?
@daniela123321 áno...v pondelok mám poobede kontrolnú folikulometriu...sama som zvedavá čo mi doktorka povie

@verona1989 este sa nemohlo uchytit, lebo este len cestuje vajcovodmi.. Ze mas peknu sliznicu je dobra sprava, este musis par dni pockat kym sa uhniezdi... Drzim prsty ;)