icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
23. nov 2018

@81anina zasa rovnaka otazka... Ako dnes? :D

81anina
23. nov 2018

@ikonica 😀 ďakujem za opytanie😀 mame sa dobre teplota vysoka test som nerobila az zajtra ☺

81anina
23. nov 2018

@ikonica a este dnes rano som sa dogrcala, od rana do poobedia mi je blyvno aj ked nieco zjem..no nechuti mi jest neako...☺

ikonica
23. nov 2018

@81anina tak sa tesim... Potom ho sem svacni 🙂

zuzik5891
23. nov 2018

@81anina zlatá... ďakujem krásne 😊❤️...a ako dlho si ostala v nemocnici...potom doma pokým si šla do práce?...

martinade
23. nov 2018

@zuzik5891 bola som 5 dni, hoc naplanovane bili len 3. Ten plyn som moc necitila, mala som 3 malicke rezy za chvilku ich nebude vidiet.
Pred 2 týždnami som mala op a snazenie polo asi po 8-9 dnoch bo oovulacia nepočka 🙂

81anina
23. nov 2018

@zuzik5891 nemas zaco 😊 priznam sa ze som sa toho nenormalne bala.Den pred operaciou som odisla z prace vzala som si pol dna dovolenky aby som sa doma ukludnila.Nastup do nemocnice na 7,00 sla som prva na rad na salu o 9,10 a o 10 ,15 uz na izbe takze ma robili cca hodinu.Pustili ma na druhy den rano.Uz mi nic nebolo.Aj ked mi bolo po operacii zle z narkozy ked som sla prvy a druhy krat na wc.Neprijemne skoro som odpadla na wc ale sestricky na mna davali pozor a odniesli ma do postele.

81anina
23. nov 2018

@zuzik5891 ja som si pomarodila 5 tyzdnov chcela som si oddychnut.Snazit sme sa zacali po 1 ms.Prisla na 25 dc.Ale da sa povedat ze po tyzdni som bola celkom fit.

ja197
23. nov 2018

Babyyyy 🤗 keď som dnes merala o hodinu skôr teplotu ako bežne mám si 0.1 odpočítať alebo pripočítať? 🤗 som z toho jeleň 😊

zuzik5891
23. nov 2018

@martinade takže operácia bola hneď po ms?... držím ✊✊ aby ti to už teraz konečne vyšlo 🙂

81anina
23. nov 2018

@ja197 pripocitat ☺

liv_94
23. nov 2018

@martinade ano áno mala som už som vypla ďakujem 😊

zuzik5891
23. nov 2018

@81anina ja som dnes šéfke vravela že by si mala ostala doma aspoň dva týždne a mi vravela že to vôbec nieje potrebné... že to je len malý zákrok... inými slovami som mala pocit že ak na pooperujú v piatok tak v pondelok mám byť v práci... taká som z toho nešťastná...fakt... minulý rok vo februári som mala kyret ... vyberali mi popritom aj myomi ...o 12:00h.ma robili a o pol piatej som šla domov... strašne na motalo... dosť som krvácala ... nemám na to najlepšie spomienky

ikonica
23. nov 2018

@81anina a nie odpocitat, ked merala skor? Cim neskor vstanes tym vyssia teplota a opacne, ci sa mylim?

ja197
23. nov 2018

@ikonica 😂😂 tak teraz čo 😂😂

ikonica
23. nov 2018

@ja197 podla mna ak si merala skor, tak odpocitat ale ruku do ohna za to nedam 😆

liv_94
23. nov 2018

@martinade ešte som sa chcela opýtať ze ci mi to samé vyznačí ovulku podľa teplôt??

martinade
23. nov 2018

@liv_94 ano označí, ale az 3 dni po ovulke
Ak 3 dni budes mat vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dnoch

shimmikk
23. nov 2018

@ja197 ked si merala skor, tak pripocitaj 🙂 ked merias neskor, tak odratavas, lebo s casom sa zvysuje bazalna teplota

liv_94
23. nov 2018

@martinade aha ďakujem pekne 😊

daniela123321
23. nov 2018

@zuzik5891 Tak dám aj ja zážitok z laparky😉Prijali ma v nedeľu poobede a robili ma v pondelok dopoludnia..pustili ma v stredu..mala som 3 dni vývod z brucha kde mi odtekala krv..ms som dostala ako naschvál v deň prepustenia😁Noo a prvé dni boli ťažšie ale po týždni už v pohode..bola som PN 3 týždne..ale v pohode by som mohla ísť do práce po 2 týždňoch.No a bola zistená endometrióza..mala som zrastene vaječníky..zrasty..vyberali mi cystu z pravého vaječníka a spravili plastiku vaječnika.A spätne som fakt rada že som išla aj keď som sa bála..išla som do BB a to som zo severu Slovenska 😉

daniela123321
23. nov 2018

@zuzik5891 *a podstatná vec je že sa 3tí cyklus po laparoskopii podaril nás krpec ❤️

ikonica
24. nov 2018

Taky nejaky nemastny neslany je ten graf :/

martinade
24. nov 2018

@daniela123321 haha ja som v den op dostala MS. Ale to som avizovala dokimu uz 4 týždne dopredu 😂

martinade
24. nov 2018

@ikonica ale ma stupajuci charakter.. Hoc dnes teplota klesla. Ale zajtra určite vystúpi 🙂

martinade
24. nov 2018

Vyznačilo mi ovu na 14 dc, skor sa stotožňujem s 13dc bo 12dc v noci som mala slabe špinenie. Aka je korelacia alebo ake je časove rozhranie medzi ovu, vypustenim z folikulu a začatim pracovania zlteho telieska? Moze byt ze na 12dc v noci a 13dc som mala ovu ale zlte teliesko zacalo pracovat pozdejšie?
Inak ono to sice na grafe moc nevidno, ale uz 13dc som mala vyššiu teplotu ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

ikonica
24. nov 2018

@martinade to by som aj ja rada vedela. A dalsia otazka je, ako dlho po ovulacii je mozne pozorovat volnu tekutinu v bruchu :D

Pocuj ked sa meria o hodinu skor ako zvycajne tak sa k nameranej hodnote pripocita 0, 1 vsak? Zda sa ze az teraz mi docvaklo co sme tu s babami vcera pisali :D ja som to tvrdila opacne :D

@ja197

kakatulik
24. nov 2018

@ikonica ked sa meria skor sa pripocita,ked neskor odpocita.

martinade
24. nov 2018

@ikonica ano, ak sa meria skor, tak sa pripočitava teplota, lebo teplota sa časom zvyšuje. A ked sa meria pozdejšie tak sa odpočítava.

zuzik5891
24. nov 2018

@daniela123321 no tak moja šéfka si to predstavuje veľmi jednoducho... porazí ju keď jej poviem že dva týždne nebudem v práci...keby som mala aspoň inú prácu...v kancelárii pri počítači...ale na ambulancii....stále v infekčnom prostredí...v kuse v pohybe... ťahanie tých ťažkých prepchatých kartotečných šuflíkov...no neviem...