icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
24. nov 2018

Tak uz zoslabol 🙂

dadulik6
24. nov 2018

@ikonica noo tak teraz nech pekne ukazuje hcg ✊✊

dadulik6
24. nov 2018

Ja dnes takto tak najskor to skace ako sibnute a teraz dobre ze to nemam v jednej rovine 🤔

81anina
24. nov 2018

@zuzik5891 urcite nechod hned po operacii do prace zvlast ked dvihas alebo tahas tazke veci.Minimalne do vybratia stehov by si mala byt doma aby ti nepraskli a neotvarali sa rany.Keby si sedela za pocitacom cely den tak nepoviem.Ale takto...Tvoja sefka je riadna .... a to je lekarka.Ja som este asi tyzden spinila a bolo to neprijemne ked nic a zrazu to zomna buchlo.Bola som rada ze som doma.

81anina
24. nov 2018

Baby conste mali laparoskopiu...Ako vyzeraju vase jazvy ked sa mozem opytat?Mam presne pol roka po operacii a tie jazvy mam tmavoruzove stale hlavne na pupku a velmi ich vidno.No tri otrasne jazvy...Som cakala ze zacnu uz konecne blednut a nic 😯

martinade
24. nov 2018

@dadulik6 no tak asi naozaj bola ovula 👏

ikonica
24. nov 2018

@dadulik6 aj tak sa cudujem ze na druhy den po pichnuti len taka slaba ciarocka....

81anina
24. nov 2018

@ikonica hlavne nech je vitazny ✊☺

zuzik5891
24. nov 2018

@81anina za 6 rokov čo som tam som ani raz nemala pnku...do práce chodím aj s horúčkami... nemá za mňa žiaden zástup...ale teraz sa už určite budem chcieť zotaviť aby sa nám čím skôr zadarilo...❤️

martinade
24. nov 2018

@81anina ja uz asi mesiac po op som mala pekne jazvy a po pol roku uz mi ich ani nebolo vidno. A tie čerstvé 2 týždnové sú este trochu cervene tam kde su mašličky ale inak už blednú.

81anina
24. nov 2018

@zuzik5891 drzim palce a poriadne sa po operacii zotav kolko uznas za vhodne.Mas na to pravo.✊Ja som si velmi oddychla a mozno aj ta operacia prispela k tomu ze sa teraz podarilo druhe iui.

81anina
24. nov 2018

@martinade ooo no to mas super ja som asi neaka " pokazena " 😂

zuzik5891
24. nov 2018

@81anina už som z celého toho pokus/omyl bola nešťastná... teraz mám nový cieľ... cítim že som sa upokojila... môj včera zaspal a konečne som sa nešla zrútiť z toho že nič nebolo 😂😂😂

martinade
24. nov 2018

@81anina no ja som brala serapaptazu, možnože ta mi pomohla. Ked si bola po op, dostavala si injekcie proti trombóze?

81anina
24. nov 2018

@martinade no dostala som jednu pred op a druhu po viac nic.Ta moja jazva na pupku vyzera ako keloidna.

dadulik6
24. nov 2018

@ikonica nemoze mat malo farbiva ten test?

dadulik6
24. nov 2018

@martinade asi hej netusim 😂 ale uz ma riadne boli brucho takze zajtra alebo pondelok dorazi cerena

ikonica
24. nov 2018

@dadulik6 asi hej... Su to one step... Nechcela som nejake drahe na tento ucel... A maju malo farbiva... V druhom tehu mi ine testy uz pekne duchovali a tento este netusil ze som tehu...

0507
24. nov 2018

Cau baby, u mna dnes rovnako.

81anina
24. nov 2018

@ikonica dnes🙂 na druhej foto prve tri 19dpo teda dnes zelene su ovulacne.Spodne dva ovulacne robene na 12dpo a 15 dpo. Horny test je Top test z DM lepsie ukazuje ako One step

81anina
24. nov 2018

@martinade no takto vyzera moj pupok po pol roku ☹ Baby prepacte za foto 😅

0507
24. nov 2018

@81anina krasne testiky...kedy si mala prvykrat druhu ciarku?

81anina
24. nov 2018

@0507 no na 12 dpo mikro nieco v podstate negativne, 13 dpo den pred ms zase "mikro" ale vyraznejsie videla som to len ja.No a na 14 dpo v den ms uz slabeho ducha na one stepe. Asi maju menej farbiva.Fakt vacsina zien maju duchov uz 10 dpo ja som mala az v den ms.Kazda sme ina preto si myslim ze do ms je vzdy nadej ze to vyslo 😉

ikonica
24. nov 2018

@81anina kraaasa 🙂 na testovanie tehu si jasnacka kupim ine... Tieto one stepy cisto len na ovitrelle som kupila... Minuly mesiac sa mi osvedcil pruzkovy toptest z dm...

martinade
24. nov 2018

@81anina vážne? To mi je luto. Na svk ked mi vyberali znamienka tak lekar mi potadil na jazvy si dať z lekárne cibuľovú masť, krém. Kamoske zase lekar v de poradil na jazvu krem Madécassol

martinade
24. nov 2018

@81anina
Skus sa spytat v lekarni, ci nemaju nejaky krem...

81anina
24. nov 2018

@martinade noo a to som po op guglila ako blazniva cim natierat jazvy a z lacnejsich kremov radili heparoid krem tak som natierala asi mesiac potom ma to prestalo bavit.Asi to bola zla volba ten krem.No uz s tym nic nespravim a ako budu vyzerat ked mi narastie brusko tak to neviem 😅

81anina
24. nov 2018

@martinade myslis ze sa s tym este da nieco robit?

ludka0611
24. nov 2018

@81anina krásne testiky, gratulujem 😊

martinade
24. nov 2018

@81anina neviem, nemam skúsenosti. tebe ten raz robili vodorovne? Možnože moc stiahli mašličkami? Mne rez robi vertikalne a v smere ako mam zarezy na pupku. Kamoska si ten krem kupila tento tyzden a to uz je po cisarskom... Pockat...11 mesiacov. Vravela ze jazvu ma stale červenú, ale nevidela som ju.