Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 urcite nechod hned po operacii do prace zvlast ked dvihas alebo tahas tazke veci.Minimalne do vybratia stehov by si mala byt doma aby ti nepraskli a neotvarali sa rany.Keby si sedela za pocitacom cely den tak nepoviem.Ale takto...Tvoja sefka je riadna .... a to je lekarka.Ja som este asi tyzden spinila a bolo to neprijemne ked nic a zrazu to zomna buchlo.Bola som rada ze som doma.
Baby conste mali laparoskopiu...Ako vyzeraju vase jazvy ked sa mozem opytat?Mam presne pol roka po operacii a tie jazvy mam tmavoruzove stale hlavne na pupku a velmi ich vidno.No tri otrasne jazvy...Som cakala ze zacnu uz konecne blednut a nic 😯
@0507 no na 12 dpo mikro nieco v podstate negativne, 13 dpo den pred ms zase "mikro" ale vyraznejsie videla som to len ja.No a na 14 dpo v den ms uz slabeho ducha na one stepe. Asi maju menej farbiva.Fakt vacsina zien maju duchov uz 10 dpo ja som mala az v den ms.Kazda sme ina preto si myslim ze do ms je vzdy nadej ze to vyslo 😉
@martinade noo a to som po op guglila ako blazniva cim natierat jazvy a z lacnejsich kremov radili heparoid krem tak som natierala asi mesiac potom ma to prestalo bavit.Asi to bola zla volba ten krem.No uz s tym nic nespravim a ako budu vyzerat ked mi narastie brusko tak to neviem 😅
@81anina neviem, nemam skúsenosti. tebe ten raz robili vodorovne? Možnože moc stiahli mašličkami? Mne rez robi vertikalne a v smere ako mam zarezy na pupku. Kamoska si ten krem kupila tento tyzden a to uz je po cisarskom... Pockat...11 mesiacov. Vravela ze jazvu ma stale červenú, ale nevidela som ju.

Tak uz zoslabol 🙂