icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
26. nov 2018

@verona1989 no tak to mas este cas... Nestresuj...

alis110
26. nov 2018

@ikonica @iam24 baby myslite ze naozaj?

ikonica
26. nov 2018

@alis110 tak neviem... Nieto tam ocividne je... Je to ruzove?

iam24
26. nov 2018

@alis110 určite. Ja som testovala s pepino na 12 dpo a ukázalo podobnú čiarku pred 2 mesiacmi. Držím prsty ;)

alis110
26. nov 2018

@ikonica ano je to ruzove...zajtra mam dostat ms, myslite ze by mi digi uz nieco ukazal ci mam pockat?

iam24
26. nov 2018

@alis110 mne Digi ukázal 2 dní pred ms tak smelo do toho 🙂

alis110
26. nov 2018

@iam24 naozaj? A nemusi byt prvy ranny?

iam24
26. nov 2018

@alis110 ja som testovala ranným. Ale čo viem tak nemusí byť niekto si ho urobil okolo piatej poobede a ukázalo 🙂

alis110
26. nov 2018

@iam24 oukej tak uvidim ci vydrzim do zajtra😂

iam24
26. nov 2018

@alis110 potom sa samozrejme pochval 🙂

ikonica
26. nov 2018

@alis110 toto ti neviem povedat... Ja som v prvvom tehu robila digi az ked som mala silnejsiu ciarku na obycko teste... Ale to mi uz napisalo pregnant 2-3

alis110
26. nov 2018

@ikonica dakujem, urcite este pockam😉

kaciatko04
26. nov 2018

@martinade ahoj môžem sa spýtať, to odpočítavanie 5 dni do testovania máš podľa čoho? To ti ff tak vyhodnotil? Máš VIP členstvo?

dolynkag
26. nov 2018

@alis110 vyzerá to veľmi, veľmi dobre, tak nech to len silnie

martinade
26. nov 2018

@kaciatko04 to odpočitavanie do testovaniami ff vyhodnoti automaticky, predpokladam ze na zaklade dlzky predchádzajúcich cyklov, dlzky predchádzajúcich lf, isto zahrňuje statisticke údaje. Inak prvy mesiac po instalacii to ukazuje automaticky ale kedze tam clovek nema udaje z predchádzajúcich cyklov, tak je to trosku skreslene. A neskor az po kupe plnej verzie.

alis110
26. nov 2018

@dolynkag dakujem no myslim ze silnie, vsak mrkni...vrchny modry 9DPO, pod nim zeleny 10DPO a posledny dnes...stale vsak neverim mozno je to iba duch, musim pockat ci zajtra pride ms...

ikonica
26. nov 2018

@alis110 no duch je to urcite zatial... Ide o to, ci nie je fejkovy... Ale podla grafu to vyzeta na tehu 🙂 bud trpezliva... 🙂 a pouzivaj rovnaku znacku testu....

evi38
26. nov 2018

@ikonica pokracovala si este v testovani ci uz je test biely?
@0507 ako pokracujes?
@julianka007 krasny graf, dnes si neskusala test? Drzim palce 🙂...za mna bol dobry z DM drogerie baby top test, ten mi nikdy neduchoval 🙂
@martinade tento cyklus mas ozaj iny graf, verim, ze bude u teba vitazny, to by bol pekny vianocny darcek 🙂...u mna takto...ms az v sobotu, ak bude LF 16 dni, dufam, ze nebude az 18
@kaciatko04 dnes ako? Drzim palce, aby sa zadarilo 🙂
@alis110 gratulujem 🙂...krasne ti test ukazal 🙂...aj si nieco uzivala?

dolynkag
26. nov 2018

@alis110 super, myslím, že môžem blahoželať...zajtra ráno to už bude oveľa lepšie vidno...... teším sa s tebou

@evi38 ty si nestestovala ešte?

ikonica
26. nov 2018

@evi38 testujem az do ms... Este nieco mikro tam je.. Nesfotila som... Ale som uz v praci...

ikonica
26. nov 2018

@evi38 no tvoj graf vyzera tiez slubne... A hlien ako? Zmenil sa?

ikonica
26. nov 2018

@evi38 ako si si nastavila ovulu? Ja ked som ju presunula manualne, tak mi dalo len zvislu modru ciaru ale vodorovnu nie

alis110
26. nov 2018

@evi38 ahoj, no este tomu neverim😂 uzivala som tento mesiac inofolic, ale moc som tomu neverila, ale skusila som

evi38
26. nov 2018

@dolynkag este nie, u mna byva LF aj 18 dni a na 15-16 DPO som posledne mesiace mala este najvyssiu teplotu, az potom padla, takze este cas...nemam ani test kupeny 😀
@ikonica hlien nesledujem, lebo mam toho tak vela, ze nestiham nejako krcok a hlien sledovat, syncek mal v piatok stuzkovu, tak som zhanala saty, cez vikend sme mali navstevu, teraz v praci, potom idem k zubarovi a tak dokola, ale tehotne sa urcite necitim, na tehu by to boli u mna nizke teploty, v lete som mala okolo 37,2, ked som bola tehulka...super, ze testujes, aspon zachytis, ked zacne silniet 🙂...tam, kde si si prehodila den ovu, tak si aj rucne nastavis, ze stredova ciara napr. 36,50 na 36,65...🙂
@alis110 super, po akom case sa zadarilo? Bude krasny vianocny darcek 🙂

ikonica
26. nov 2018

@evi38 aha... No skusim

ikonica
26. nov 2018

@evi38 tak... Dakujem... Uz som s grafom spokojna :D

kaciatko04
26. nov 2018

@evi38 no u mna pomaly začína od víkendu každý deň o čosi klesat takze neviem či z toho niečo tento mesiac bude. Čo myslíš?

martinade
26. nov 2018

@evi38 mas pekny grafík ✊ pršteky nech ostava hore. Si si vsimla moj graf? Dnes som si tiež pomyslela ze je iny. Stale hore s teplotami, hoc doteraz mi skakal prve dni. Len ci to nebude posobenie vitexu, gynexu alebo maci, ze mi tak vyrocvnava teploty. Každopadne ja mam stale ukazkove na prd grafy, az do MS neviem na čom som 🙂

ikonica
26. nov 2018

@kaciatko04 a test?

liv_94
26. nov 2018

Ahojte baby tak co myslite už bola ci ešte stále nie??? ☹️