icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
26. nov 2018

@martinade veď možno máš pravdu 😊

liv_94
26. nov 2018

@martinade
@kaciatko04
@ikonica dievčatá ďakujem ale mam jednu otázku ohľadne kamošky ona mala ovu test úplne pozitívny 17.11 na 100% pošlem vám graf ale merať začala až po ovu a dnes jej klesla teplota dosť prudko je to ok alebo už nie je šanca? ☹️

ikonica
26. nov 2018

@liv_94 nejake moc nizke teploty po ovule... Kde meria? A ten druhy pokles no neviem... Este ten prvy ok ale druyy.. No neviem... Tazko ked pol grafu chyba...

ikonica
26. nov 2018

@liv_94 radsej sa potulkajte dnes a najblizsie 2 dni ked sa podari...

liv_94
26. nov 2018

@ikonica a môže to ovplivnit aj to ze meria o pol 11stej lebo chodí na nočné a po 3 hodinách meria a dnes sa dosť budila meria v pošve

ja197
26. nov 2018

@liv_94 tak to bude určite tým, mala by mať nepretržitý spánok 6 hodín....A to každý deň meria o 11?

liv_94
26. nov 2018

@ja197 áno meria o pol 11stej stále

ikonica
26. nov 2018

@liv_94 hmm no pri nocnych jej moze skreslovat hodnoty...

ja197
26. nov 2018

@liv_94 a každý deň tak málo spí? Lebo neviem či to má výpovednú hodnotu keď to meria po takom krátkom spánku...ale nech sa vyjadria baby ktoré majú viac skúseností
@ikonica @martinade

martinade
26. nov 2018

@liv_94 tiez si myslím ze ma nizke teploty, alebo mera v puse? Tak ako iconika pise chyba polka grafu, tazko bez neho. Inak klesajuce grafy znamenaju prichod MS. Iba v malo pripadoch teplita znovu vyskoči a zena je tehu...
Teraz je 26dc, ake ma dlhe cykly?

martinade
Autor odpoveď zmazal
ikonica
26. nov 2018

@martinade meria v posve o pol 11 po prebudeni ale predtym spi len 3 hodky... Podla mna to ma slabu vypovednu hodnotu...

martinade
26. nov 2018

Tu sa pise, ze 3 hodnovy spanok stačí...

https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

ikonica
26. nov 2018

@martinade aha..

liv_94
26. nov 2018

@martinade meria v pošve ma 33 dlhé cykly a ano o 11stej hneď po prebudení

martinade
26. nov 2018

@ikonica asi teplota okolo 11 je ina ako medzi 4-10. V tom clanku pisu, ze medzi 4-10 hod plati, co hodina navyse, to 0.1 teplota vyššia. Ale ak mera stale rovnako, tak aj ked su teploty nizie možnože sa da z grafu citat. Len ja s tym nem skúsenosti.

ikonica
26. nov 2018

@martinade hmm tak potom rano ma este nizsie??? Tazko tak ked ma clovek cely biorytmus otoceny...

martinade
26. nov 2018

@ikonica prave ze nemusi... Možnože telo o 11 ma nižšie teploty ako medzi 5-8 hodinou rannou.... Neviem 🙈

martinade
26. nov 2018

@liv_94 na ms je este skoro. To je jej prvy cyklus co si meria?

liv_94
26. nov 2018

@martinade ano prvý

zuzik5891
26. nov 2018

@daniela123321 no moja dr.šla na pohreb takže nič z toho...teraz sedím v špitáli a čakám na primára... hádam na mňa nezabudol...ale ovu testík mám dnes takýto

martinade
26. nov 2018

@liv_94 tak jedine poradiť, nech si nadalej meria a zbiera data, aj ten druhy mesiac, lebo tento je len polovičný..Škoda ze nevieme teploty z prvej fazy.
Ak by som bola na jej mieste pokusila by som sa merat teplotu az po 4 teda skor az po 5 hodinach spanku - ak sa da...

liv_94
26. nov 2018

@martinade dá sa ale potom ako to ma teraz merať? Keď teraz meria o pol 11stej a zajtra o koľkej teda?

martinade
26. nov 2018

@liv_94 hmmm kedze z toho polovičneho grafu už nič, asi by som začala merat uz po 5-6 hodinach os zajtra. aspon bude mat o mesiac aspoň s čím porovnavat tych par dni po dlhšom spanku. Ale isto by som nebrala do uvahy tento polovicny graf....

veronika3184
26. nov 2018

@evi38 myslite ze by som mohla byt tehotna podla grafu? 🙂 predsa len minulomesacny sa mi zda ze je kus iny. Ale ako vravim zacala som si BT merat iba minuly mesiac, nemam este tolko skusenosti. Dakujem velmi pekne

daniela123321
26. nov 2018

@zuzik5891 super tak to by podľa veľkosti aj sedelo že zajtra alebo pozajtra bude ovu😉

veronika3184
26. nov 2018

@evi38 a takto vyzera moj graf v aplikacii co pouzivate vy

domisi
26. nov 2018

Ahojte! Potrebujem radu. 15.11. sa mi spustil spontánny potrat v 12tt. Na kyrete som nebola, stretla som lekára, čo ma podporil v tom, že to zvládnem doma a bude to pre mňa a aj moje telo lepšie. Tak som bola za to rada. Odkrvácala som 7 dní ( odpustte konkretnost) a 2 dni spinenia. To sa skončilo v piatok večer. Ale už som cítila pravú stranu ako pobolieva. V sobotu som si urobila ovu test, zo zvedavosti..bol pozitívny .. a aj včera. Ale potom mi napadlo, že či to ešte nemôže byť z hcg zbytkoveho...áno, sú to dva rozdielne hormóny, ale niektoré ženy majú pozitívny ovu test, ak je aj tehu pozitívny. Tak som dnes skúsila posledný tehu test, či mám ešte zbytkoveho hcg. Tak sllabucka čiarka tam ešte bola. Myslíte, že pozitívne ovu testy sú z toho, alebo to bude možno ovulka. Včera boli bolesti najvýraznejšie...dnes už len kúsok. Preto sa pýtam, lebo mi to celý čas vŕta v hlave. Teplotu ešte nemeriam...potrebujem si oddýchnuť. V piatok idem na kontrolu k doktorke, tak sa jej skúsim opýtať...čo mi na to povie ..no ale som zvedavá isto.

ereska
26. nov 2018

@veronika3184 ten pokles by mohol byť dobre znamenie

julianka007
26. nov 2018

@martinade mávam 25-27 dnove