icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
27. nov 2018

@julianka007 kolky si dpo? Hod sem graf...

ikonica
27. nov 2018

Uff dnes mi je divne... Hlava boli... Akoby od zaludka... Asi zo zmeny pocasia....

verona1989
27. nov 2018

Ach, bodaj by to takto hore ostalo. Len ziadne uhniezdovanie necitim a ani priznak tehotnosti. Tak si nerobim este ziadnu nadej este

liv_94
27. nov 2018

@martinade
@ikonica dobre ránko ženy tak ja dnes 36.2 včera večer na boleli kríze aj podbrusko a sem tam ma tak jemne pichalo jak keby v maternici prikladám graf už mi vyhodilo aj ovu ale je normálna takáto teplota? 🤷‍♂️ Ešte skúsim test okolo 10tej

ikonica
27. nov 2018

@liv_94 tak mas ich celkovo nizsie... A ten pokles na treti stvrty den je ok... Suvisi so zmenou hormonalnych hladin....

ikonica
27. nov 2018

@verona1989 neviem ci ta vodorovna ciara je dobre nastavena..

domisi
27. nov 2018

@ikonica ahoj, neviem ako dlho je viditeľná tekutina...ale ja keď som mala ovulku v pondelok, bola som na sono a foliky boli takmer 22mm na oboch stranách, cítila som bolesti, poobede prestali a ráno vystúpila teplota. V štvrtok som šla na kontrolu, či praskli, lebo som si nič nepichala. Lekárka hovorila...že vidí tekutinu aj žlté teliesko...neviem či na oboch či ako, ale od pondelka do štvrtku...buď by si mala tekutinu, alebo žlté teliesko.
Ale podľa grafu sa mi to tiež zdalo na 12DC u teba. Ja som to mala vtedy jasné.

julianka007
27. nov 2018

@ikonica podľa mňa som 14dpo a podľa FF 15dpo.. LF zvyknem mať 13 dní... No ovu bola teraz akosi skôr... Celkom som verila. Ale ani teraz sa vôbec necítim na MS. Žiadne špinenie ani nič... A to už deň pred MS zvyknem mat... Celé divné je toto... ☺️ Nezostáva mi nič len čakať... ☺️

ikonica
27. nov 2018

@domisi aha to je pravda... Zlte teliesko vobec nespominal, tak asi nebola skor.... Diky...

ikonica
27. nov 2018

@julianka007 hmm pekny grafik... No neviem ci este pojde hore... Pozeram ze ake nizke teploty mas celkovo.. Kde merias?

liv_94
27. nov 2018

@ikonica ďakujem a teraz by mala už stúpať len však a keď nebude tak ovu neprebehla?

ikonica
27. nov 2018

@liv_94 no to sa s urcitostou neda povedat ked chyba polovica grafu.... Ostava len cakat....

ikonica
27. nov 2018

@julianka007 a test si neskusala?

verona1989
27. nov 2018

@ikonica no tak to som si sama nastavovala lebo mi to davalo tam kde som ovulku nemala.na 18dc som bola u doktorky ze uz mam folikul pred prasknutim a na druhy den praskol cize takto by to malo byt spravne ze som mala ovulku 19teho

ikonica
27. nov 2018

@verona1989 a kde ti davalo vodorovnu ciaru automaticky? Na aku teplotu? Asi by som ju dala tam a ovulu nastavila tak ako si myslis ze bola... Ja som to teraz tak urobila.... Vodorovnu som dala taku teplotu ako mi ju automaticky vykreslilo... Neviem ci rozumies ako to myslim....

verona1989
27. nov 2018

@ikonica fuu no mne to vkuse davalo na 8dc čo je blbosť a nevedela som si to dať inak.ale taak som mala ovulku jak mam v grafe aj doktorka mi to tak povedala.tak uvidím. Skusim si test spravit v nedeľu ci tam niečo bude. Ale nemám akoze žiadny priznak tehu tak trochu pochybujem

ikonica
27. nov 2018

@verona1989 ale ved ovulku nechaj tak.. Len mne nejak nepasuje ta vodorovna ciara... Podla mna by mala byt vyssie... Ale nevadi, ved ked vies kedy bola, je vlastne jedno, kde je ta druha ciara....

ikonica
27. nov 2018

@verona1989 a drzim paluchy... Ja testujem od ovuly kvoli ovitrelle.. Chcela som vediet kedy vyprcha 🙂

evi38
27. nov 2018

@veronika3184 je to este velmi skoro na zavery, neviem aku dlhu mas LF, ale tak cca od 10 DPO mozes skusit test 🙂...pozeram, ze si si zmenila ciary, ale ako pise @ikonica urcite to nie je dobre
@domisi u mna bol pozitivny tehu test este 3 tyzdne po kyrete...nekazali ti prist na kontrolu ci vsetko pekne odislo? Lebo mne kazali aj po kyrete tyzden prist, aby videli ci vsetko pekne vycistili
@zuzik5891 drzim palce, vidis a si sa bala, ze nebude ani folikul 🙂
@martinade toto je velmi nadejne takyto pokles 🙂
@julianka007 to mi je luto...ja ta budem o chvilu nasledovat, mne uz zmakli prsia, len u mna LF dlha, tak musim este cakat

verona1989
27. nov 2018

@ikonica aha ze tak si myslela .no ja toto neviem ani nastavit :D ale tak to je jedno nevadi ;)

evi38
27. nov 2018

@verona1989 tam, kde si si rucne nastavila den ovu je hned vedla ta vodorovna ciara, by som ju nastavila cca na 36,7 🙂

ikonica
27. nov 2018

@evi38 a tvoj graf?

verona1989
27. nov 2018

@ikonica no sim zvedava sama ci to teraz vyjde. Lebo ja mam pco od júnového potratu.cele sa mi to pokaslalo od vtedy.lavy vajecnik mam cely pco a teraz som ovulovala z pravého kde pco nemam.tak chcem skúsiť aj ja buduci mesiac ten clostyl a ovitrelle.len sa bojím aby sa mi nejaká cysta neurobila ak by mi nepraskol folikul.pred 2 mes. Som mala koli tomu 5,5 cm cystu ze mu nepraskol folikul.tak len preto sa bojím takejto stimulácie vajecnikov.

domisi
27. nov 2018

@evi38 ja som na kyrete nebola..ale odišlo to samo. Stalo sa to v piatok a v pondelok som bola na kontrole u svojej doktorky. Všetko vyšlo, maternica čistá, len ešte endometrium som mala vysoké...to muselo vykrvácať. A na ďalšiu kontrolu idem teraz v piatok, lebo končím maródku. Tak uvidím čo povie. Ďalej som už nerobila ovu testy, lebo tehu bol slabulinko pozitívny...asi ako na 14DPO u mňa. Ale bolesti vo vaječníku ešte mám...uvidíme čo bude v piatok. Isto sa jej na to opýtam.

ikonica
27. nov 2018

@verona1989 no ved nech ti da aj pregnyl ci ovitrelle a cysta by sa nemala vytvorit

evi38
27. nov 2018

@domisi ano, to som zachytila, ze nebol potrebny kyret, tak super, ked bola kontrola a vsetko bolo ok...podla mna este zbytkove hcg, ale samozrejme to nevylucuje ovulku 🙂
@ikonica graf takto, ms najskor v sobotu, tak padat zacnem az neskor 🙂

ikonica
27. nov 2018

@evi38 och bodaj by si sa mylila a ms ti nedosla 🙏

julianka007
27. nov 2018

@ikonica to už nečakám, že pôjde hore... Ani náhodou... Meriame v ústach... Podľa tej tabuľky čo tu bola, tak by mali byť moje teploty v norme. A test bol biely

verona1989
27. nov 2018

@ikonica presne to poviem gynekologicke. Mám pocit akoby mi to nechcela dat neviem taka je divná. Ale budem jej volať ked budem mat negativny test nech mi da toto. Taky z nej mam zvláštny pocit akoby mi to nechcela dat.a to mam dobru doktorku len oba rada riesi takto vsetko,,prirodzene,, .

ikonica
27. nov 2018

@julianka007 aha tak preto mi pridu nizsie...