Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@veronika3184 ahoj, vačšinou sa dlžka lutealnej fazy nemení. no kratku lutealnu fazu vie vyriešiť lekar. Pozerala som tvoje grafy. v oktobrovom cykle si myslim, ze bola ovulka na 14 DC, takze LF bola cca 10-11 dni. Je pravda, ze je to dost malo. No meraj dalej, hlavne v tu istu hodinu za tyc h istych podmienok, necha maju grafy istu vypovednu hodnotu. V posledom cykle mas vela prazdnych gulocok, co znamena, ze neboli dodrzane podmienky merania. Aspon 3-4 cykly su potrebne aby si spoznala svoj cyklus
@magic08 meriam si rano o pol siestej ale obcas ked som sa zobudila skor som si aj 5:15 a raz 5:40 ked som sa zobudila neskor. Ale posledne dva tyzdne sa budim uz pred piatou, prip. o stvrtej a potom lezim a cakam kym bude pol siestej, dufam ze to na spravne teploty nema vplyv.
@magic08 uz viem kde je pes zakopany. Ked som zapisovala teploty, nezmenila som cas, a kedze som ich nahadzovala naraz lebo tuto aplikaciu mam len druhy den, vsade mi napisalo cas o druhej poobede.
@ikonica výborne tak to mame cca tak narovnako, som zvedavá a silno nám držím palce. Pre mna by to bolo prekvapenie ako svina keď mám pravdu povedať 😂😂
@kaciatko04 vsak tak to je najlepsie... Prekvapko...
@ikonica počuj ja som inak teraz čítala na fertility stránke že vlastne ak sa teplota drží zvýšená 18 dni, jasne to indikuje tehotenstvo. Myslíš že je to naozaj pravda? Že sa na to dá spoľahnúť? Lebo ak áno, tak ak ešte 4 dni vydržím s teplotami nad 36,8 tak potom by to malo byt jasne...
Jeeeezis teraz som si dobrého chrobáka nasadila 🙈🙈
@kaciatko04 ahoj... No u mňa toto pravidlo 18 dní LF platí na 100%... Myslím ze sa na to dá spoľahnúť ak sa ti stále aj teplota drží hore, držím palce
@lugkaemy 🙈🙈 toto si mi ani hovorit nemala, však teraz ani spávať nebudem 4 noci😂 a to mame v piatok firemný večierok..jak na potvoru keď v sobotu má byt deň D 18 😂🥂
@kaciatko04 tiež som tým asi pred týždňom prechádzala... Na sluzobke v BA na Valnom som mala 18-ty deň 🤗.. teraz som v 7-mom týždni, budúci týždeň chcem ísť k lekárovi
@kaciatko04 no... Asi si budes musiet v piatok rano urobit test 😁
@kaciatko04 mavas take dlhe lf?
@kaciatko04 aha... No ja by som na tvojom mieste mala uz minimalne 2 testy urobene :D som zvedava, do kedy to vydrzis 🙂
@kaciatko04 No nie vždy to tak musí byť 😉mne sa teplota držala hore 18 dní a bola z toho cysta
@daniela123321 a mala si predtým aj nejaké začínajúce tehotenské príznaky? Napr mna už asi 4 dni čím ďalej tým viac ominaju prsia ale tak zvláštne niečo medzi bolesťou pálením alebo takým stipkanim, neviem ako si to mám vysvetľovať, je to pocit ktorý nepoznám, resp zdá sa mi to iné ako pred ms a hlavne to u mna býva tak 3 dni pred ms, toto je na moj vkus už o dosť dlhšie 🙄
@ikonica aj ja som o vitex citala protirecuce info. je to ozaj rozne s tymito pripravkami, asi ako komu to dobre/zle robi. napr.aj kava jeden rok bola hrozne zla, tento rok je aka vyborna pre zdravie 😂😂
ja vitex beriem raz za den 900mg uz 6.mesiac. ani neviem, ci ma byt pauza ci nie po pol roku, roku.
s gynexom nemam skusenosti, preto som zvedava na kazdy nazor.
Ja graf ani nadavam... Teplota uz treti den rovnaka 😃
@dadulik6 kedy necakas?
Inac mne sa uz riadne bludy snivaju... Stretla som spoluziacku z VS ktora nikdy nechcela partnera ani deti.... S bruskom.... Siedmy mesiac.... A vytesovala sa z toho.. A este tam dosla jedna kolegyna, ktora tiez moc nemusi deti a ta tiez v pokrocilom stadiu... Som sa isla zblaznit v tom sne 🤪
Onac testy po ovitrelle este stale nie su uplne ciste a to som si ho pichla minuly pondelok...

@veronika3184 no den ovuly sa moze menit+- par dni... Ake dlzka lutealky by mala byt +- rovnaka... Ja mam cca 11 max 14 dni.. V priemere 12... 9je skutocne malo, ale da sa to riesit bylinami ci liekmi...