icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
27. nov 2018

@veronika3184 no den ovuly sa moze menit+- par dni... Ake dlzka lutealky by mala byt +- rovnaka... Ja mam cca 11 max 14 dni.. V priemere 12... 9je skutocne malo, ale da sa to riesit bylinami ci liekmi...

magic08
27. nov 2018

@veronika3184 ahoj, vačšinou sa dlžka lutealnej fazy nemení. no kratku lutealnu fazu vie vyriešiť lekar. Pozerala som tvoje grafy. v oktobrovom cykle si myslim, ze bola ovulka na 14 DC, takze LF bola cca 10-11 dni. Je pravda, ze je to dost malo. No meraj dalej, hlavne v tu istu hodinu za tyc h istych podmienok, necha maju grafy istu vypovednu hodnotu. V posledom cykle mas vela prazdnych gulocok, co znamena, ze neboli dodrzane podmienky merania. Aspon 3-4 cykly su potrebne aby si spoznala svoj cyklus

veronika3184
27. nov 2018

@magic08 meriam si rano o pol siestej ale obcas ked som sa zobudila skor som si aj 5:15 a raz 5:40 ked som sa zobudila neskor. Ale posledne dva tyzdne sa budim uz pred piatou, prip. o stvrtej a potom lezim a cakam kym bude pol siestej, dufam ze to na spravne teploty nema vplyv.

veronika3184
27. nov 2018

@magic08 uz viem kde je pes zakopany. Ked som zapisovala teploty, nezmenila som cas, a kedze som ich nahadzovala naraz lebo tuto aplikaciu mam len druhy den, vsade mi napisalo cas o druhej poobede.

kaciatko04
27. nov 2018

@ikonica výborne tak to mame cca tak narovnako, som zvedavá a silno nám držím palce. Pre mna by to bolo prekvapenie ako svina keď mám pravdu povedať 😂😂

ikonica
27. nov 2018

@kaciatko04 vsak tak to je najlepsie... Prekvapko...

kaciatko04
27. nov 2018

@ikonica počuj ja som inak teraz čítala na fertility stránke že vlastne ak sa teplota drží zvýšená 18 dni, jasne to indikuje tehotenstvo. Myslíš že je to naozaj pravda? Že sa na to dá spoľahnúť? Lebo ak áno, tak ak ešte 4 dni vydržím s teplotami nad 36,8 tak potom by to malo byt jasne...
Jeeeezis teraz som si dobrého chrobáka nasadila 🙈🙈

lugkaemy
27. nov 2018

@kaciatko04 ahoj... No u mňa toto pravidlo 18 dní LF platí na 100%... Myslím ze sa na to dá spoľahnúť ak sa ti stále aj teplota drží hore, držím palce

kaciatko04
27. nov 2018

@lugkaemy 🙈🙈 toto si mi ani hovorit nemala, však teraz ani spávať nebudem 4 noci😂 a to mame v piatok firemný večierok..jak na potvoru keď v sobotu má byt deň D 18 😂🥂

lugkaemy
27. nov 2018

@kaciatko04 tiež som tým asi pred týždňom prechádzala... Na sluzobke v BA na Valnom som mala 18-ty deň 🤗.. teraz som v 7-mom týždni, budúci týždeň chcem ísť k lekárovi

ikonica
27. nov 2018

@kaciatko04 no... Asi si budes musiet v piatok rano urobit test 😁

ikonica
27. nov 2018

@kaciatko04 mavas take dlhe lf?

kaciatko04
27. nov 2018

@ikonica ja práveže neviem akú dlhu mám lf lebo teraz mi po 4 mesiac prvýkrát vyznacilo v grafe ovu, takze je to pre mna všetko akési nové 🙂
@lugkaemy haha ja budem na sluzobke cely budúci týždeň a drahý má teraz v nedeľu narodeniny..to b bol darček!! 😀

ikonica
27. nov 2018

@kaciatko04 aha... No ja by som na tvojom mieste mala uz minimalne 2 testy urobene :D som zvedava, do kedy to vydrzis 🙂

daniela123321
27. nov 2018

@kaciatko04 No nie vždy to tak musí byť 😉mne sa teplota držala hore 18 dní a bola z toho cysta

kaciatko04
27. nov 2018

@daniela123321 a mala si predtým aj nejaké začínajúce tehotenské príznaky? Napr mna už asi 4 dni čím ďalej tým viac ominaju prsia ale tak zvláštne niečo medzi bolesťou pálením alebo takým stipkanim, neviem ako si to mám vysvetľovať, je to pocit ktorý nepoznám, resp zdá sa mi to iné ako pred ms a hlavne to u mna býva tak 3 dni pred ms, toto je na moj vkus už o dosť dlhšie 🙄

taily30
27. nov 2018

@martinade uhniezdenieeeeeee!!!!😉

taily30
27. nov 2018

@martinade dakujem za clanok a radu. ja som vcera hladala ako blazon a nic. rozhodla som sa zacat uzivat gynex od 1dc, takze od buduceho cyklu, ale alchemilku od dnes do pozitivneho ovu testu.

taily30
27. nov 2018

@ikonica aj ja som o vitex citala protirecuce info. je to ozaj rozne s tymito pripravkami, asi ako komu to dobre/zle robi. napr.aj kava jeden rok bola hrozne zla, tento rok je aka vyborna pre zdravie 😂😂
ja vitex beriem raz za den 900mg uz 6.mesiac. ani neviem, ci ma byt pauza ci nie po pol roku, roku.
s gynexom nemam skusenosti, preto som zvedava na kazdy nazor.

martinade
27. nov 2018

@taily30 ale po 3 týdňoch uzivania gynexu treba pauzu 👆na obale to stojí...

ereska
28. nov 2018

@martinade tak baby dnes ideme horeee

martinade
28. nov 2018

Dobre ranko, tak dnes som sa naspät vyšplhala...

ereska
28. nov 2018

@martinade super držím palce

dadulik6
28. nov 2018

Tak ja som dnes namiesto dole isla zase hore skoda len ze su take nizke te teploty ani testovat ma preto nelaka ...uz by mohla dorazit

ikonica
28. nov 2018

Ja graf ani nadavam... Teplota uz treti den rovnaka 😃

dadulik6
28. nov 2018

@ikonica ty sa maaas ... mna ide porazit z tohto cyklu

ikonica
28. nov 2018

@dadulik6 kedy necakas?

Inac mne sa uz riadne bludy snivaju... Stretla som spoluziacku z VS ktora nikdy nechcela partnera ani deti.... S bruskom.... Siedmy mesiac.... A vytesovala sa z toho.. A este tam dosla jedna kolegyna, ktora tiez moc nemusi deti a ta tiez v pokrocilom stadiu... Som sa isla zblaznit v tom sne 🤪

dadulik6
28. nov 2018

@ikonica no mne 2 dni meska 🙈 ale teploty niesu na tehu tak ma to ani nelaka testovat... noo mne sa zase sniva s mojou sestrou ako uz ma male a kocikuje ( pritom je to este studentka ) alebo ze si robim test su na nom // a potom je uplne biely ani jedna ciarka horor toto 😂😂

ikonica
28. nov 2018

Onac testy po ovitrelle este stale nie su uplne ciste a to som si ho pichla minuly pondelok...

ikonica
28. nov 2018

@dadulik6 a dokedy chces cakat s testom? Citis sa nejako inac?