icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
28. nov 2018

@dadulik6 ja som 3DC

dadulik6
28. nov 2018

@ikonica vitex som brala to som mala pekne 28dc vzdy teraz som prvy mesiac bez neho tak mozno aj preto mi teraz meska... a mam znovu objednane tento tyzden by mali prist spolu z gynexom

verona1989
28. nov 2018

Dievčatá mne dnes pekne teplota este stúpla ale necitim sa byt absolútne tehu.ani náznak uhniezdovania ani nic. Taze zas dajaka blbosť to bude. Uvidime v nedeľu co mi ukaze

kaciatko04
28. nov 2018

@verona1989 tak podľa mna 8 dpo sa ešte tehu cítiť nemôžeš. Počkaj ešte pár dni, uvidis ako sa teplota vyvinie. Akú dlhu mávaš LF?

liv_94
28. nov 2018

@martinade čize o 4 stupne viac? Teda 36.9??

verona1989
28. nov 2018

@kaciatko04 LF mam okolo 13-15 dni. No ked som predtym bola tehu tak som uz v taky cas citila akoby take pichanie aj prsia ma uz boleli potom som si to spojila s tym ze sa mi to uhniezdovalo. Tak som to už tak nejako zavrhla.ale dost mam vysoké teploty pp hodine merania dnes som mala uz 37,56. Sa mi to zda az prilis.

arabelka33
28. nov 2018

Ahojky. Tak ja sa tento mesiac chcem aspon pochvalit s konecne normalnym grafom. Ovulacia prebehla a teploty neskacu ako blaznive. Akurat teda som nepostrehla ziadny hlien 😞. Predtym ano.

arabelka33
28. nov 2018

A aj ovulacny test bol pozitivny ako mal byt. Pila som cely mesiac drmek, tak myslim, ze nejaksi "upravil" tie blaznive teploty,ktore som mala predtym.

kaciatko04
28. nov 2018

@verona1989 akože merala si si ešte raz o hodinu neskôr od prvého merania? To by som už nerobila, ta bt je potom dosť ovplyvnená tvojou aktivitou a nie je to už spoľahlivá hodnota. Do úvahy môžeš brat jedine tu čo namerias hneď ráno po zobudeni v klude bez vstávania a zbytočných vedľajších aktivít. Aspoň tak som sa to Dočítala ja keď som s tým začínala.

ikonica
28. nov 2018

@verona1989 este je priskoro na zavery ;)

ikonica
28. nov 2018

@dadulik6 hmm tak to uz ozaj meskas...

liv_94
28. nov 2018

@ikonica ahoj dnes mam graf takyto myslíš ze bola ovu toho 24 ako to vyznačílo? Lebo aj testu malo chýbalo ale zas aj 26 bol taky silnejsi že kúsok trebalo len tak neviem no

ikonica
28. nov 2018

@kaciatko04 tak mozno to nie je ms

martinade
28. nov 2018

@evi38 to ma mrzi... Tak držím pršteky na hp test. Kedy ides na odber?

ikonica
28. nov 2018

@liv_94 mozno ti ju prehodi este na 27

verona1989
28. nov 2018

@kaciatko04 @ikonica ja viem ze je to skoro.len mam taku intuíciu akoby ze nic z toho nebude. No a hej niekedy si meriam vecer len zo zaujímavosti a ked mam vyššiu tak vždy mi aj rano vyjde vyssia.ale to len zo zaujímavosti.inak tiez viem ze sa to nemá robit.je to šialenstvo v tejto dobe sa dopracovať k dieťaťu.moje kolegine tiez toto maju.jednej sa akurat teraz podarilo umele oplodnenie.no natrafila sa riadne...

ikonica
28. nov 2018

@verona1989 aj ja si vecer zmeriam podpazusnu ked som dlhsi cas v klude... Ked je nad 37, som spoko... Ked klesne, dojde ms...

martinade
28. nov 2018

@liv_94 o 0,4 stupne, ano 36.9, ale danu teplotu by som az tak nebrala do uvahy...

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
28. nov 2018

@liv_94 práve som si všimla ze mas nizke teploty a chybaju 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Tym som chcela povedať, ze sa mi zda, ze ovu ešte neprebehla. Ale dnes ti teplota stúpa, ak budeš mat nasledujúce 2 dni vyššiu teplotu ako 36,4 tak ovu by som určila na 12dc a ff ti samo prenastavi graf. 12dc by som brala realnejsi deň na ovu ako 9dc. Ake dlhé máš cykly?
Bohužiaľ z grafu sa da urcit ovu az ked prebehne.

liv_94
28. nov 2018

@martinade aha no okí no to je problém ze vôbec netuším ja som po pôrode skoro 11mesiacov ochvilu a ms som ešte nedostala od pôrodu a aj kojím 😅

kaciatko04
28. nov 2018

@ikonica pfuuu no neviem či som až taký optimista. Ale ak by z toho bola nakoniec len ms, aj tak by som sa tešila jak sialena, lebo dnes mám 29dc, to by bol u mna osobný cyklusovy rekord 😃💪🏼

ikonica
28. nov 2018

@kaciatko04 no to vsekjeho treba nejake pozitivum vytazit... To je dobry pristup 🙂

martinade
28. nov 2018

@liv_94 jaj to si mohla skor spomenúť 🙂... Tak meraj dalej a sleduj graf. Zameraj na 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

martinade
28. nov 2018

Ach jaj pms uz úraduje. Podbruško boli pred MS :(

ikonica
28. nov 2018

@martinade to je este skoro

liv_94
28. nov 2018

@martinade niekomu som to už písala ale neviem uz komu 😂 a ešte sa chem opýtať na kamoskyn graf to je ta co chodí na nočné co dnes namerala ráno o 6.18 36.51 ale to asi nemá zmysel merať ci? Ja len ze ci je aspon aká taka nádej mala lebo vieme ze ovu test bol mega Pozitívny 17.11 len tto že nevieme aké hodnoty mala pred ovu no ☹️

martinade
28. nov 2018

@ikonica nemyslim, niekedy ma prsia bolia uz par dni po ovulke az do ms...

martinade
28. nov 2018

@liv_94 jaj to je ten polovičný graf 🙂
Ale dnesnu teplotu by som isto nebrala do uvahy. Musi do zajtra rana vydrzat...

ikonica
28. nov 2018

@martinade skor som to myslela tak, ze tak skoro este ms nedojde... A tie priznaky mozu napovedat aj o tehu ;)