Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kaciatko04 uvidime, pockame 🙂
@kaciatko04 no uz jak chces... Ja by som nesla po tom spineni...
Dosiel mi balíček 👏 progesteron krem a ine dobroty. Od dnes natierame 🤓
@martinade aj ja beriem jód, už asi 2 mesiace. Čo je ale dôležité, aby si užívala jód v organickej forme, pretože existuje aj anorganický jód a ten práve vôbec nie je prospešný.
@ikonica no začala som znovu špiniť, už to naberá celkom grady, takze myslím že to do zajtra 100% príde 🙄
@kaciatko04 ale nieeeeee 😟
@kaciatko04 :(..
@ikonica @martinade ale baby viete čo, ja to vôbec neberiem zle, pre mna je to veľký úspech že v priebehu 3 mesiacov sa mi stav kedy som mávala 35-48 dňové cykly a ovulaciu vo hviezdach takto zlepšil - ovu bola, teploty pekne v LF boli hore, cyklus 29 dni, veď to je uplna paráda podľa mna 😊 a navyše som s tým vôbec nerátala takte sme sa nejak extra nesnažili a tým pádom ani nič necasovali takze nemohla som čakať zázrak 🙂 ale viem že som na dobrej ceste 😉
@nataliaondrejkova už si to sem raz davala... doobedu. Chapem ze robíš svoju zaverečnú prácu a potrebuješ respondentov, ale dufam ze sa to nezmení na spamovanie. Ďakujem
@kaciatko04 ahoj, prosim ta brala si nieco na skratenie cyklov? "Brala" by som cyklus 29 dni.
@arabelka33 ahoj, no ja som mala kombináciu kvapky gynex a jod (Kelp - organicky jod z morských rias)
Skúšala som aj vitex ale to je tak polroka dozadu, odvtedy som ho nebrala. Trochu som obmedzila aj konzum pšenice, čiže menej pečiva ale zas úplne som ho nevysadíla a pridala som trochu viac pohybu (plávanie a cca 2x do týždňa nejaké cvičenie) to je asi tak všetko čo som skúsila tak snáď niečo z toho pomôže aj tebe 🙂
Nemoze byt vyssia teplota z progesteron krému?

@ikonica ináč mám ísť dnes cvičiť, chodievam na kruhac..mám si dať pauzu pre istotu, alebo by to mohlo byt ok ak pôjdem?