icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
28. nov 2018

@ikonica ináč mám ísť dnes cvičiť, chodievam na kruhac..mám si dať pauzu pre istotu, alebo by to mohlo byt ok ak pôjdem?

ikonica
28. nov 2018

@kaciatko04 uvidime, pockame 🙂

ikonica
28. nov 2018

@kaciatko04 no uz jak chces... Ja by som nesla po tom spineni...

taily30
28. nov 2018

@martinade nehadz flintu do zita. ja si pamatam, ze som si az tabletku davala na pms a nakoniec neprisla ms 😀 nic nie je stratene pokym sa menzes nezacne. drzim palce

taily30
28. nov 2018

@alis110 vyzera to super, ja by uz skakala😉

martinade
28. nov 2018

Dosiel mi balíček 👏 progesteron krem a ine dobroty. Od dnes natierame 🤓

taily30
28. nov 2018

@martinade ukaz co prislo? ja sa chystam tiez nakupit, pomaly mi dochadza Vitex, tiez by som skusila ten krem ... a tiez asi zacnem myoinositol

martinade
28. nov 2018

@taily30 poslana správa

ikonica
28. nov 2018

@martinade aj ja som zvedavaaaaa 😲

martinade
28. nov 2018

@ikonica správa poslaná

ikonica
28. nov 2018

@martinade 😉

martinade
28. nov 2018

@ikonica ďakujem 🙂 jod je načo dobrý?

ikonica
28. nov 2018

@martinade no na stitnu, kvoli hormonom... Ale neviem kolko ho treba... Ak mas zenske vitaminy, tak tam urcite je... Aj vo femibione je...

martinade
28. nov 2018

@ikonica ďakujem

kaciatko04
28. nov 2018

@martinade aj ja beriem jód, už asi 2 mesiace. Čo je ale dôležité, aby si užívala jód v organickej forme, pretože existuje aj anorganický jód a ten práve vôbec nie je prospešný.

kaciatko04
28. nov 2018

@ikonica no začala som znovu špiniť, už to naberá celkom grady, takze myslím že to do zajtra 100% príde 🙄

ikonica
28. nov 2018

@kaciatko04 ale nieeeeee 😟

martinade
28. nov 2018
kaciatko04
28. nov 2018

@ikonica @martinade ale baby viete čo, ja to vôbec neberiem zle, pre mna je to veľký úspech že v priebehu 3 mesiacov sa mi stav kedy som mávala 35-48 dňové cykly a ovulaciu vo hviezdach takto zlepšil - ovu bola, teploty pekne v LF boli hore, cyklus 29 dni, veď to je uplna paráda podľa mna 😊 a navyše som s tým vôbec nerátala takte sme sa nejak extra nesnažili a tým pádom ani nič necasovali takze nemohla som čakať zázrak 🙂 ale viem že som na dobrej ceste 😉

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
martinade
28. nov 2018

@nataliaondrejkova už si to sem raz davala... doobedu. Chapem ze robíš svoju zaverečnú prácu a potrebuješ respondentov, ale dufam ze sa to nezmení na spamovanie. Ďakujem

arabelka33
28. nov 2018

@kaciatko04 ahoj, prosim ta brala si nieco na skratenie cyklov? "Brala" by som cyklus 29 dni.

kaciatko04
28. nov 2018

@arabelka33 ahoj, no ja som mala kombináciu kvapky gynex a jod (Kelp - organicky jod z morských rias)
Skúšala som aj vitex ale to je tak polroka dozadu, odvtedy som ho nebrala. Trochu som obmedzila aj konzum pšenice, čiže menej pečiva ale zas úplne som ho nevysadíla a pridala som trochu viac pohybu (plávanie a cca 2x do týždňa nejaké cvičenie) to je asi tak všetko čo som skúsila tak snáď niečo z toho pomôže aj tebe 🙂

ereska
29. nov 2018

@martinade
@ikonica ahojte pokračujeme

martinade
29. nov 2018

Dobre ranko, ale musim povedať ze som spala aj s dekou, lebo včera ma moja tučná perina nevedela zohriat.

martinade
29. nov 2018

Nemoze byt vyssia teplota z progesteron krému?

ikonica
29. nov 2018

Merala som pol hodky skor... mam priratat 0.05? Asi to necham tak.. Hlavne ze je hore 🙂

martinade
29. nov 2018

@ikonica minule som ti zle poradila. Ak pol hodka skor tak odpočet o 0,05, alebo nechaj tak, zase tych 30 min nie je az tak vela a ff ti nenaznačilo prazdny krúžok

zuzik5891
29. nov 2018

Tak baby...konečne mi tento cyklus vyznačilo ovu...

zuzik5891
29. nov 2018

@ikonica všade čítam že pol hodinka je to rozmedzie v ktorom sa meranie môže pohybovať... teplotu by som nechala takú akú máš