Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica vykonam!! 💁🏼♀️
@fany051081 nie, momentálne žiaden doma nemám, ale pôjdem asi kúpiť nech som kľudna, lebo nezdá sa mi to celé. Normálne sa mi mrxha rozbehne počas dňa keď začnem špiniť, alebo proste len tak príde..ale toto je veľmi zvláštne 🙆♀️
@kaciatko04 😁
@kaciatko04 držím palce aby z toho "zvláštneho" nakoniec boli krásne // 👶 😍
@fany051081 no čo ti ja viem, celé sa mi to nejak nezda toto, som skeptická 🤷♀️
@kaciatko04 uvidiš zajtra podľa teploty...ak aj 18 DC je teplota hore, malo by to tam byť 🙂
@martinade 18 dpo aj ja som o tom počula 🙂
Baby, ktory graf mam brat do úvahy? Ak necham na apke nech sama rozhoduje o mojej ovu (druhy printsscreen), tak dnes som 8dpo a moc nie som stotožnená s ovu dňom. Ale ked si prenastavim graf na monitor opk (prvy printsscreen), tak dnes som 10dpo, ovu je vyznacena v deň ked som spozorovala špinenie, tak teraz neviem ktory graf je realnejsí. Co by ste mi poradili?
@martinade tiež si myslím, že prvý graf, inak pozerám, že cyklus máme podobný, len ja už som dnes klesla, prikladám graf
@ikonica tento mesiac som nebola na folikulometrii. Po laparke v utorok ma pustili z nemocnice a uz v nedeľu som mala pozitívny ovu test.
Inak minuly cyklus a este jeden cyklus ked som bola deň po pozitívnom ovu teste na folikulometrii, tak uz tam doki nevidel folikul a vravel ze ovu uz prebehla.
@katusikkk ovulačne špinenie som mala 12dc a uz som 2x mala doktorom potvrdene, ze na druhy den po pozitívnom ovu teste uz prebehla ovu. V tom grafe s ovu 14dc uz som 72 hodin po ovu teste. Plus dalsia otazka je ako rychlo sa mi rozbieha zlte teliesko aby mi zvysovalo teplotu.?
Preco si myslis ze 14 je spravny?

@kaciatko04 zakze zajtra rano si priprav testik a neprotestuj 🙅♀️