icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. dec 2018

@martinade k comu gratulujes alison? Ten test je veronin... Ci som nieco prehliadla?

ikonica
1. dec 2018

@ereska tak som dokupila toptesty.... Ale mala som na gatkach nieco ako minipidi spinenie.. Nie som si tym ista... Tak mozno dojde mrsula...

ikonica
1. dec 2018

Ked si dam overlay tak vidim, ze som v takom case uz zvykla klesat....

fany051081
1. dec 2018

@ikonica ja som predchvíľou robila test no negatívny 😞

ikonica
1. dec 2018

@fany051081 to nic... Mozno je este skoro...

ikonica
1. dec 2018

@lili225 podla testov a bazalky ovulujem kazdy mesiac.. Ale pidla lekara to, ze mam peknu teplotu a testy nemusi znamenat, ze ovula skutocne prebehla alebo ze vajko bolo kvalitne...

fany051081
1. dec 2018

@ikonica dosť ma bolí už aj podbruško a trochu aj kríže, prsia už menej, no uvidíme, snáď to ešte nie je isté a budú v priebehu pár dní 2 čiarky 😊

ereska
1. dec 2018

@ikonica čo tak uhniezdenie??

ereska
1. dec 2018

@fany051081
@ikonica koľko ste dpo??

fany051081
1. dec 2018

@ereska ja som 12 dpo

ikonica
1. dec 2018

@ereska 11dpo... Teoreticky je to mozne... Uhniezdenie byva na 7-12 dpo....

ereska
1. dec 2018

@ikonica tak nech je to uhniezdenie

alison11
1. dec 2018

@martinade K čomu? Ja som prišla o bábo v apríli a nesnažíme sa o ďalšieja len že som bt mala tak počas tehu.

alison11
1. dec 2018

@ikonica Písala som jej bt aké som mala počas tehu,tak si myslela,že som tehotná.

kaciatko04
1. dec 2018

@ikonica jooooj držím ti palce!! Veľmi veľmi ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼

ikonica
1. dec 2018

@kaciatko04 diky... Rozhodne zajtrajsia teplota...

dolynkag
1. dec 2018

Tak nech tu ráno pribudnú nejaké pozitívne testy

martinade
1. dec 2018

@alison11 @ikonica prekleb baby... Som chcela @verona1989 napisat, na ducha ma celkom viditelne kolajničky, držím pršteky

martinade
1. dec 2018

@ikonica zeby za zavrtalo? 😍

ikonica
1. dec 2018

@martinade akoze neviem ci to bolo spinene ale malo to trosku iny odtien ako ostatny vytok a len take dve kvapky.... Tak uvidime rano teplotu...

verona1989
1. dec 2018

@martinade dikicko ;) bodaj by si mala pravdu! Skusim zajtra este. Moj muz je uz nervózny lebo videl test a to som mu ho nechcela ukazat :D citujem ho:,, makal som na tom ako nikdy predtym, musime byt tehotny aj keby neviem co bolo,, :D :D :D

domisi
1. dec 2018

@ikonica ja ti tak držím prsty, že to tentokrát vyšlo! 🙏 A aj keď som pozrela tvoj graf, aj ten overlay, tak si najvyššie. A v podstate má tvoj graf 3 časti. Pred ovulku, po ovulke a od 6 DPO ďalšia... V tehotenstve je väčšinou veľmi vyrovnana teplota...takže veeelmi ale veľmi ti to prajem, aby toto bolo víťazné! 😉

ikonica
1. dec 2018

@domisi dakujem.. Uvidime zajtra ;)

monika1791
Autor odpoveď zmazal
ikonica
1. dec 2018

@domisi inac teraz som na progesterone od ovuly, tak mozno to skresluje, zlepsuje teploty...

liv_94
1. dec 2018

@ikonica
@martinade ahojte baby teplota dnes klesla na 36.3 ale neviem ci to nebude tym že dnesnu noc sa malý dosť budil a okolo 5tej som ho prevalovala.. A merala som o 8.00 to som mala 36.4 ale meriam o 7.00 normálne... No a včera večer som mala dosť citeľne bolesti v podbrušku az do krizov mi to razilo a ma bolelo v slabinach úplne ako keď som mala ms pred tehotenstvom.. Grafik 😊

veronika3184
1. dec 2018

Tak dnes vecer mrcha prisla. Prisla o dva dni skor, zvycajne mam vzdy na 26 den. Ale ked skonci aj tak sa testnem. Niektore tehotne vraj mali mrchu normalne, alebo aspon tu prvu. Tak uvidim.

8mirka8
1. dec 2018

@ikonica Ahoj 🙂 prosím ťa môžem sa spýtať, niekedy dávnejšie som tu od teba čítala že ti "one step" duchoval... Môže duchovať až takto? 😁🙏🙏🙏

bona69
1. dec 2018

@8mirka8 to už podľa mňa nie je 👻😁 gratulujem ❤️ len nech silnie🙏🤗

8mirka8
1. dec 2018

@bona69 no...ved aj mne sa to zdá na 👻 dosť 😁... Ďakujem veľmi pekne ❤️ v kútiku duše mam veľký strach ale zároveň obrovskú radosť ze sa to po 2 rokoch snaženia podarilo 🙏😍😊