Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica ja som predchvíľou robila test no negatívny 😞
@fany051081 to nic... Mozno je este skoro...
@ikonica dosť ma bolí už aj podbruško a trochu aj kríže, prsia už menej, no uvidíme, snáď to ešte nie je isté a budú v priebehu pár dní 2 čiarky 😊
@fany051081
@ikonica koľko ste dpo??
@ereska ja som 12 dpo
@ikonica jooooj držím ti palce!! Veľmi veľmi ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
@kaciatko04 diky... Rozhodne zajtrajsia teplota...
Tak nech tu ráno pribudnú nejaké pozitívne testy
@alison11 @ikonica prekleb baby... Som chcela @verona1989 napisat, na ducha ma celkom viditelne kolajničky, držím pršteky
@martinade dikicko ;) bodaj by si mala pravdu! Skusim zajtra este. Moj muz je uz nervózny lebo videl test a to som mu ho nechcela ukazat :D citujem ho:,, makal som na tom ako nikdy predtym, musime byt tehotny aj keby neviem co bolo,, :D :D :D
@ikonica ja ti tak držím prsty, že to tentokrát vyšlo! 🙏 A aj keď som pozrela tvoj graf, aj ten overlay, tak si najvyššie. A v podstate má tvoj graf 3 časti. Pred ovulku, po ovulke a od 6 DPO ďalšia... V tehotenstve je väčšinou veľmi vyrovnana teplota...takže veeelmi ale veľmi ti to prajem, aby toto bolo víťazné! 😉
@ikonica
@martinade ahojte baby teplota dnes klesla na 36.3 ale neviem ci to nebude tym že dnesnu noc sa malý dosť budil a okolo 5tej som ho prevalovala.. A merala som o 8.00 to som mala 36.4 ale meriam o 7.00 normálne... No a včera večer som mala dosť citeľne bolesti v podbrušku az do krizov mi to razilo a ma bolelo v slabinach úplne ako keď som mala ms pred tehotenstvom.. Grafik 😊
Tak dnes vecer mrcha prisla. Prisla o dva dni skor, zvycajne mam vzdy na 26 den. Ale ked skonci aj tak sa testnem. Niektore tehotne vraj mali mrchu normalne, alebo aspon tu prvu. Tak uvidim.

@martinade k comu gratulujes alison? Ten test je veronin... Ci som nieco prehliadla?